Şimdi Ara

mozilla magdurları (sildim kurtuldum) (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
97
Cevap
0
Favori
3.963
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • İE 4Ever... Firefox, Opera veya Chrome kullananlar maillere nasıl bakıyorlar acaba ???

Orijinalden alıntı: ameLe`

İE 4Ever... Firefox, Opera veya Chrome kullananlar maillere nasıl bakıyorlar acaba ???

www.hotmail.com'a girerek bakıyorlar. MSN'le e-mail'i aynı şey zanneden tonla insan olduğundan bu tür sorular normal geliyor artık.

• quote:

İE 4Ever... Firefox, Opera veya Chrome kullananlar maillere nasıl bakıyorlar acaba ???

Bildiğin hotmail'e girerek

Senin gibiler varken DH asla ölmez..
    ((load ta 45 C)) ||Hİ-LEVEL 1 gb ddr2 667@850mhz ram||Palit 7600gt||asus p5b||520 GB SEAGATE Barracuda 7200 rpm 16MB CACHE SATA2||us Robotics 9107||Creative Audigy2 7+1||FSP 400 watt psu||Logitech Drive Force Pro (DFP) Direksiyon seti
    SUPER Pİ 1M:17 sn
  • opera iyidir fakat hala bazı sayfaları bayı uygulamaları acamıyor firefox da kullandım uuzn sure fakat bir kere bile hata verdigini gormedim

Orijinalden alıntı: Tolga*

Kullanmayı bilene

Bir sürü şikayetçi var, hepsi mi kötü kullanıyor?

Bende Opera kullanmadan önce Mozilla kullandım, bende mi bilmiyordum kullanmasını?

Bu olayı aşırı bir şekilde fanatikleştiriyorsunuz. Opera , Mozilla'ya göre daha temiz çalışıyor. Neden kabullenmiyorsunuz anlamıyorum.

MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver

Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105

Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder...
  • opera en iyisi kardeşim bir çok tarayıcı elimden geçti ama en son ve en iyisi opera BANA GÖRE !!

Orijinalden alıntı: treabacks

quote:

www.hotmail.com'a girerek bakıyorlar. MSN'le e-mail'i aynı şey zanneden tonla insan olduğundan bu tür sorular normal geliyor artık.

Eklemek isterim; gmail varsa iş çok daha kolay. Mozilla thunderbird herşeye yeter, herhangi bir tarayıcıya lüzum yok Ben firefox tarayıcısını sevmiyorum sadece, ağır kaldı çoğu zaman. Opera tertemiz ve seri çalışıyor.

Ayrıca firefox kullanmaya devam edenlerin büyük bir kısmı eklentiler nedeniyle tercih ediyor. Travianda bot diye kabul edilebilecek eklenti bile görmüştüm Yani eklenti kullanmayanın firefox kullanması saçma geliyor bana.

• Bundan yaklaşık 1 sene önce internette gördüğüm bir benzetmeyi yazayım size.

İnternet ortamını çöl olarak düşünün. Mozilla firefox ise çölde giden tam silahlı bir Hummer. Opera ise arazi konumuna pek uygun olmasa da hızlı olan Aston Martin. x)

Anasını satıyım bi ben kullanıyorum heralde şu tarayıcıyı. Tavsiye ederim

Orijinalden alıntı: JANT!

quote:

Orijinalden alıntı: Tolga*

Kullanmayı bilene

Bir sürü şikayetçi var, hepsi mi kötü kullanıyor?

Bende Opera kullanmadan önce Mozilla kullandım, bende mi bilmiyordum kullanmasını?

Bu olayı aşırı bir şekilde fanatikleştiriyorsunuz. Opera , Mozilla'ya göre daha temiz çalışıyor. Neden kabullenmiyorsunuz anlamıyorum.

Kullandığım eklentilerin alternatifi operada olsa kullanabilirdim operayı ama neredeyse hiçbirinin alternatifi yok. Bilgisayarımda ikisi de kurulu ama Firefox kullanıyorum.

Ekleme: 3-4 senedir firefox kullanırım. En fazla 1-2 kere donma hatası almışımdır. Diğer arkadaşları bilemem ama bende sorunsuz bir şekilde çalışıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasan_hzl -- 26 Ağustos 2009; 14:25:00 >
    Geri sayım sen doğduğunda başladı! Eğer (9) canlı bile olsaydın en fazla (8) kez kaçabilirdin ölümden! Bil ki (7) düvele sultan dahi olsan yerin (6) mekan olacak sana. En fazla (5) metre kumaş götürebileceksin! Kapatacaksın (4) açsan da gözlerini! Bu (3) günlük fani dünyada Azraile (2) kat olup yalvarsan da nafile. Ecel geldiğinde (1) gün öleceksin! İşte, o an her şey (0) dan başlayacak.

• hasan_hzl

Opera'da da bir sürü eklenti söz konusu ama Mozilla bu konda farkla önde derim ben. Ben dikkat edersen " daha temiz çalışıyor " dedim. Çalışma prensibi yönünden..

Ayrıca birşeye daha dikkat çekmek isterim. Yiğidi öldür ama hakkını ver derler. Ben Mozilla'yı kötülemiyorum ama Opera daha iyi diyorum.. Fakat birçok kullanıcı durumu çok farklı yönlere çekiyor. Bu da insanların birbirini geçme- çekememe gibi durumlarından kaynaklanıyor sanırım.

MacBook Pro 14" M1 Pro | 10C CPU | 16C GPU | 16 GB | 1 TB | Silver

Samsung LC27HG70 27" QHD QLed 144 Hz Curved | Logitech Z5500 5.1 THX | Creative X-FI Surround 5.1 Pro | Logitech G502 | Logitech G105

Cevizin kabuğunu kıramayan, cevizi sadece kabuk zanneder...
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.