Bildirim
mozilla magdurları (sildim kurtuldum)
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
harbi çok yavaşladı son zamanlar bende silecem
Opera biraz dandik geliyor bana..
_____________________________ -
5 yıldır fln firefox kullanıyorum çok memnunum. hiçbir çökme yavaşlama olmuyor. sizden kaynaklı o sorun. _____________________________ MSI B450-A Pro /// Ryzen5 3600 @4.4Ghz 1.225v ||| Corsair Vengeance RGB RT 2x16GB \\\ Asus ROG Strix RTX 2060Samsung 850 Evo 250GB-860 Evo 500GB /// Thermaltake Toughpower 750W ||| XPG Invader \\\ Arctic 34 eSports DuoLogitech G502-G610-G640 /// Corsair HS70 ||| Xbox One & 360 Controller \\\ AOC 24G2U
-
Bendede Son Birkaç Gün Hata Vermeye Basladı Sildim Oprea 10 RC turbo kurdum. _____________________________ -
Bu olay aynı Xbox ın 3k sına benzer , mozilla sevdası bitmez hata versede kullanırız.
#11 -
lem bi ben de hata vermedi bu mozilla.
ölümüne mozilla.
Chrome'mı KIROlar kullanır.
Yıllardır kullanıyorum daha hata verdiğini çöktüğünü ilk kez sizden duydum _____________________________ -
Bende de 2 kez düzenli aralıklar ile sorun çıkardı(sorun benden kaynaklanmıyor o kadar bilgim var). Belki ramlardendir bilmiyorum(o zamanki ramler 1.5 gb ddr400 idi) malum fazla istiyor
Opera kurdum ferahladım artık bırakamıyorum. Ölsem yine opera
quote:
Orijinalden alıntı: GhosTLorD
Bendede Son Birkaç Gün Hata Vermeye Basladı Sildim Oprea 10 RC turbo kurdum.
nerede bu turbo bulamadım banada banada
Opera doğru tercih. _____________________________ 
MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver
Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder... -
Firefox'ta hiçbir sorun yok.Anti-Sansür ve benzeri programlarla birlikte kullanınca göçtüğünü biliyorum.Fasterfox ile bile hiç kasma yada çökme yaşamıyorum,sorun bence sizin bilgisayarınızdan kaynaklanıyor. _____________________________ -
http://www.opera.com/browser/next/ sagda free yazan yere tıklayıp indirebilirsin.
Turbo Özelligini Kurduktan Sonra Sol Alttan Etkinleştir._____________________________ -
Benim firefox hergün çöküyor 2 dakikada 1
FORZA SAFARİ
bu geberesice mozilla ayrı bir işletim sistemi gibi çalışıyor resmen...50 saatte açılıyor sık sık şu an çalışıyor bekleyin uyarısı veriyor...alt tarafı internete sokacak bizi namussuz....birde arkadaşlar bu browser paso programcılara bilgi gönderiyormuş kullanıcı şuraya girmiş bunu yapmış diye bu yüzden yavaşmış geberesice... _____________________________ Nurnberg Mahkemelerindeki masum Almanları unutmadık...Bir gün gelecek protokollerinizi de sizi de yok edeceğiz... -
Babalar Firefox akar..
Chrome kullandım.. Yeni bir browser, zamana ihtiyacı var, çokda hızlı değil..
Opera iyidir, Firefox'a alternatif olabilir, kişinin seçimi..
IE hiç konuşulmuyor fakat o da 8.ci sürümüyle hızlandı, ki kamusal sitelerde elimiz kolumuz bağlı şekilde IE kullanıyoruz.. ( Opera ve Firefox'un yanında kağnı gibi o ayrı )
Firefox her konuda aşar, hızlı ve mükemmel..
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DHF_Viper -- 26 Ağustos 2009; 12:31:44 >_____________________________ -
ney firefox çöküyomuymuş
_____________________________ İntel core2duo e4300@3300mhz(3750mhz max) ((tt bigtyphoon))
((load ta 45 C)) ||Hİ-LEVEL 1 gb ddr2 667@850mhz ram||Palit 7600gt||asus p5b||520 GB SEAGATE Barracuda 7200 rpm 16MB CACHE SATA2||us Robotics 9107||Creative Audigy2 7+1||FSP 400 watt psu||Logitech Drive Force Pro (DFP) Direksiyon seti SUPER Pİ 1M:17 sn -
quote:
Orijinalden alıntı: NakkaSss
ney firefox çöküyomuymuş
evet bende sildim çok dandik bir program opera daha iyi._____________________________ E200 2.0, Vito 2.2 CDI, Fluence 1.5 dCi,Bipper 1.4 HDI, Duster 1.6 dCi, Berlingo 1.6 Hdi , Punto 1.3 Multijet, Polo 1.2 TDI
Benzer içerikler
- pişmemiş midye nereden alınır
- 2 yıllık is sağlığı ve güvenliği okuyanlar yorumları
- itfaiye kedi kurtarma ücreti
- mehdinin özellikleri
- kızlı erkekli whatsapp grupları
- black friday
- yeşil nasim
- penis nakli
- bim para sayma makinesi
- dünyanın en büyük vinci
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler