Şimdi Ara

MSI Optix MAG241C 23.6 nasıl ? (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
82
Cevap
0
Favori
9.638
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam benimkide 2-3 gün önce geldi ölü piksel yok ama bazı pikseller bir garip az yaniyormuş gibi neyse o sorun değilde ışık sızması var bunda da. Laptopum da ips panel onda da ışık sızması gibi bir şey var anlaşılan ben bir türlü rahat rahat film izleyemeyeceğim çünkü filmin alt ve üstündeki siyah şeritleri aydınlık gözüküyor bazı yerleri ve çok gıcık ediyor beni.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu monitörü hiç tavsiye etmiyorum. 144hz ve renkler çok güzel fakat monitörde yazılar bulanık. araştırırsanız çokça kişi bundan rahatsız, va panellerde oluyormuş bu olay. iade ettim rahatladım yoksa yazılara gözüm takılmasından zevkini çıkaramıyordum bırak takılmayı gözlerimi de yoruyordu bulanık yazılar.
  • designr kullanıcısına yanıt
    2 tane aynı monitöreden kullandım ve hiçbirinde öyle bir sorun yaşamdım. Benim şikayet ettiğim konu ölü piksel ve ışık sızması. Bulanıklık sorunu tamamen yazılımsal bir konu. Eğer monitörü aldığınız zaman sıfırdan windows 10 kurulumu yapsaydınız muhtemelen böyle bir sorun yaşamayacaktınız.
  • Asus gl702 kullanıcısına yanıt
    Nasıl yani hocam. Bende de ışık sızması var ama parlak ekranda hiç anlaşılmıyor. Sizdeki sorun nasıl bir şey ?

Pazartesi ServisPoint'i arayıp ışık sızması garanti kapsamında mı değil mi diye soracam. Siz de aynı şekilde arar mısınız bakalım nasıl bir bilgi verecekler.
  • berbatine kullanıcısına yanıt
    Benim bildiğim ışık sızması garanti kapsamına giriyor sadece ips panellerdeki ışık kümeleri garanti kapsamına girmiyor. Birde ben birdaha değişimle falan uğraşmak istemiyorum zaten vermiceklerdi monitörü elimizde yok bahanesiyle, arayıp şikayet edeceğimi elinizde olduğunu kendiniz söylüyorsunuz vs. diyerek aldım dahada uğraşmam tr den elektronik ürün almakla.
  • Arkadaşlar monitorden bende aldım gayet memnunum ama ekranda koruyucu bir film varmı çözemedim köşeden küçük bir parça kaldırdım ama bu film mi yoksa başka birşey çözemedim

• benabc B kullanıcısına yanıt
    Parlama önleyici (anti-glare) kaplamadır, sökmeye çalışmayın derim
  • benabc B kullanıcısına yanıt
    Hayır hocam ekran koruyucusu yok. Kurcalamayın.
  • www.vatanbilgisayar.com
    Msi Optix Mag241C Curved Led Monitör Fiyatı - Vatan Bilgisayar
    https://www.vatanbilgisayar.com/msi-optix-mag24c1-23-6-144hz-1ms-mprt-curved-led-monitor.html?stk=True

yeni ürün diyor ama vatan sizde uzun zamandır varmış bu fiyata alınır mı arakdaşlar birde
    freesync'i gsync destekliyor mu bu konuda araştırma yaptiniz mi?
    1080p oyuncusuyum genelde dota csgo ve pubg oynuyorum

• Vatandaki monitor hepsiburada da 1217 tl ye satildi vatan 1793 tl fiyat koymus ayrica bu monitorden ziyada optix mag24c modelini tavsiye ederim.sakin 1800 1700 tl verme bu monitore

• ffffffffff

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yavuzyildiz -- 15 Şubat 2019; 14:59:30 >
  • yavuzyildiz kullanıcısına yanıt
    Monitörü alalı ne kadar oldu ki? 14 günlük süreyi aşmadıktan sonra hiç raporla falan uğraşmasaydınız keşke. Tekrar kutulayıp iade talebi oluşturun, gönderin gitsin. İadede sıkıntı çıkarmıyorlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: larKKral

Bu mesaj silindi.
    Yaklaşık 10 cm
  • Konuyu hortlatmak gibi olmasın bende az önce sipariş geçtim amazondan yarın teslim edecekler ₺1.397,60 + 4-5 tl verdim ertesi gün almak için.İnşallah ışık sızması ölü piksel olayları yaşamam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SonKaleFener

Konuyu hortlatmak gibi olmasın bende az önce sipariş geçtim amazondan yarın teslim edecekler ₺1.397,60 + 4-5 tl verdim ertesi gün almak için.İnşallah ışık sızması ölü piksel olayları yaşamam.
    Hocam ürünü kullanıyor musunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surfing with the Alien

Hocam ürünü kullanıyor musunuz?

Alıntıları Göster
    Hocam kullanıyorum çok memnunum açıkcası
    amazonda almıştım 1 günde getirdiler hiç bir sorun yaşamadım
  • g24c4 modelini sipariş ettim hocam indirimdeydi. PTT Kargo ile çok geç gelecek belli. 19'unda kargoya verildi daha yeni çıkış izni vermişler.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.