Şimdi Ara

Muharrem İnce basın toplantısında TRT'yi böyle kovdu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
140
Cevap
0
Favori
2.942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
242 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Gönlümüzün cumhurbaşkanı.Yapılan tüm inşaatların betonu yetmez true chief

• TRT herhangi bir kanal değil. 80 milyonun paralarıyla tarafsız yayın yapması gereken devletin kanalı. Apolet mevzunda da askerin siyaset yapmamasını anlatmak istedi ama yandaş çok güzel onun üzerinden oynadı. Yerli otoda üniversite mezunu veya okuyan kesim ne dediğini anladı ama halka tam olarak anlayamadı. Yine yandaş çok güzel çarpıttı. Kendisi de öğretmen aslında bu iki konuda nerelere çekilebileceğini tahmin etmesi gerekirdi. Toplama, çıkarma ve çarpmayı öğrettikten sonra diğer ara basamakları geçerek köklü sayıları anlatmaya benzedi durum.
  • Çok iyi yapmış. Ben bile rahatladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kucaklayıcı başkan şovunu hiç yememiştik zaten. Belli...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ryan Gosling

Çok iyi yapmış. Ben bile rahatladım.
    Yorumlarda akp li olanlar bile desteklemiş.O derece haklı yani.Zaten buna haklı demek bile bana garip hissettiriyor.
  • Bu sakinlikte bu tavırla yaptığı takdire şayan. Yeni cumhurbaşkanımız RTE oldu, umarım hayırlı olur. Ülke genci ülkeyi terketmek yerine ülkesinde üretme fikriyle büyür, 1 yıl içindeki tek beklentimiz terörün üzerini çizmeleri ve bir daha şehit haberi duymamak, ekonomik olarak rahata kavuşmak..
  • İstanbulda mitingine 5 milyon katılım alıp 3 milyon oy alan Muharrem İnce huzursuzluğu var bugün içimde!

• Gerekeni yapmış. Az bile. Trt nin itibarı zaten 2 paralık. İnce de bu hamle ile bu realiteyi perçinledi.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: theVerge

Bu sakinlikte bu tavırla yaptığı takdire şayan. Yeni cumhurbaşkanımız RTE oldu, umarım hayırlı olur. Ülke genci ülkeyi terketmek yerine ülkesinde üretme fikriyle büyür, 1 yıl içindeki tek beklentimiz terörün üzerini çizmeleri ve bir daha şehit haberi duymamak, ekonomik olarak rahata kavuşmak..
    "Ülke genci ülkeyi terketmek yerine ülkesinde üretme fikriyle büyür"

AKP'li olmayan çoğu akranım yurt dışına gitme planı yapıyor. Buna ben de dahilim çünkü Türkiye artık en az bir 10 yıl daha sorgusuz sualsiz AKP'nin ülkesi. Birkaç yıla muhaliflerin can güvencesi kalmaz diye düşünüyorum. İnşallah ailemi de yanıma alabilirim

• atabey_sahabettin A kullanıcısına yanıt
    Güldürdün
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6D8BE708E

İstanbulda mitingine 5 milyon katılım alıp 3 milyon oy alan Muharrem İnce huzursuzluğu var bugün içimde!
    iyimiş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-6D8BE708E

İstanbulda mitingine 5 milyon katılım alıp 3 milyon oy alan Muharrem İnce huzursuzluğu var bugün içimde!
    kendisi zaten yazdığınız sebepten dolayı %35 oran bekliyordu.

• 81 milyonun cumhurbaşkanı olacaktı di mi bu adam? basın özgür olmalı susturulmalı di mi? klasik chp anlayışı. işine gelmeyince hemen ötekileştir.
  • Çok anormal karşılamıyorum tepkisini de yaptığı yanlış. Kucaklayan Başkan istiyor ancak TRT'i yok sayıyor. Tamam TRT bariz hükümet yandaşlığı yapıyorda hangi kanal taraf tutmuyor ki ? Keza TRT birçok kere de mitingleri haber olarak gösterdi (mitingi komple veya canlı değil.).

İnce iyi bir siyaset yürütüyor ama bazı konularda dikkat etse oy oranını bir sonraki seçimlerde ciddi arttırabilir. Buna kendi engel olmamalı.

Özellikle Apolet, demirtaş, trt, yerli oto önemli oy kırdığı noktalar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: stubburn

81 milyonun cumhurbaşkanı olacaktı di mi bu adam? basın özgür olmalı susturulmalı di mi? klasik chp anlayışı. işine gelmeyince hemen ötekileştir.
    Neyi ötekileştir ya TRT'ye biz vergi veriyoruz bak bakalım hangi adayı kaç dakika göstermiş adam tepkisini koyuyor ortaya. Şimdi seçimden sonra bana siyaset yaptırma bizde kimlerin kaç milyonun cumhurbaşkanı olduğunu biliyoruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5F6A14216 -- 25 Haziran 2018; 17:12:32 >
  • stubburn S kullanıcısına yanıt
    Ulan adamin en buyuk mitinglerini gostermeyip (trt devlet kanalidir bu arada hukumet degil)simdi yenildim demesini cekmeye gelmis.ne diyecekti

• Şunu izleyip de bir insan neye dayanarak hala TRT'ye hak verir aklım almıyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: stubburn

81 milyonun cumhurbaşkanı olacaktı di mi bu adam? basın özgür olmalı susturulmalı di mi? klasik chp anlayışı. işine gelmeyince hemen ötekileştir.
    Ötekileştirmek isteseydi ahaber-atv gibi kanalları kovardı

Trt devlet televizyonudur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi AFK_is_now_AFK -- 25 Haziran 2018; 17:27:27 >
  • stubburn S kullanıcısına yanıt
    ya bak erdemsizlik yapma işte. akp kazandı hakettiler dedik. Aynı erdemi gösterin. Burada birbirimizi bazen kırdık bazen tartıştık vs ama seçim bitti gitti. bundan sonra madem haklıya haklı haksıza haksız diyebilelim.

mitingleri göstermedi şimdi niye geldi dedi. Senin özgür basından anladığın devlet kanalı özgür istediğini gösterir istemediğini göstermez mi? Öyle ise zaten seninle konuşulacak birşey yok. Ha yok tersi ise lütfen hala parti fanatikliği ile yorum yapıp durma.
  • quote:

Orijinalden alıntı: J.McNulty

Çok anormal karşılamıyorum tepkisini de yaptığı yanlış. Kucaklayan Başkan istiyor ancak TRT'i yok sayıyor. Tamam TRT bariz hükümet yandaşlığı yapıyorda hangi kanal taraf tutmuyor ki ? Keza TRT birçok kere de mitingleri haber olarak gösterdi (mitingi komple veya canlı değil.).

İnce iyi bir siyaset yürütüyor ama bazı konularda dikkat etse oy oranını bir sonraki seçimlerde ciddi arttırabilir. Buna kendi engel olmamalı.

Özellikle Apolet, demirtaş, trt, yerli oto önemli oy kırdığı noktalar.
    TRT herhangi bir kanal değil. 80 milyonun paralarıyla tarafsız yayın yapması gereken devletin kanalı. Apolet mevzunda da askerin siyaset yapmamasını anlatmak istedi ama yandaş çok güzel onun üzerinden oynadı. Yerli otoda üniversite mezunu veya okuyan kesim ne dediğini anladı ama halka tam olarak anlayamadı. Yine yandaş çok güzel çarpıttı. Kendisi de öğretmen aslında bu iki konuda nerelere çekilebileceğini tahmin etmesi gerekirdi. Toplama, çıkarma ve çarpmayı öğrettikten sonra diğer ara basamakları geçerek köklü sayıları anlatmaya benzedi durum.

• Yardır be başkan

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.