< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
N11 batıyor (2. sayfa)

-
-
Batmaz da piyasadan çekilir arayüzü biraz eskidi
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Aynen hepsiexpress market operasyonlarından trendyol ilr mücadele edemediği için çekildi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
18 inden sonra ne olucak
-
Ne olacak 18 inde
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Gittigidiyor silindi bile ne yavaş yavaşı
Mobil uygulama kapandi. 18 temmuzda web siteside kapanacak
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Beraber batmak için
Çok doğru tespit
Ben hic birini kullanmiyorum dolandirici cakallar :) amazon iyidir gerisi full heyecan oluyor amazonda bile satici amazon degilse almiyorum :) guvensizlik hat safhada
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
trendyol, hepsiburada ve gg de mağazam var. sırf bu yüzden amazona mağaza açmıyorum. satıcı kimliğim bir yana, ben bile alıcı olarak amazondan başkasını tercih etmiyorum amazon tr de.
bazen trendyoldan gelen müşteri siparişlerimi amazondan kendime aldığım ürünlerin yanında gelen amazon kutusuyla yolluyorum hatta trendyol express ile.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 14 Temmuz 2022; 23:54:2 > -
reklam tabiki önemli fakat asıl etken diyemeyiz.
Bana göre Hepsiburada her türlü önde. Dağıttıkları hediye çekleri, kuponlar,papeller, banka ve normal kampanyalar sürekli var. HB'nin çırpındığı yok aksine adamlar pazar payını büyüğünü ele geçirmeye başladı. yetmedi birde premium üyelik getirdiler amazon'a rakip olarak.
trendyol ise geçen yıllara göre bütçeyi daha kısmış durumda kampanyalar eskisi gibi çok değil. paylaş kazanlar zorlaştı ve uğraştırır hale geldi. mağaza paylaşta ise %99 size kupon vermiyor. cevaplar hep aynı... eğer dersen fiyatlar bir tık daha uygun? olabilir fakat birşey alırken zaten fiyat araştırması yapmayan da yoktur herhalde.
yine söylediğim şey oluyor kupon veya papeller sayesinde HB yine önde oluyor. yani HB'den ürünü daha uyguna almak mümkün.
-
amazondaki ürün çeşitliliği diğer sitelere göre kısıtlı biraz sanki bir kaç ürüne baktım mesala trendyolda en çok satılanlar ürünleri amazonda bulamadım birde fiyatlar genel itibari ile amazonda bir tık sanki daha pahalı yanlış analiz mi yaptım ?
-
Trendyolun da tötü kalkmış. Arayüzde hâla 75tl üzeri bedava gözüküyor ama ödeme ekranında kargo ücreti talep ediyor. 100tl-lık ürün alıyordum 20tl talep etti. Müşteri hizmetlerini arayıp teyit ettirdim: Artık ya aynı mağazadan >75 alıcan ya da elit üye olacakmışın. Hepsiburadaki gibi. O zaman düşük fiyatlı parça ürünler bir anlamı kalmıyor...
-
Atatürk düşmanı bir siteydi batmasına sevindim
N11in ürün onaylama muhabbeti güzel genel olarak daha sade olması hoşuma gidiyor lakin fiyatlarda ve Google arama sonuçlarında geride kalıyor, biraz ben çabalıyorum resmen n11inden alışveriş yapmak için, Trendyol her ne kadar reklam basıyor arayüzünde istediğini hemen bulamıyorsun diye rahatsız olsam da kendimi yine trendyoldan alışveriş yapmış buluyorum.
E ticaretle uğraşıyorsanız mutlaka birden çok pazaryerinde olmanız lazım.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üstte belirttiğim neden bile Trendyol'u bayağı küçültecektir. Belli ki Tr yöneticileri torpilli birileri. Onca bütçeyle bu kararı almak... Zaten bu sitede satılan ürünlerin ekseriyeti DEFOLU, SK.TARİHİ BİTMEK ÜZERE OLANlar. Misal Arçelik gibi ürünler bile defolusunu buradan elden çıkartıyor. Böyle çakallar. Henüz çoğunluk bu durumun farkında değil. Farkettiklerinde -markanın- esamesi okunmaz. Yoksa epey para kaldırdılar. O sermayeyle yeni markalara yelken açarlar...
-
Papel olayı palavra. Bende yüklemediler.
-
Çünkü Amazon ürünleri defosuzlar. Diğer sitelerde tarihi bitmek üzere olan, sahte olan, kusuru olan malları elden çıkartıyorlar...
-
N11 de şöyle bir mallık vardı, mesela hopindirim isimli Satıcı da 1 ürün kargo bedava, 1 ürün kargo ücretli ürün eklediğimde tek kutuda gelmesine ve 1 ürün için zaten kargo ödememe rağmen 2. ürün için de kargo ücreti ekleniyordu, ne kadar zaman oldu çözmediler. Beni kaybettikleri nokta da burasıydı
n11 hala 10 yıl öncesinin tasarımını kullanıyor değiştirmesi ama yemeksepeti gibi yapmaması lazım
amazon'u da tasarımından dolayı çok sevemiyorum fazlasıyla yoruyor insanı ve prime üyesi olmama rağmen siparişlerim hep geç kargolanıyor.
kargo bakımından gittigidiyor iyiydi bugün kargoda diyorsa satıcı o gün kargoya vermek zorundaydı yoksa iptal etme hakkımız oluyordu. hepsiburada'da öyle bugün kargoda diyorsa %95 o gün kargoda oluyor. trendyol ise sürpriz yumurta, ne hangi gün kargoya verecekleri belli ne de hangi kargoyla verecekleri belli
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X