Şimdi Ara

ya olm iş yok ne yapacam ben çıldırıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
1
Favori
453
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

diyolar ki bi şekilde ayaklarının üstünde dur abi iş yok napıcam ne yapmam gerektiğini bilmiyorum ki sokaktaki bime gidip iş mi dilencem işkura mı başvurcam

İŞSİZLER NASIL GEÇİNİYOR

İŞSİZLER NASIL GEÇİNİYOR

İŞSİZLER NASIL GEÇİNİYOR

İŞSİZLER NASIL GEÇİNİYOR

İŞSİZLER NASIL GEÇİNİYOR

İŞSİZLER NASIL GEÇİNİYOR

İŞSİZLER NASIL GEÇİNİYOR

İŞSİZLER NASIL GEÇİNİYOR

İŞSİZLER NASIL GEÇİNİYOR

İŞSİZLER NASIL GEÇİNİYOR

BİRİ CEVAP VERSİN ÇILDIRACAĞIM . İŞ YOKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKKK KAFAYI YEDİM YA

• Kötü bir üniversiteden 12 senede PC müh bitirmişsin, gelmişsin 33 yaşına, artık Bim'e girme vaktin gelmedi mi? Ben de Bim'e gireceğim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • İş yok değil, kolaydan 50k ile ihya olacağınız bir iş yok. Asgari ücretten başlayıp ilerleyeceksiniz beyler. Bugüne kadar ki geçmişinizi bilmiyorum. Yaşadığınız yerleri de bilmiyorum. Ben İstanbuldayım. Biri bana bizim cocuk iş arıyo dese 40 tane alanda iş bulurum gibi. He beğenirsin beğenmezsin bilemem.

• Authorized kullanıcısına yanıt

ben asgari ücrete zaten okeyim ki . gostersene bana bi iş nerde giriyoruz o işe ?

madem boyle işler var millet niye işkurda kuyruk oluyor ülkede işsizlik neden %30da? millet keyfinden mi aç geziyor diyorsunuz ?

hadi bana iş bulun ben okeyim asgari ücrete bile

• İllaki bitişik yazılan kelimelerdendir.

@.Ferrum.

• Zurnalog kullanıcısına yanıt

kanka asgariden fazla kazanırsın. Otellerde düğün vs. ekstra kalabalık insan gücü gerektiren organizasyonlara eleman sağlayan firmalar var. Kayıt yaptır birine saatliği 275 TL ödeniyor firmaya şuanda. Firma sana 100 lira verse bile günde 8 saat maksimum 11 saat çalışıyosun. Mesai yapmak istersen yaparsın. Günde 1100 lira gibi bir para. Denk gelirsen aldığın bahşişlerle baya iyisin sigortan vs her şeyin var.

RED EVENTS iyi firmalardan biri

• Authorized kullanıcısına yanıt

aga senin özelinde söylemiyorum yanlış anlama da benim çevremde de var senin gibi 40 tane alanda tık diye iş bulurum diyen tipler. büktüm boynumu sordum milyon tane bahane. bi tanesine dedim ki kuryelik yapayım ara senin dükkanlardan birini illa vardır ihtiyaç bana diyo ki git motor al yarın gel burger kingin sistemine sokayım seni. motor alacak param yok diyorum o zaman asgari ücretle çalışırsın diyor. olsun diyorum razıyım yok yok sen motor al öyle ara beni diyor.

yine bi abi vardı kafelerde ve çevre bölgelerdeki kafe club tarzı yerlerde baya çalışmış şuanda da burda müdürlük yapıyo sağlam yerlerde tanıdığı var önceden abi ben barista olmak istiyom demiştim istediğinde gel seni özel eğitirim demişti. ona gittim dediği şey şu ya dostum seni alamam ki tecrüben yok.. iş ciddiye binince senin gibi söyleyenler puf oluyor yanlış anlama senin özelinde değil çok çektim böyle diyenlerden

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Ne diyo bu dayı
    5 ay önce açıldı
    Dayı, bu ne ya?
    2 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • MotosikletPilotu kullanıcısına yanıt

bizim milletin huyudur valla haklısın. Ben kendi iş alanımda da şu versiyonunu yaşıyorum. Yurtdışına çıkmayı planlıyorum diyorum. Gel göndereyim seni diyo. Teknik olarak yurt dışına çıkıp çalışma durumunda ön ayak olabileceği hiçbir şey yok aslında ama gel göndereyim diyor işte :D hee sponsorluk bulacaksa iş değişir :)

• Çağrı merkezlerini deneyebilirsin. Asgari ücretin biraz üstünde maaş genellikle.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Üç seçenek var zaten önümüzde kasiyerlik kuryelik veya Özel güvenlik görevlisi olarak çalışmak seç birini sonra evini noddle spagetti ile doldur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.