Şimdi Ara

Muharrem İnce basın toplantısında TRT'yi böyle kovdu (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
140
Cevap
0
Favori
2.941
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
242 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
Giriş
    gitmelerini söylerken bile kahve teklifi yapıp tavrının emekçilere olmadığını söylemiştir.
    buradan ne kadar mert biri olduğunu görüyoruz.
    çocuk veya ergen mızmız kıskanç kindar tiplerden olmadığı için ANLAYAMAZSINIZ

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rerea -- 27 Haziran 2018; 21:57:15 >
  • bende ülkenin en önemli savunma sanayi kuruluşlarından birinde yazılım mühendisiyim, önüme çok fazla yurt dışına gitme imkanı çıktı fakat burada kalmak ve ülkem için bir şeyler başarmaktan değerli değil şuan için. eğer ülken için kaliteli işler yapan bilgili bir mühendissen burada da hakkını veriyorlar merak etme..
  • quote:

Orijinalden alıntı: stubburn

81 milyonun cumhurbaşkanı olacaktı di mi bu adam? basın özgür olmalı susturulmalı di mi? klasik chp anlayışı. işine gelmeyince hemen ötekileştir.
    Adam insan gibi mitinglerimi yayinlamadiniz simdi niye burdasiniz cikar misiniz demis hala gelip kucaklamaktan bahsediyorsun seni iyi kucaga almis akp zihniyeti

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aferin ona delikanlı adam bu cesaretle bir ramazan günü rakı içtiğinude açıklar kesin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rambocuk kullanıcısına yanıt
    Erdoğan'a da devletin kanalı adaletsizlik yaparsa
    bence bir sorun yok, birilerini dışarı göndermesinde.
    Tabii İnce gibi kibarca yapacağını sanmam. O ananı da al git der.

Son olarak Erdoğan'ın yaptığı yasaklarla bunun benzerliği yok.
    Zorlamayın bence.
  • O kadar akıllı bir adam ki sonradan "emekçi" eklemesi ile tüm olayın çarpıtılmasının önüne geçiyor. Tabii onu eleştirecek tayfa bunu ne kadar algılayabilir bu konuda kaygılarım var.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • adam haklı beyler maltepe mitingini hiç bir kanalda bulamadım niye yayınlanmadı neden kimse cevap vermiyor anlamıyorum

• Helal olsun ince saygılar sunuyorum sana başkan

• Rockmania01 kullanıcısına yanıt
    Yav he he daha önceden neler yapıldığını çok iyi biliyoruz birilerinin yaptıkları çok çabuk unutulmuş.
  • Ohhhhhhh

İzlerken bende rahatladım. İyi yaptı. Sen devlet televizyonusun, taraflı yayın yaparsan böyle olur.
  • Trt çıksın derken, resmen ohh çekti :)

Şahsen ben seçim gecesi kaçırıldı muhabbetleri yapmadığıma göre o kulvarda değilim siz kendi kendinize benim adıma yorumda bulunduğunuza göre büyük bir hayal dünyasında yaşayıp kurgularla şizofrenlik belirtisi göstermeye başlamışsınız bir doktora gitmenizi tavsiye ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Razor Crest -- 6 Temmuz 2018; 15:57:0 >
    0-6 yas grubu espirilerini kendine sakla zaten senin mantiginda ki birinden de bu beklenir.

Kendi kendini tatmin etmene sevindim afacan gulmek iyidir yeni kelimeler ogrenerek zekani gelistirirsin belki bende bir kez daha utandim bos beles insanlarla muhattap oldugum icin susan ben degil sen olmalisin seviyesiz yaklasiminla kendi fakir zekani belli ettin hadi mağarana ikile abim :)

• 2. dakikadaki kadın ezgi mola değil mi kamerayı farkedip kaçıyor
  • ekmegini kovala ufaklık. bulaşma
    Ufaklık mı dengin sandın herhalde hadi ticari bekleme yapma.

• Trt denen kurum iktidar borozanı olmaktan öteye gidememiş çapsız insanlarla doludur. Maaşımdan, aldığım cep telefonundan daha elime geçmeden kesilen TRT payını hakkımı hrlal etmiyorum. Kimlere gidiyorsa haram zıkkım olsun.

• hadi hadi :)
  • şizofrenik vaka oldugun için sormaya da korkuyorum nerede yazıyor iç savaş acaba gerçi cevap verme doktorunun adını verde ona sorayim bu hayal gücünü nerden elde ediyorsun. :)
  • 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.