Şimdi Ara

MSI Optix MAG241C 23.6 nasıl ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
9.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Şuan 1668 lira 1 adet kalmış. Güzel monitör hayırlı olsun.
  • berbatine kullanıcısına yanıt
    Ben 1376 TL'ye almıştım Teşekkür ederim. Monitörü Perşembe gecesi sipariş vermiştim Cumartesi sabahı teslim ettiler baya hızlı geldi Adana'da olmama rağmen. monitör baya sağlam paketli ve kutulu şekilde geldi. Her ne kadar kavisli olsa da 1800R olmanın avantajı galiba o kadar rahatsız etmiyor bu yönünü çok beğendim. Ekran kartım henüz teslim edilmediğin mi bilmiyorum ama renkler (sarı ve yeşil) bana çok canlı gelmedi şuan Intel'in chipset HD 630 'la takılıyoruz. Ölü piksel ve bulutlanma testini yaptım herhangi bir sorunu yok çok şükür. Ekran Kartı geldikten sonra tekrardan renkler konusuna değinecem. Bir kaç tane de fotoğraf atayım.

MSI Optix MAG241C 23.6 nasıl ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WarıorHoly -- 25 Kasım 2018; 22:57:43 >

• WarıorHoly W kullanıcısına yanıt
    ALLAH utandırmasın MAŞALLAH'ı var monitörünün. Hayırlı olsun, umarım tüm arkadaşların ve benim monitörün de herhangi bir sorunu çıkmaz ve umarım memnun kalırız monitörlerimizden.

Hangi kargo ile geldi çok merak ettim çünkü kutuyu korumak adına havalı poşet geçirmişler etrafına. Kargoyu teslim alırken test ettin mi kurye dönmeden yoksa gerek duymadın mı ? Ben kurye kapıdayken 5 dk müsade isteyip o gitmeden kontrol etmek istiyorum kırık var mı yok mu diye.
    MNG Kargo ile geldi. Test etmedim. Amazon.com.tr den aldığım için herhangi bir sorununda iade etme hakkım olduğu için böyle bir şeye gerek duymadım
  • WarıorHoly W kullanıcısına yanıt
    Ben Hepsiburada.com üzerinden aldım sizce bu konuyla ilgili ne şekilde hareket etmeliyim ?
  • Tam bir bilgim yok fakat bahsettiğiniz durumlarda onlarda iade/değişim yapacaktır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam geldimi monitörünüz.

• Asus gl702 kullanıcısına yanıt
    Gelmedi, Aras kargonun sağı sollu belli olmuyor.
  • Mag241c bugun geldi ölü piksel yok ürünün perf gayet iyi resimde goruldugu uzere karanlik ortamda bi miktar ışık sızması var (resimde fazla gibi gözükuyor esasen resimdekinin iki tık altı diyebilirim)

Monitoru alan diger arkadaslarda durum nedir karanlik ortamda aida extrem de araclar monitor tanimlamada color test black ekran goruntusu yuklenirse monitor hakkinda net fikir olusabilir

Isik sizmasi hakkinda Hocam değerli gorusunuzu bekliyorum çokmu sıkıntılı oranda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ömr0681 -- 27 Kasım 2018; 9:59:40 >

• Bende bugün aldım herhangi bi sorun yok ne ölü piksel ne ışık sızması vs. TN panelden sonra VA panel ilaç oldu cidden..
  • tadigrat T kullanıcısına yanıt
    Hocam slm lar ust mesajda yazdigim ss karanlik ortamda alabilirmisiniz

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben taa cuma sipariş ettim daha kargoya bile verilmedi, bugün verilecek gözüküyor inşallah verirlerde gelir hemen milletin hemen kargoya vermişler.

• ömr0681 kullanıcısına yanıt
    Hocam ışık süzmesinin kenarlarda olması daha sıkıntı sonuçta film falan izlerken en çok dikkatimizi vereceğimiz zaman ekrana. Siz herhangi bir film açıp test edebilir misiniz, kenardaki çerçeveler hiç beyazımsı gözüküyor mü diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asus gl702 -- 27 Kasım 2018; 17:3:42 >
    Hocam cercevede beyazlik veya aciklik durumu yok normal siyah ekrandada yok bu test disinda sıkıntı yok fotoda biraz fazla gibi gozuksede ciplak gozle cok az fark ediliyor filmde denemedim simdilik

• Arkadaşlar monitör elime ulaştı. Ama ne yazık ki ışık sızması ve ölü piksel sorunları var bu yüzden Hepsi burada üzerinden değişim isteyeceğim. Daha önce Hepsi burada üzerinden satın aldığı monitörde ölü piksel gören ve ürünü değişim raporuyla değişen arkadaşlar varsa bu konudaki tecrübelerini lütfen bu konu altında bizlere aktarsınlar ? Hepsi burada üzerinden değişim için nasıl bir yol izlememiz gerekir üstadlar cevaplarını eksik etmesin.

Monitöre gelecek olursak;

Bir kaç arkadaşın da yaşadığı yakından bakınca piksel aralıklarını görme sorununu masaüstünde ben de hissettim ama oyunlarda inanılması güç bir şekilde bu monitör şahlanıyor. Yani çözünürlük oyunlarda sanki biraz daha yükseliyor hiçbir ayar yapmadan. DDU ile ekran kartı sürücülerini kaldırıp tekrar yeniden temiz bir şekilde kurmama rağmen Display Port ile görüntü alamadım. (monitöre hem Display Port hem de HDMİ kablosunu bağlayıp monitör ayarlarında Display Port'u seçince ekran kararıyor ve 20 sn sonra HDMİ 1'e otomatik geçiş yapıyor tekrar) Işık sızması sorunu da yaşadım ama oyunlarda dediğim gibi monitör Arap atı gibi şahlanıyor.

Kutu ve Kutu içeriği ilk izlenim;

Kutunun üzerinde MSI güvenlik bandı vardı ve zorlanmamıştı. Kutuyu açtığımda köpüklerde veya kutu dışında herhangi bir çizik, kırık yoktu ve kablolar eksiksizdi. Köpüklerle Monitör fabrika'da korunmak için iki adet köpük vasıtasıyla korunmuş ve etrafına temiz bir güvenlik bandı çekilmişti bunda da sorun yok. Ama gerek HDMİ kablosu gerekse Display Port kablosu daha önce kullanılmış bariz bir şekilde üzerindeki slot çiziklerini hissedebiliyorsunuz her ne kadar poşetinde sıfır kendim açsam da kabloların hali bu şekildeydi. Gelelim Monitör'e, monitörün ekranında en ufak çizik veya el izi, leke vs. yoktu ama arka kasasında ufak bir çizik vardı zaten bunu görünce aklıma hemen bu ürünün bir kullanıcı tarafından iade ettiği düşüncesi geldi ama emin değilim.

MSI Optix MAG241C 23.6 nasıl ?MSI Optix MAG241C 23.6 nasıl ?MSI Optix MAG241C 23.6 nasıl ?

• Display porttan görüntü alamayan arkadaşlar monitör giriş yerinde hiç aralık kalmayacak şekilde oturtun kabloyu, giriş yeri çok sıkı. İlk aldığımda bende görüntü alamadım ama biraz zorlayınca cuk oturdu kablo. HDMI ve display port kabloları 2'side takılıyken ilk olarak görüntüyü HDMI'dan alıyosunuz sonra ayarlardan değiştiriyosunuz DP'den görüntü almak için..
  • Alıp kullanmayacak olan ve satmak isteyen varsa alıcıyım.
  • mustafa1248 M kullanıcısına yanıt
    Fiyat olarak ne düşünüyorsunuz hocam.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
    Hocam ilanlarına bakarsanız aldığım ürünleri aldığım fiyata sattım hep. Vel hasıl ben alıp kullanamayacak ve bana yardımcı olacak birind2n almak isterim. Verebileceğimiz son fiyat 1300 olur velhasıl.
  • ömr0681 kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun.

Kullanım sırasında rahatsız etmiyorsa ki edeceğini sanmıyorum; sorun yok bence.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.