Şimdi Ara

6. kattayım evi karıncalar bastı !! yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.138
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • en üst kattayım beyler hiç böyle olmuyordu açıkta yiyecek içecek çöp falan yok ama mutfağa koridora girilmiyor aşırı derecede fazlalar gece gece dağınık bir şekilde geziyorlar..
    böcek ilacı sıkıyorum 2 saattir dağılır gibi bitti gibi oluyor gene toplanıyorlar ne yapabilirim ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eurofıghter -- 22 Eylül 2012; 1:28:15 >

• SS ekleyebilirmisin acayip sesler + karıncalar bunlar gerçekse deprem habercisi olabilir
  • Karıncayiyen alabilirsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: drift34

SS ekleyebilirmisin acayip sesler + karıncalar bunlar gerçekse deprem habercisi olabilir

makinanın kablosunu bulamıyorum çoktan çektim
  • Sizin apartmanı karınca yuvasının üstüne kurmuşlar ve orası onların evi !
    Siz karıncaların evini basmış oluyorsunuz.
    İşgale son verin artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Son 1 aydır aynı durum bizdede var ilaç sıkıyorsun gene çoğalıyorlar,işin garibi nerden geldiklerinide bilmiyorsun ışığı açıyorsun tezgahta yaklaşık 10 tane küçük karınca karşında
  • civciv besle evde
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: 42_SeNTeZ_42

Karıncayiyen alabilirsin.

/>

• quote:

Orijinalden alıntı: eurofıghter

en üst kattayım beyler hiç böyle olmuyordu açıkta yiyecek içecek çöp falan yok ama mutfağa koridora girilmiyor aşırı derecede fazlalar gece gece dağınık bir şekilde geziyorlar..
    böcek ilacı sıkıyorum 2 saattir dağılır gibi bitti gibi oluyor gene toplanıyorlar ne yapabilirim ??

Öncelikle karıncaya asla böcek ilacı sıkılmaz olmayan böceği kokuya getirirsin etkiliyse ölürler ama olmazsa birde böcek basar. Karınca tozu veya yemi al zehirli satılıyor bizim şirket bu işlerler ile ilgili çalışıyor. Esem mat'ın yeşil kaplı yanında zehirli yem satan ürünü var onu temin et. yemi yeşil kabın içine boşalt sana söz veriyorum en fazla 1 veya 1,5 güne tükenir tabi kaliteliğine bağlı. yada uğraşamam dersen çakmakla yak veya onları ez ! :D

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.