Şimdi Ara

MÜHENDİSLİK ÖĞRENCİLERİ, SON GÜN ÇALIŞMAK YETERLİ OLUYOR MU?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
2.113
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Vize ve finallere son gün çalışıp "çoğu dersimi veriyorum hiç de sorun olmuyor" diyen var mı beyler

bu zamana kadar hep bu sistemle geldim...şimdi de devam ediyorum, sadece son gün, bilemedin sondan 2 gün önce başlıyorum çalışmaya. ama notlarım berbat.... sınıftaki diğer kişilere bakıyorum, adamın genel kültürü 0 gibi bişey, aşırı zeki birine benzemiyor falan. ama notlar hep 60+

ulan nası yapıyolar bunu ? sadece bu çocuk değil, başarılı olan dolu öğrenci var. en azından benden başarılılar. herkes mi düzenli çalışıyor arkadaş kafayı yiycem ya.

Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz
  • Alttan dersin varsa zor. Vizelerde şamar oğlanı oldum, finallerde zor toparladık

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Derse bağlı. Ama kişiden kişiye de değişiyor.

Orijinalden alıntı: Mr Reese

Alttan dersin varsa zor. Vizelerde şamar oğlanı oldum, finallerde zor toparladık

O kadar alttan dersim var ki şu an aldığım tüm dersler alttan. normal sınıfımdan alabildiğim hiçbir ders yok. bu yeterli olur sanırım durumum hakkımda.

Gerçekten berbat durumdayım psikolojim bozuldu ya. Millet büte kaldığı için ağlayacak nerdeyse, ben ise geçebildiğim çoğu dersi son şansım olan bütlerde geçiyorum CC ile.

şeytan diyo neyin var neyin yok kapat, sabahtan akşama kadar inek gibi ders çalış. odadan dışarı çıkma. kıl oldum abi ya, nasıl bu duruma düşebildim ben? neyi yanlış yapıyorum yani?

dediğim gibi, tüm "başarılı" öğrenciler gayet düzenli bi şekilde günde 2-3 saat çalışıyolar sanırım, başka açıklaması yok. ya da ben bildiğin aptalım, zekam almıyor.
    Mesajlarını dikkate almadığım üyeler: aftermath666, AlfieLowis, alpererez, ankarali0606x, Arkadiusz Milik, Arthur.Morgan, Automatic Gun Fire, b0Ni, BeyazBüyü, Bisikletçi76, denizgoren, derttücarı, EfsaneManx, esdarking, F355 Challenge, FatihTSFC, ferhatakdag4545, fransızee, Guest-1DF3AA226, Guest-225FEBD6D, Guest-7F117DFD2, Gunpower-storm, haydar., Heisenbergin asistanı, Hunyadi Matyas, iaaynaci, iyi birisiydim, Kabus00, KelKodVer, KievKarambolü, kingofbet, Kobe Bean Bryant, KrallŞaplakçı, KYRA C5, Luffy1907, Lynessa, MacGyver., Machoo_, Marangoz Almond, Maraz Alinin Sağ Kolu, MaximillianFoe, meola147of, mkmdesign, mrslimshady, napolyon07, Naughty Dog, Neverwinter81, NurullahHormanci, olishernandez, oMeR24, OnLiNe MaNaGeR, orhanyor, pakaji2, Philipp_Plein, pilotaFerrari, Playstation5, PoisonedPurple, PURECAUCASIANWHITE, QRX, rainy00, RASYONALIST, Reaper87, RichardB, royal_sm, RustinCohleTD, S.T.A.L.K.E.R., SacredDivinity, Scorpioleo, secotti2007, shad0w, Sucuk_Ağacı, Super Meat Boy, TEHET, tekir21, the__executioner__, tonimotto, Toyoda, Traxen, UCL, unraveling, xgrabyourglocks, YigitErkin20, Yılmaz1907, zLucas, Zombie_Benz

• Mümkün değil, adam gibi bi üniversitede okuyorsanız tabii ki.

3 4 gün bile ancak 50 60 almaya yeterli geliyor

Orijinalden alıntı: Epsilon

quote:

Orijinalden alıntı: Mr Reese

Alttan dersin varsa zor. Vizelerde şamar oğlanı oldum, finallerde zor toparladık

O kadar alttan dersim var ki şu an aldığım tüm dersler alttan. normal sınıfımdan alabildiğim hiçbir ders yok. bu yeterli olur sanırım durumum hakkımda.

Gerçekten berbat durumdayım psikolojim bozuldu ya. Millet büte kaldığı için ağlayacak nerdeyse, ben ise geçebildiğim çoğu dersi son şansım olan bütlerde geçiyorum CC ile.

şeytan diyo neyin var neyin yok kapat, sabahtan akşama kadar inek gibi ders çalış. odadan dışarı çıkma. kıl oldum abi ya, nasıl bu duruma düşebildim ben? neyi yanlış yapıyorum yani?

dediğim gibi, tüm "başarılı" öğrenciler gayet düzenli bi şekilde günde 2-3 saat çalışıyolar sanırım, başka açıklaması yok. ya da ben bildiğin aptalım, zekam almıyor.

Vizelerden sonra çoğu akşam hemen öğrendiklerimi tekrardan bir deftere yazdım ve çözdüm. Aksi durumda gerçekten acayip bir yığılma oluyor. Finallerde mesela bir günde iki derse bakacağım diye planladım da birini zor bitirdim gece 3-4'e kadar bakıyordum gün içinde başlayıp.

Düzen lazım hocam yoksa iş zor.

• Ben hiç ders kaçırmıyorum. Her derste en öne oturup dinliyorum ve not tutuyorum. Sınav zamanı 2-3 gün bakıyorum. Yüksek not alıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bobsantino -- 3 Ocak 2018; 11:5:42 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Ders günü çalışsan bile olur

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Tarih edebiyat gibi aptal dersler için yeterli onun dışında imkansız gibi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • dersle ilgili daha önce bi geçmişin yoksa yetmez,dersin daha önce gördüysen ne yapacağını nereye çalışacağını biliyorsan yetebilir,ama başarı için düzenli çalışmasan bile muhakkak derslerin tamamına katılmalısın

• Hiç dersi dinlemeyip, son gün onun bunun notlarından çalışırsan asla geçemezsin. Kendin düzenli not tutup, ekstra çalışma yapmadan sınavdan bir iki gün önce çalışırsan geçer not alabilirsin belki, ama belki. Bu şekilde yüksek ortalama yapmak hayal.
  • Hocam o dediğin olay benim bölümde de geçerli adamın genel kültür neredeyse sıfır değil bildiğin eksilerde ama en düşük not 50+ vay arkadaş yav.Geçen de uzaktan eğitim dersi için bu arkadaşların birinden not alayım dedim (kendim normalde çok sıkıntı olmazsa ders kaçırmam zaten bulunduğum şehirde de derse girmeyince yapacak bir şey yok diş doktoruna gittiğim için gidemedim derse) neyse bakıyorum nota iki kelime cümleyi bir araya getirip zor yazmış hocanın dedikleri hep hatalı hep eksik yazılmış ama bu adamın dersleri benden iyi.

Gelelim bir kaç gün önce çalışma mevzusuna o dediğin olay elektrik elektronik müh için imkansız hocam,kaldı ki zaten okuyan bilir devrenin beslemesini veya herhangi bir şeyi başka bir yerden verdiğinde (bknz cmos) komple her şey değişirken bir kaç gün önce çalışmayla yapmak imkansız.Zaten alttan dersin varsa aylar öncesi çalışsan dahi yine de konular yetişmeye biliyor.

• Eem okuyorum derslerin başladığı günden itibaren sürekli tekrar yaparak çalışman gerekir yoksa olmuyor.

Isi transferi

Akiskanlar Mekanigi

Statik

Celik Yapilar

Beton

Zemin Mekanigi

Bu temel dersleri son gun calisarak gecmek neredeyse imkansiz. Tabi adaletli ve dersin hakkini veren bir sinav oldugu surece.

Parasi neyse verelim de istedigimiz fizigi satin alalim be. -Tyrion Lannister

• Yetmiyor.Ben min. 2 hafta önce başlıyorum.Azar azar bitiriyorum hem telaşa da girmemiş oluyorum

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.