Şimdi Ara

mozilla magdurları (sildim kurtuldum) (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • yıllardır operacıyım opera'yı bırakmam. bazı sitelerde çuvallasa da kızmam. o sitenin suçudur.

firefox'u da severim, ama nedende namıssız bu güne kadar bi kere bile düzgün çalışmadı bende. hangi bilgisayarıma kurduysam her seferinde bi flashtan çöktü, bi sitede %80 işlemci kullandı veya durup dururken unresponsive oldu. açık kaynak fanatiği değilim, o yüzden firefox fanboyluğu yapmıyorum (lafım meclisten dışarı), dolayısıyla töleransım da opera kadar değil. ama bu güne kadar opera'da firefox'tan çok daha az sorun yaşadım

Metal Gear Solid 4 | Battlefield 3
  • cok uzun zamandır firefox kullanırım. sürekli kullandıgım eklentileri de var 5-6 tane ama hiç bir zaman çökme yaşamadım.. neden bilmiyorum

mozilla magdurları  (sildim kurtuldum)

Orijinalden alıntı: GhosTLorD

http://www.opera.com/browser/next/ sagda free yazan yere tıklayıp indirebilirsin.

Turbo Özelligini Kurduktan Sonra Sol Alttan Etkinleştir.

sol alttan turbo özelliğinin etkinleştirilmesi nasıl oluyor ya ?

O kadar eklent yüklü, çökme sorunu yaşamıyorum yıllardır.Yaşayan başka bir tarayıcıya geçsin ne diyelim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 26 Ağustos 2009; 14:45:15 >

Firefox mükemmel bir tarayıcı. Bazen yavaş çalışsa da seviyorum. Eklenti olarak 2 tane eklentim var.

Chrome'u ilk başlarda sevmiştim ama aslında hiçbir şeye yaramadığını gördüm. Çökmeler oluyordu. Varsayılan tarayıcı yaptığında, msn den birine site linki atsan tıklanmıyordu desteklemediği için. Linki tarayıcıya yapıştırıp gitmek zorunda kalıyordun. Öte yandan Google'ı herşey den haberdar ediyor. 5 para etmez.

Opera'yı gerçekten çok sevmiştim. Çok iyi bir tarayıcıydı. Fanatiğiydim hatta. Ama neden bıraktım bilmiyorum.

Maxthon iyi güzel ama İE'nin kendisiyle çalıştığı için oda işe yaramaz ve yavaş. Ne zaman kendi motorunu yapar o zaman adam olur.

Şuan ise Firefox kullanıyorum. Gayet güzel bazen ağır olsada. Çökme falan olmuyor. Kullanmayı bileceksiniz. Bir sayfaya onlarca sekme açarsanız tarayıcı ister istemez sorun yaşayacaktır.

• Firefox' u yıllardır kullanyorum. Open source camiasının önemli başarılarından birisidir. Hiçbir versiyonunda hiçbir problem yaşamadım. Sorun yaşayanlar Firefox ve Mozilla' ya laf atacaklarına problemlerini çözmeye çalışsınlar. Başka bir tarayıcıya da geçebilirler.
  • Hepsi dandik sprict vs hatalar veriyor hepsinide kullandım Firefox,Chrome,Opera,Safari ancak en iyisi ve güzel İnternet Explorer 7 'den şaşmamak lazım özellik derseniz 5 tarayıcı içinde en sevdiğim operadaki yeni tab açınca sık ziyaret ettiğiniz siteleri seçebilmeniz ve kısayoldan girebilmeniz
  • Bu arada sorun yaşayan arkadaşlar Firefox geliştiricileriyle irtibat kurmayı denediler mi? Bu yazılım özgür bir yazılım olduğu için sorunlarınızı iletirseniz yeni sürümünde hemen düzelteceklerdir.

Orijinalden alıntı: yuksel824

Hepsi dandik sprict vs hatalar veriyor hepsinide kullandım Firefox,Chrome,Opera,Safari ancak en iyisi ve güzel İnternet Explorer 7 'den şaşmamak lazım özellik derseniz 5 tarayıcı içinde en sevdiğim operadaki yeni tab açınca sık ziyaret ettiğiniz siteleri seçebilmeniz ve kısayoldan girebilmeniz

Reklam engelleme

Bellek kullanımı

Bu da test değerleri
    http://translate.google.com/translate?prev=hp&hl=tr&js=y&u=http%3A%2F%2Fwww.webdevout.net%2Fbrowser-security&sl=en&tl=tr&history_state0=&swap=1

Bu arada Firefox kullandım, eklenti kurdukça yavaşlıyor. Üstelik bir sürü özelliği de tek tek kurman gerekiyor. Ama Opera'da bütünleşik bu özellikler. Bu da demek oluyor ki 2. parti yazılımla sağlanmış bu özellikler. Firefox'taki eklentiler de 3. parti oluyor. Herkes bilir ki 2. parti, 3. partiyi döver.

• quote:

Orijinalden alıntı: NER0

quote:

Orijinalden alıntı: yuksel824

Hepsi dandik sprict vs hatalar veriyor hepsinide kullandım Firefox,Chrome,Opera,Safari ancak en iyisi ve güzel İnternet Explorer 7 'den şaşmamak lazım özellik derseniz 5 tarayıcı içinde en sevdiğim operadaki yeni tab açınca sık ziyaret ettiğiniz siteleri seçebilmeniz ve kısayoldan girebilmeniz

Demi yani. Komiğime giden şey güncel sürümü tavsiye etmemesi. Hepsini boşverin en iyisi IE5 demesinden korkuyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: turksauron

Bu arada Firefox kullandım, eklenti kurdukça yavaşlıyor. Üstelik bir sürü özelliği de tek tek kurman gerekiyor. Ama Opera'da bütünleşik bu özellikler. Bu da demek oluyor ki 2. parti yazılımla sağlanmış bu özellikler. Firefox'taki eklentiler de 3. parti oluyor. Herkes bilir ki 2. parti, 3. partiyi döver.

Eklentileri tek tek kurman gerekiyorsa ne olmuş, bunu dert eden kullanmasın.Birkaç eklenti dışında çokta yavaşlatan bir eklenti yok.
    Opera'da şuradaki popüler olanlardan başlamak üzerehttps://addons.mozilla.org/en-US/firefox/ kaç eklenti dahil geliyor? 3-5 ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi OnuR -- 26 Ağustos 2009; 15:33:57 >

• quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

quote:

Eklentileri tek tek kurman gerekiyorsa ne olmuş, bunu dert eden kullanmasın.Birkaç eklenti dışında çokta yavaşlatan bir eklenti yok.
    Şimdi uğraştırma beni, Opera'da şuradaki popüler olanlardan başlamak üzerehttps://addons.mozilla.org/en-US/firefox/ kaç eklenti dahil geliyor? 3-5 ?

Senelerce Firefox kullandım. Hepsi de gereksiz. Benim tek işime yarayan klan savaşlarında premium özelliği verme olayıydı. Klan savaşlarını bıraktığım gibi de sildim. Çünkü eklenti kurdukça YAVAŞLIYOR. Hem de ne yavaşlama.

Bu da e-mail olayı:
    />

/>

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi turksauron -- 26 Ağustos 2009; 15:37:30 >

• Sana göre gereksiz.

Adblock
    Download Helper
    Xmarks
    Greasemonkey
    Noscript
    Alexa
    Screengrab
    Tree style tab
    TwitterFox
    ImTranslator
    + Küçük yardımcı eklentiler

Bunlar olmadan bir tarayıcı çok basit kalıyor.

quote:

Orijinalden alıntı: OnuR

quote:

Şimdi uğraştırma beni, Opera'da şuradaki popüler olanlardan başlamak üzerehttps://addons.mozilla.org/en-US/firefox/ kaç eklenti dahil geliyor? 3-5 ?

Senelerce Firefox kullandım. Hepsi de gereksiz. Benim tek işime yarayan klan savaşlarında premium özelliği verme olayıydı. Klan savaşlarını bıraktığım gibi de sildim. Çünkü eklenti kurdukça YAVAŞLIYOR. Hem de ne yavaşlama.

Hiç güleceğim yoktu. Size gereksiz olan bana da mı gereksiz olacak? Kaç kere Greasemonkey kullandınız?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 26 Ağustos 2009; 16:04:47 >
    Geri sayım sen doğduğunda başladı! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden! Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiğinde (1) gün öleceksin! İşte, o an her şey (0) dan başlayacak.

• quote:

Orijinalden alıntı: JANT!

hasan_hzl

Opera'da da bir sürü eklenti söz konusu ama Mozilla bu konda farkla önde derim ben. Ben dikkat edersen " daha temiz çalışıyor " dedim. Çalışma prensibi yönünden..

Ayrıca birşeye daha dikkat çekmek isterim. Yiğidi öldür ama hakkını ver derler. Ben Mozilla'yı kötülemiyorum ama Opera daha iyi diyorum.. Fakat birçok kullanıcı durumu çok farklı yönlere çekiyor. Bu da insanların birbirini geçme- çekememe gibi durumlarından kaynaklanıyor sanırım.

Ben operaya laf etmedim bişey demedim ne hemen olayı kötüye çekiyosun sen? Çekemeyen kimmiş, hey yarabbim. Sende çok çöküyorsa evet sende kullanmayı bilmiyorsun. Kaç senedir şunu kullanıyorum niyeyse çökmeler bi bende olmuyo..

• Firefoxxx akar
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.