T

Teğmen
13 Mart 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 21 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Slm arkadaşlar bugün tam penceremin karşısındaki elektrik direğinde bi patlama meydana geldi. Şoku atlattıktan sonra dışarı baktığımda bi kuşun yürüyerek duvar kenarına gittiğini gördüm.. Gidip baktığımda nerdeyse tüm tüyleri yanmış bi Kumru'yla karşılaştım.
Hayvanın tüm tüyleri yanmış, kuyruğu tamamen yok, kanatları yarıya kadar yanık, gözleri kıpkırmızı.
Bana ne yapmam gerektiğini söyleyebilirmisiniz? İnternetten araştırdım bide kumrular tek eşlilermiş, biri öldümü diğeri hayatının sonuna kadar başka bi kuşla çiftleşmezmiş..
Ölmesini istemiyorum, Türkiyede güvercingillerden besleyen kişi çok. Yardımcı olursanız sevinirim.
Slm arkadaşlar, kullandığım pc'de işletim sistemim SSD üzerinde. Extra bi sabit diskim yok ve SSD'nin kapasitesi yetersiz.
Bikaç gündür HDD leri incelerken aklıma geldi. Acaba Sabit HDD yerine taşınabilir bi HDD alıp onu kullansam nasıl olur?
Mesela torrent yükleme yerini harici yapsam PC açılınca yine torrent harici HDD'ye indirmeye devam edermi?
Bana + ve - yönlerini yazabilirmisiniz?
Slm arkadaşlar, tipini görünce cinlerimin tepeme çıktığı bi youtuber var. Kişiyi engellememe rağmen çektiği her video nerdeyse sağ tarafta çıkıyo bu arkadaşın. Durumla ilgili Google'a da yazdım ama sanırım derdimi anlatamamış olmalıyım ki bana saçma bi cevap geldi. Varmıdır bi yolu bu adamın suratını görmemek için?
Slmlar

Ayarlar / Cihazlar / Fare ve dokunmatik yüzey
Bölümünde "Dokunmatik yüzey" ayarı bekleme yok seçili olmasına rağmen sürekli uzun bekleme seçili gibi davranıyo pc.

Sırf bu sebepten geri dönesim var arkadaşlar yokmudur bunun bi çözüm yolu?
Dünden beri galip geleceğim her maçta drop yedim.
Dip ligde yer aldığım için buna rağmen vakit geçirmek için oynuyordum sabah başıma gelen olaya bakın!
Sadece benim değil 9 kişinin başına gelen olaya bakın!
20 dk ceza, yeniden 100lerce bağlanma denemesi ve -16lp'de cabası.
Riot'a ticket attım bakalım bekliyorum. Bence bi müddet dereceli atmayın arkadaşlar.
Slm arkadaşlar elimde 2012'nin sayfası dahi çevrilmemiş kpss gygk ve eğitim bilimleri seti var. İhtiyacı olan varsa karşı ödemeli olarak gönderebilirim.
Kargo yaklaşık 15 lirayı bulur 6-7 kilo civarı gelir çünkü..
Slm arkadaşlar xperia m'i t9'la beraber kullanan varmı? Varsa 2 ve 4'e yazarak "bi" yazabilen varmı?

Telefon güncelleştirme sonrası t9'la hece yazmayı bırakmıştı.. Mesela -du veya -dür yazmak isteyince otomatik olarak -durak veya -dürüm yazmaya başladı telefon.
Bende güncelleştirmeyi geri aldım, telefon düzeldi, bikaç gün sonra yine aynı şekilde davranmaya başladı..
Daha sonra en eski sürüm olan 4.1.2'ye çevirdim telefonu, rootlayıp update center'ı sildim. böyle bikaç gün sorunsuz kullandım. 6-7 gün sonra yeniden kafasına göre
bişeyler yazmaya başladı. Mesela klavyeden sadece "e" yazmak istiyorum 3'e basıyorum yukarıdaki tahminlerde sadece "d" ve "3" çıkıyor.

Yabancı forumları gezdim bu konuyla alakalı bişeyler varmı diye ama adamların dilleri hece eklemeli olmadığı için onlar için bi sıkıntı olmamış bu durum..

Varmı el atabilecek biri? Çekilişe katılmak istiyorum yazsanız bile sevinicem inanın :)
Slm arkadaşlar postacı geçen gün bi tebligat getirdi.
"Syn Ekrem Yurt tebligatı aldıktan max. 10 gün sonra şu hesaba xxx miktar parayı yatırmanız, aksi taktirde..." vs..

Bi bankanın IBAN numarası var. ben o ibana eft yapsam borcum bitmiş olurmu yoksa extra avukat masrafı vs. ödememde gerekecekmi?

Senet borcu 350 TL faizle beraber 480 TL olmuş. Yani bu parayı icra dairesine ödediğim zaman tüm borcum sıfırlanacak değilmi?

Bi bilen el atarsa çok sevinirim gerçekten..
Arkadaşlar data paketinden markete girebilmeme rağmen kablosuz bağlantı kullandığım zaman markete giremiyorum. Neden olabilir?

Arkadaşlar Garanti bankasında birikim hesabı oluşturup birikim yapmaya başlamıştım. Daha sonra paraya ihtiyacım olduğu için parayı çekmek istedim ama paraya vergi dairesinin blokaj koyduğunu dolayısıyla parayı bana veremeyeceklerini söylediler. Bu olay ilk kez ve sadece garanti bankasında başıma geldi.. Bu parayı geri almamın bi yolu yokmu? Veya madem vergi dairesi blokaj koydu.. Neden sadece garantideki parama blokaj koyarda diğer tüm bankalardaki paramı kullanmama müsade eder??

Benzer durumda olan arkadaşlar konuyu takip etsin yarın bankaylada konuşcm bu konuyu..
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 591
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 44.887 (Bu ay: 331)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 106 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Geri dönüşüm kutusu
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.