Şimdi Ara

Mozilla Firefox 55.0 Final / 56.0 Beta 1 / 57.0 Alpha 1 (10.08.17) (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
3
Favori
27.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

genelde 40 45 gün arayla stabil versiyon atlatılıyor sanırım ve 27.09 da 7 çıktı. 8.0b5 çıkmış. herhal yakın
  • Mozilla en iyisi
  • Beykler firefox u bugün açtım ancakk açar açmaz tonla hata verdi java svcript filan yazıyor. Tüm hatalara OK deyip geciyorum fakat her yeni sayfa açtıgımda aynı hatalar kendini tekrar ediyor. :S
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

8 stabil versiyon yakın sanırım...

genelde 40 45 gün arayla stabil versiyon atlatılıyor sanırım ve 27.09 da 7 çıktı. 8.0b5 çıkmış. herhal yakın

Firefox Final sürümlerinin, planlanan çıkış tarihleri ;

Firefox 7 : 27 Eylül 2011
    Firefox 8 : 8 Kasım 2011
    Firefox 9 : 20 Aralık 2011
    Firefox 10 : 31 Ocak 2012
    Firefox 11 : 13 Mart 2012
    Firefox 12 : 24 Nisan 2012
    Firefox 13 : 5 Haziran 2012

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi By40bir -- 1 Kasım 2011; 10:18:43 >

• Firefox eklentileriyle fark yaratıyor, 7.0.1 o kadar hızlı değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Quard

Firefox eklentileriyle fark yaratıyor, 7.0.1 o kadar hızlı değil.

Katılıyorum !

Eklenti desteği olsa (az sayıda var) Chrome kullanacağım ama, denildiği gibi eklentileri Firefox kullandırıyor...
  • 8.0b6 Türkçe çıkmış arkadaşlar, takip edenlere duyurulur...

8.0b6 Türkçe
  • Mozilla Firefox 8 çıktı

ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/8.0/win32/tr/Firefox%20Setup%208.0.exe

daha sunulmadı ama ftp deposunda hazır
  • chromedada yeterince eklenti var bence en azından benim işimi görüyor
  • Firefox 8 ile facebook uyumsuz giremiyorum.Uyumsuz bir internet tarayıcısı kullanıyorsunuz mesajı çıkıyor.Yükleyen arkadaşlarda da böyle mi acaba?
  • 8 deki yenilikleri bilen var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 10 Alpha 64 bit sürümünü yükledim, iyi oldu güzel oldu. Bu başlık takip edilir bebeğim.
  • nightly sürümünü(10 oluyor sanırım) yükledim 64bit olarak. kobay olarak kullanıyorum kendimi bakalım ne olacak.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tolgá

8 deki yenilikleri bilen var mı?

quote:

HTML5 ve WebSocket desteğinde yapılan iyileştirmelerin yanı sıra, Firefox 8'de pek çok ufak hata da giderilmiş durumda. Açılış hızı biraz artmış; aynı şekilde JavaScript motorunda da ufak geliştirmeler yapılmış.

devamı için:

http://www.chip.com.tr/konu/firefox-8-hazir-indirin_30190.html
    buraya bir bakın..

Firefox 7.0 bıkkınlık vermeye başlamıştı Firefox yeni sürümü çıkacak mı derken Finalle karşılaştık ya bu çok iyi oldu.

• evet yükledim güzel oldu
  • Firefox 7 gerçekten sorunlu idi, sık sık donmalar meydana geliyordu. İnşallah 8 de bu sorunlar çözülmüştür. Firefox dan başkasını kullanabileceğimi sanmıyorum.
  • 8.0 Final çıktı ama beta ve aurora sürümlerine hala güncelleme gelmedi beta 8.0b6, aurora 9.0a2 olarak kaldı her gün güncellenen aurora'ya 2 gündür güncelleme gelmiyor.
  • firefox 8.0.1 çıktı

ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/8.0.1/win32/tr/Firefox%20Setup%208.0.1.exe

EDIT:
    güncelleme sadece roboform eklentisinden kaynaklanan hataları düzeltmek için roboform kullanmayanların güncellemesi gerekmiyormuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuKe_MaNia -- 16 Kasım 2011; 17:47:29 >
  • 9 çıkalı ne kada olduki daha , hemen güncellendi
  • 
Sayfa: önceki 1213141516
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.