Şimdi Ara

Mozilla Firefoxu Sildim Tekrar yükleyemiyorum.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
7.576
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selamlar, arkadaşlar dün firefoxu donma sorunundan dolayı sildim. Tekrar yüklemeye çalıştığımda user ve parola istedi. Şimdi yükleyemiyorum. Kullandığım küçük netbook 1gb lık.

Yardımcı olursanız sevinirim.

• kullanıcı parola derken kurulum için mi parola soruyor sizden ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: techraven

kullanıcı parola derken kurulum için mi parola soruyor sizden ?

Şimdi firefoxa girip dosyayı indiriyorum, çalıştır a basıyorum. Anahtar işaretli bir kutucuk çıkıyor user ve parola istiyor.
  • Yönetici girişi yaparak mı açtınız oturumu? Ya da kurarken sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır dediniz mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettaL

Yönetici girişi yaparak mı açtınız oturumu? Ya da kurarken sağ tıklayıp yönetici olarak çalıştır dediniz mi?

Hayır, normal indirdim.
  • Hayır onu sormuyorum. Açtığınız oturum yönetici oturumu mu bilgisayarda? Ayrıca indirdiğiniz kurulum dosyasını iner inmez aç demeden önce masaüstüne kaydettiniz diyelim, onu sağ tık ile Yönetici olarak çalıştır diyerek açmayı denediniz mi?
  • Yok denemedim, çünkü direk dosya indirme bittikten sonra bu anahtar işareti çıktı. Bunun ICQ search la ilgisi olabilir mi acaba ya? Son bir haftadır bu ıcq search var nerden yükledim ıcq yi silemiyorum da.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Google chrome dosya indirmiyor
    12 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • O anahtar işareti ve kullanıcı adı şifre kısmını resimle gösterseniz daha iyi yorumlayabilirdim belki ama ben bir yönetici oturumu ile çalıştırmayı deneyin derim setup dosyasını ve tabi setup dosyasını sağ tık yönetici olarak çalıştır diyerek.
  • Tekrar denedim anahtar işaretli kutucuktan sonra "ilke kısıtlaması" filan yazan bir yazı çıktı. Firefox bana kıl mı kaptı nedir ya
  • quote:

Orijinalden alıntı: ettaL

Hayır onu sormuyorum. Açtığınız oturum yönetici oturumu mu bilgisayarda? Ayrıca indirdiğiniz kurulum dosyasını iner inmez aç demeden önce masaüstüne kaydettiniz diyelim, onu sağ tık ile Yönetici olarak çalıştır diyerek açmayı denediniz mi?

Arkadaşım teşekkürler, yönetici olarak çalıştır işe yaradı yüklendi çok sağol.
  • Hayırlı olsun :) o zamansa konu aydınlığa kavuşmuştur :)

ben msjlara yetişene kadar yardımcı olmuşlar yardımı geçen arkadaşlara teşekkürler :)
  • Rica ederim. Evet hayırlı olsun :)
  • aynen kurulum için passvord istiyor
  • kurulum exe dosyasının üzerine sağ tık yönetici olarak çalıştır seçeneğini denedinmi
  • Sorunun aynısı bende de vardı.Yönetici olarak çalıştırdım oldu.Sağolun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.