Şimdi Ara

MSI Optix MAG241C 23.6 nasıl ? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
9.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Teşekkürler hocam.
    Resimdekinden az fark ediliyor esasen rahatsız edecek düzeyde değil
  • Arkadaşlar monitörde 3-4 ölü piksel tespit ettim. Şimdi Hepsiburada.com'da üzerinde bu monitörü satıcı olarak BIA BİLİŞİM görünüyor
    www.hepsiburada.com
    MSI Optix MAG241C 23.6" 144Hz 1ms (HDMI+Display) Full HD Fiyatı
    https://www.hepsiburada.com/msi-optix-mag241c-23-6-144hz-1ms-hdmi-display-full-hd-curved-oyuncu-monitor-p-HBV00000F3L9J
    Ama ben bu ürünü Hepsiburda.com'da satıcı Hepsiburada'dan aldım. Şimdi servise gönderirsem ölü piksel nedeni ile değişim istersem ve ServisPoint değişim raporu verirse bu ürünü Hepsiburada tedarik edip bana gönderir mi BIA BİLİŞİM'den yoksa stokta yok diyerek para iadesi mi yapar ? İndirimden aldığım için iade etmek istemiyorum.

• Bende monitor araştırıyorum, BenQ Zowie XL2411P almayı düşünüyorum.

TN monitorler refresh rate ve input lag konusunda en iyisi, fakat görüntü kalitesi VA ve IPS lere göre kötü.

Yani hardcore oyuncu isen BenQ almanı öneririm, sürekli mouse çevirdiğin fps oyunlarında daha iyi sonuç alırsın.
  • Msi da isik sizmasi ve olu piksel kesinlikle var . Almayin

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • berbatine kullanıcısına yanıt
    Hocam garantisi penta.com.tr den sorgulattiginda ne zaman baslamis gozukuyor.
    Bu arada benim siparisim de dun itibari ile geldi. Cok sukur en ufak bir sıkıntısi yok. . Fps oyunlarında cag atlatti resmen. Ilk defa 144 hz deneyimim oldu. Gercekten olaganustu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi katharsis1537 -- 1 Aralık 2018; 13:46:51 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • katharsis1537 kullanıcısına yanıt
    11.15.2018
  • Hocam bu arada ne yaptiniz. Birde aklıma takıldıda ürünü satın aldıktan ilk 14 gün içinde koşulsuz iade yokmuydu veya değişim de olmuyor mu bu 2 hafta içinde. Neden yetkili servisle falan uğrastiriyorlar servispoint istanbul içi kargo paralıymış birde ben ta mecidiyeköy'e koskoca kutuyu taşımam mı lazım.

• Asus gl702 kullanıcısına yanıt
    Değişime yollayağım Servis Point'e.

Hepsiburada iade alıyor ama değişim almıyor 14 iş günü içerisinde.
  • MSI promosyon olarak Just Cause 4 veriyormuş bu monitörü alanlara. Ben alamadım yardımcı olabilir misiniz.
  • Beyler kusra bakmayın konuyu uplıyorum ama özel mesajım kapalı birde sizde öğrenmiş olursunuz eğer doğru yaptıysam.

Hocam ben mecidiyeköy deki servispoint şubesine kargoyu elimle götürmeye üşendim (çünkü istanbul içi kargo almiyorlarmış anlasmalari yokmuş). Hepsi buradayı 3-4 gün önce aradigimda yetkili servise gönderip belge almanız lazım demişti. Bugün her ihtimale karşı yine aradım (aslında 14 gün geçtikten sonra değisim yapiliyor mi belgeyle bunu sorucaktım) oradaki kadın ürünü direk bize yollayın arızalıysa size kod verecegim dedi bende verdigi kodla monitörü hepsiburada gebzedeki deposuna yolladım. Kadına ilk monitörde ölü piksel var dediğimde ölü piksel kelimesini tam anlamadı inşallah telefondandır Yoksa tekrar bana geri yollamazlar umarım belge alın diye. Neyse sonuç olarak müsteri hizmetleri telefonda bizim depomuza yollayın biz servisle hallederiz vs. gibi bir şey dedi. O zaman neden bize servise kendimiz yollamamız gerektiğini söylüyor bunlar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: berbatine

MSI promosyon olarak Just Cause 4 veriyormuş bu monitörü alanlara. Ben alamadım yardımcı olabilir misiniz.
    Son durum nedir hocam? Ben de almayı düşünüyorum da...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Death Cube K

Son durum nedir hocam? Ben de almayı düşünüyorum da...

Alıntıları Göster
    Yok öyle bişey.
  • Değişim raporu aldım, hepsi burada yeni ürün gönderecek ama uğraştırıyor
    Durum ne hocam?

Ürün yılbaşında bir daha indirime girerse bende almayı düşünüyorum. Film ve textlerde sıkıntı yaşıyor musunuz?
  • Yeni monitörüm geldi ama bunda da 1 adet ölü piksel ve ışık sızması var.

Monitör oyunlarda şahlanıyor ama onun dışında asla tavsiye etmiyorum. Uygun fiyata inmediği takdirde asla alınmasını tavsiye etmiyorum.
    IPS mi alsam hocam. Bunun gibi Samsung'un C24FG73 modeli var. Oda bunun gibi VA. Konuya sordum düzgün cevap alamadım.

Ips monitörler çok pahalı ve 4 ms gibi gecikmelere sahip. Sıkıntı yaşar mıyım. Espor oyunlarıyla pek alakamds yoktur.

• Oyuncu değilseniz 144 Hz ve 1 ms hiçbir işinize yaramayacak. IPS panel almanız daha doğru bir seçim olacaktır.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.