Şimdi Ara

GOOGLE CHROME OTOMATİK GEÇMİŞ SİLİYOR YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
23.019
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • BEYLER GOOGLE CHROME OTOMATİK GEÇMİŞİ SİLİYOR SİLDİM 3 DEFA TEKRAR YÜKLEDİM AMA SORUNUM DÜZELMEDİ PC KAPATINCA OTOMATİK SİLİNİYOR YARDM ACİL + Rep

• quote:

Orijinalden alıntı: disko27

BEYLER GOOGLE CHROME OTOMATİK GEÇMİŞİ SİLİYOR SİLDİM 3 DEFA TEKRAR YÜKLEDİM AMA SORUNUM DÜZELMEDİ PC KAPATINCA OTOMATİK SİLİNİYOR YARDM ACİL + Rep

Emin değilim ama bios pili bitmiş olabilir.
  • Bİos piliyle alakası ne hocam ?
  • quote:

Bİos piliyle alakası ne hocam ?

Hocam internette araştırırken şöyle birşey buldum(alıntıdır);

Sağ üst köşedeki İngiliz anahtarı simgesi > Seçenekler > Gelişmiş Seçenekler > Gizlilik > İçerik ayarları... > Çerezler > Tarayıcımı kapattığımda, çerezleri ve diğer site verileriyle eklenti verilerini temizle

Bu adımları uygulayın."Tarayıcımı kapattığımda, çerezleri ve diğer site verileriyle eklenti verilerini temizle" seçeneğindeki tik işaretini kaldırın.
  • selam,

normalde Interet Explorer da bir ayar var bunun için ama Chrome için geçerli midir bilmiyorum. denemen lazım ekran görüntüsündeki çıkışta gözatma geçmişini sil işaretli ise işaretini kaldır.

kolay gelsin

• hocam binlerce yolu denedim çerezlere girince öyle birsey yok olsa yapardm :)
  • Chrome da bu ekrandaki ayarı kontrol edebilir misin hangisi seçili sende

Gelişmiş Ayarlar > İçerik Ayarları > Çerezler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ErkanCo -- 18 Nisan 2013; 19:21:19 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hocam izin varda geçmişi sil yazısı yok :(
  • PC de ADV system care yüklümü acaba?
  • quote:

hocam izin varda geçmişi sil yazısı yok :(

bu cevabından birşey anlayamadım ben. son gönderdiğim ekran görüntüsündeki ayara bakabilir misin.
  • hocam ben hiçbir ayarla oynamadım ama pc kapatınca onbelleg bosalıyor geçmişe dair hiçbirşey kalmıyor
  • disko27 D kullanıcısına yanıt
    sisteminde "advanced system care " yüklü ise programın ayarlarından "automatic service" in altında "autoclean" seçeneklerinin hepsini iptal et. bende de aynı sorun vardı kurtuldum oh bee :))
  • Bu ayarların hepsinin kapalı olduğundan emin ol.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.