Grafik tablet satan var mı ?
yazı yazmak ve çizmek için sağlam temiz bir grafik tablet arıyorum satmak istiyen varsa ilgileniyorum tekliflerinizi özelden gönderebilirsiniz
2 ayda kpss
KPSS 2020 ye sadece 2 ay kaldı ve şuana kadar kitabın bir sayfasını bile açmadım 2 ay çalışarak 95 puan almayı hedefliyorum sonuçlar açıklanınca sıfır çeksem bile burada sınav sonucunun ss'sini paylaşıcağım sizce 2 ay çalışarak 95 alabilirmiyim ? Bölüm inş müh.
1 Milyon Doktor projesi istiyoruz
Bu ülkenin yatırıma mühenise,yazılımcıya,öğretmene,akademisyene,ara elemana ihtiyacı yok bu ülkenin ihtiyacı olan tek şey Doktordur zaten öğrencilerin %90'nı boş yere üniversite bölümleri okuyor bu kadar insan israfı yerine işsiz üniversite mezunları ve şun ki aktif üniversite öğrencileri için uzaktan tıp eğitimi verilsin hem halktan bu kadar talep varken ve sektörde bu kadar açık varken halkın yarasına merhem olur bunun için haccetepe tıp fakültesi ile cerrahpaşa tıp fakültesi hocaları ortak bir program düzenliyerek 10 sene içinde canavar gibi 1 milyon doktor yetiştirebiliriz teorik eğitimlerini uzaktan alır öğrenciler staj eğitimlerinide evine en yakın hastahanede veya klinikte uygulamalı olarak yapar hem ayrıca sağlık truzimide yaparak bölgenin tüm hastalarına hizmet verebiliriz hem ülkeye döviz girdisi'de sağlayabilriz ekonomide'de iyileşme olur
Bu devirde meslek edinemiyende kafa yoktur
|
2020'nin yarısı geçti !
|
25 yaşındayım kendimi çocuk gibi hissediyorum
|
nasıl 4 gün evde kalıyorsunuz ?
|
Türkiye ekonomisi batık değil !
|
Mühendislik okuyan veya okumayı düşenenler gelin bi
|
zaman nasıl geçiyor be :(
|
Meslek: inşaat mühendisi
İlgi Alanları: dd
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.047
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 44.534 (Bu ay: 630)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.542 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic