Şimdi Ara

mutfağı küçük sinekler bastı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15
Cevap
0
Favori
336
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ilaç sıkıyorum o bile fayda etmiyor sanki

ilacın skt geçmiş de olabilir

çözüm nedir beyler iğrenç duruyor gerçekten çok huylanırım sinenkten

nası kovacaz bunları? bardağın içinde kalan kahveye ,çikolataya sürdüğüm kaşıgın üstüne falan üşüşmüşler direkt tüm mutfaktalar

salağın biri kahvenin içinde boğulmuş hatta uhuhah

nası kurtulcaz beyler bunlardan?

• Nereden geldiklerini tespit ettin mi?
  • mutfağı küçük sinekler bastı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ted Mosby

Nereden geldiklerini tespit ettin mi?
    vallaha anlamadım aga geçen hafta benim odada türediler ilk

neye geldiler bilmiyorum. ilk önce 2 tane falan vardı rahatsız ediyordu. fakat sayı gün geçtikçe arttı. şimdi mutfaga da dadanmışlar benim odada aynı şekil girilmiycek resmen her metre karede 5-6 tane var çok rahatsız ediyor
  • İlla ki birşeyden besleniyorlardır. Tezgah arkasında, arasına düşen eden bir şey var mı kontrol etsene, yatak matak komple bak.
  • quote:

İlla ki birşeyden besleniyorlardır. Tezgah arkasında, arasına düşen eden bir şey var mı kontrol etsene, yatak matak komple bak.
    düşen bişey varsa eğer,o şeyi kaldırınca gidecek mi hepsi hocam
  • Odanın kapısını açıyorsun, adımını atıyorsun, derin bir nefes alıyorsun ve avazın çıktığı kadar bağırarak onlara bunun onun kırıcı bir durum olduğunu söylüyorsun, geriye dönüyorsun, kapıyı kapatıyorsun, 15 dakka sonra tekrar kapıyı açıyor ve sonucu burdan bize yazıyorsun. Kolay gelsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zurnalog

düşen bişey varsa eğer,o şeyi kaldırınca gidecek mi hepsi hocam

Alıntıları Göster
    Hacı ben sinekler ustası mıyım?

Şaka şaka, gider canım niye gitmesin. Avare dolaşan kalır belki bir kaç tane, yanlışlıkla girip çıkamayanlar.

• quote:

Hacı ben sinekler ustası mıyım?

Şaka şaka, gider canım niye gitmesin. Avare dolaşan kalır belki bir kaç tane, yanlışlıkla girip çıkamayanlar.

Alıntıları Göster
    çevremi baya temizledim sinek losyonu sıktım bakalım gideceklermi şu an biraz azalma var gibi ama bacıları eksik sıvamamak lazım

• Her yaz aralıksız çıkar bizim odada, parkeler eski parke altından veya cam kısımlarından geliyor, "raid" in böcekler için ilacı var, uzun çubuklu, çıktıklarını düşündüğün yerlere sık, belli bi süre gelmiyor, sonra ara ara sıkarsın

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tuz sirke limon karışımı ne vardı galiba, netten bak bi hocam bir de, veya sadece tuz dök

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • mutfağı küçük sinekler bastı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mutfağı tertemiz yapman gerekiyor. Atık, kir, çürümüş ne varsa her şeyi pırıl pırıl yap.

Çöpün ağzı açıksa ona gelirler, kavanozladığınız şeyler varsa gaz çıkıyordur, ona gelirler..

Açıkta hiç diri gıda veya çürümüş şey olmayacak.

Şunu da ekliyim, annem ben kendi turşumu yapıcam diye kavanoz kavanoz doldurmuş, sinekler sonra bunlara bir üşüştü evde sinek eksik olmuyor.

Annem bir yere bir süreliğine gidince hepsini döktüm ve çöpe attım. Sineklerin gitmesi 1 hafta aldı.

Saçma saçma işler ya..

Açıkta hiç gıda bırakmamak lazım zaten bu börtü böcek hepsi geliyor konuyor sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rindaman -- 17 Mayıs 2020; 19:11:33 >
  • Sinek bandı diye bir ürün var bunu kullanacaksın. ilk günler farketmiyorlar biraz sabırlı olmak lazım.. Kullandım biraz kötü görüntü oluyor ama ben tamamen kurtuldum.

mutfağı küçük sinekler bastı
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.