Bildirim
MİDYE ALMAK İSTİYORUM AMA............................
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
balıkçılardan balık halinde çok rahat bulursun -
hmm
peki hangi balık hali mesela, ben tam olarak bilmiyorum.
quote:
Orjinalden alıntı: stifflers
balıkçılardan balık halinde çok rahat bulursun
-
Beşiktaş çarşıda var. ÇARŞI iyidir. -
Bilmiyorum İstanbul'da Kipa var mı lakin Kipa'da satılıyor,donmuş şekilde... -
Dolmasını canım çektii -
besiktas balıkcılar carsısında ıstemdıgın kadar bulabılırsın -
hmm..
karaköy de de balıkcılar çarşısı vardı sanırım, orada da varmıdır acaba
karaköye gitmem daha kolayda -
Midyenin aslı zaten pilavla yenmez..
Biz adalara gittiğimizde denizden midye toplar,kapağını bıçakla çok az aralar sonra metal bi kutuda yaktığımız ateşte pişiririz,pişince o kapağı tamamen açıp içine limon basıp yemesi süperdir..
Offf beaaaa canım çekti... -
okmeydanı metrobüs durağında bi genç var.çok iyi yapıyor dermişim. hiç tadına bakmadım ama bir adam var orada 24 saat midye satıyor
-
quote:
Orjinalden alıntı: abcboy
ya mardinli olup olmaması problem değil, ben temizliği noktasında sıkıntı ediyorum onun için kendim yapmak istiyorum
quote:
Orjinalden alıntı: Turşu Paşa
Midye satan adamların %99 u mardinlidir.
eğer temizliği için kendin yapıcaksan bazı büyük marketlerde dolma olarakta satılıyodu. mesela yazın migrosta 20li paket 5 ytl idi -
balıkçı -
püff canım çok çekti ya -
Hiç yemedim tadı balık gibi mi ? -
quote:
Orjinalden alıntı: firtikk
Midyenin aslı zaten pilavla yenmez..
Biz adalara gittiğimizde denizden midye toplar,kapağını bıçakla çok az aralar sonra metal bi kutuda yaktığımız ateşte pişiririz,pişince o kapağı tamamen açıp içine limon basıp yemesi süperdir..
Offf beaaaa canım çekti...
Harika Bişey :) -
quote:
Orjinalden alıntı: WarriorAngel
Hiç yemedim tadı balık gibi mi ?
Mutlaka denmelisin,balığa benzemiyor tadı,ama mutlaka dene,çok mükemmel. -
Bu sokakta satılanlarda hastalık riski falan varmı,pismidir?bende çok severim ama güvenemiyorum.. -
Görüntüsü berbat tadı güzeldir. Bakmadan yiyiniz -
quote:
Orjinalden alıntı: vedkum
Bu sokakta satılanlarda hastalık riski falan varmı,pismidir?bende çok severim ama güvenemiyorum..
Ben zehirlenmiştim. 5 gün hastalığı çektim, hayatımda o kadar çok şeyi bir arada yaşamamıştım. 2 defa hastaneye kaldırıldım. Çok tehlikeli bir besin. Zaten midye taze de olsa besin kaynağı deniz içindeki pas, ağır metaller ve artıklardır. -
Benim arkadaşım yazın yemicem diye tutturdu.Bende ısrar ettim ve bir tane tadına baktı.Ben yemem etmem iğrenirim kusarım ölürüm de yemem kralı gelse yediremez diyen adam bir oturdu 20 tane yedi ilk başlangıçta
Anlayın işte ne kadar güzel bir tadı olduğunu!
Benzer içerikler
- yanlışlıkla ben kanatmak
- ankara siteler pazar günü açık mı
- evde sürekli bağıran baba
- dil okumak mantıklı mı
- ateşimin çıkması için ne yapmalıyım
- beyond vr nedir ne işe yarar
- çay emojisi
- 6.8 inç telefonlar
- kartondan direksiyon yapımı
- walmart dolandırıcılığı
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X