Bildirim
Mozilla Firefox 55.0 Final / 56.0 Beta 1 / 57.0 Alpha 1 (10.08.17) (14. sayfa)

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
8 stabil versiyon yakın sanırım...
genelde 40 45 gün arayla stabil versiyon atlatılıyor sanırım ve 27.09 da 7 çıktı. 8.0b5 çıkmış. herhal yakın -
Mozilla en iyisi -
Beykler firefox u bugün açtım ancakk açar açmaz tonla hata verdi java svcript filan yazıyor. Tüm hatalara OK deyip geciyorum fakat her yeni sayfa açtıgımda aynı hatalar kendini tekrar ediyor. :S -
quote:
Orijinalden alıntı: alprkrkmz
8 stabil versiyon yakın sanırım...
genelde 40 45 gün arayla stabil versiyon atlatılıyor sanırım ve 27.09 da 7 çıktı. 8.0b5 çıkmış. herhal yakın
Firefox Final sürümlerinin, planlanan çıkış tarihleri ;
Firefox 7 : 27 Eylül 2011
Firefox 8 : 8 Kasım 2011
Firefox 9 : 20 Aralık 2011
Firefox 10 : 31 Ocak 2012
Firefox 11 : 13 Mart 2012
Firefox 12 : 24 Nisan 2012
Firefox 13 : 5 Haziran 2012
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By40bir -- 1 Kasım 2011; 10:18:43 >
-
Firefox eklentileriyle fark yaratıyor , 7.0.1 o kadar hızlı değil.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Quard
Firefox eklentileriyle fark yaratıyor, 7.0.1 o kadar hızlı değil.
Katılıyorum !
Eklenti desteği olsa (az sayıda var) Chrome kullanacağım ama, denildiği gibi eklentileri Firefox kullandırıyor... -
8.0b6 Türkçe çıkmış arkadaşlar, takip edenlere duyurulur...
8.0b6 Türkçe -
Mozilla Firefox 8 çıktı
ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/8.0/win32/tr/Firefox%20Setup%208.0.exe
daha sunulmadı ama ftp deposunda hazır -
chromedada yeterince eklenti var bence en azından benim işimi görüyor -
Firefox 8 ile facebook uyumsuz giremiyorum.Uyumsuz bir internet tarayıcısı kullanıyorsunuz mesajı çıkıyor.Yükleyen arkadaşlarda da böyle mi acaba? -
8 deki yenilikleri bilen var mı?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
10 Alpha 64 bit sürümünü yükledim, iyi oldu güzel oldu. Bu başlık takip edilir bebeğim. -
nightly sürümünü(10 oluyor sanırım) yükledim 64bit olarak. kobay olarak kullanıyorum kendimi bakalım ne olacak. -
quote:
Orijinalden alıntı: Tolgá
8 deki yenilikleri bilen var mı?
quote:
HTML5 ve WebSocket desteğinde yapılan iyileştirmelerin yanı sıra, Firefox 8'de pek çok ufak hata da giderilmiş durumda. Açılış hızı biraz artmış; aynı şekilde JavaScript motorunda da ufak geliştirmeler yapılmış.
devamı için:
http://www.chip.com.tr/konu/firefox-8-hazir-indirin_30190.html
buraya bir bakın..
Firefox 7.0 bıkkınlık vermeye başlamıştı Firefox yeni sürümü çıkacak mı derken Finalle karşılaştık ya bu çok iyi oldu.
-
evet yükledim güzel oldu -
Firefox 7 gerçekten sorunlu idi, sık sık donmalar meydana geliyordu. İnşallah 8 de bu sorunlar çözülmüştür. Firefox dan başkasını kullanabileceğimi sanmıyorum. -
8.0 Final çıktı ama beta ve aurora sürümlerine hala güncelleme gelmedi beta 8.0b6, aurora 9.0a2 olarak kaldı her gün güncellenen aurora'ya 2 gündür güncelleme gelmiyor. -
firefox 8.0.1 çıktı
ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/8.0.1/win32/tr/Firefox%20Setup%208.0.1.exe
EDIT:
güncelleme sadece roboform eklentisinden kaynaklanan hataları düzeltmek için roboform kullanmayanların güncellemesi gerekmiyormuş.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuKe_MaNia -- 16 Kasım 2011; 17:47:29 > -
9 çıkalı ne kada olduki daha , hemen güncellendi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X