Şimdi Ara

Mozilla Firefox 55.0 Final / 56.0 Beta 1 / 57.0 Alpha 1 (10.08.17) (13. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
354
Cevap
3
Favori
27.225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 9.01a kullanıyorum, daha evelde 8.01a kullanıyordum. Hiç problem yaşamıyorum valla, millet stabil sürümlen nasıl o kadar problem yaşıyor onuda çözebilmiş değilim.
  • Bende anlamıyorum gerçekten geliştirici sürümlerinin hepsini kullandım firefox'un hiç bir sorunlada karşılaşmadım ama bu bence kullanıcıların eklentileriyle alakalı eklentilerinizi güncelliyin ve cok sayıda eklentiyide barındırmayın
  • Sanırım eklentilerden oluyor.2 tane eklenti kullanıyorum ve kullanmadığım zaman kapatıyorum.Donma veya sorun yok.
  • quote:

Orijinalden alıntı: NuKe_MaNia

firefox 7 sürüm adayı derleme2
    denemek isteyen buyursun
    http://ftp.mozilla.org/pub/mozilla.org/firefox/nightly/7.0-candidates/build2/win32/tr/Firefox%20Setup%207.0.exe

firefox 7 türkçe çıktı daha doğrusu ftp depolarına düştü

ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/releases/7.0/win32/tr/Firefox%20Setup%207.0.exe

yukarıdaki sürüm adayı derleme2 ile aynı dosya md5sumları tutuyor. 22 eylül de dosya oluşturulma tarihi zaten
    testleri geçmiş anlaşılan

• bu 7.0 sürümü olmuş ya. çok stabil çalışıyor. ve 6 ya göre çok hızlı gibi geldi...
  • gene kasarsa pes
  • quote:

Orijinalden alıntı: İlkem22

gene kasarsa pes

hocam bilmiyorum belki psikolojiktir ama bana böyle üstündeki yükleri atmış gibi geldi firefox. yeni sekme açtığım zaman bile böyle tıklar tıklamaz açıyor. böyle tüy gibi geldi.
  • internetten soğudum bunun yüzünden,tek sekmede bile kasıyordu ya,eskiden böyle yapmazdı
    explorera sövüyorduk firefoxa da başlayacaz,düzeltmemişlerse valla
  • ram kullanımı 100mb azalmış en az // ff7

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 27 Eylül 2011; 19:25:08 >
  • Hobba Firefox Nightly 10.0a1 (2011-09-28) Güncellendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SiyahLimm -- 28 Eylül 2011; 17:28:27 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

bu 7.0 sürümü olmuş ya. çok stabil çalışıyor. ve 6 ya göre çok hızlı gibi geldi...

Merak etme yakında düzelir
  • quote:

Orijinalden alıntı: atcua

quote:

Orijinalden alıntı: alprkrkmz

bu 7.0 sürümü olmuş ya. çok stabil çalışıyor. ve 6 ya göre çok hızlı gibi geldi...

Merak etme yakında düzelir

aman hocam

yok yok bu sefer olmuş bence... böyle tüy gibi geldi bana bu sefer. psikolojik değildir inşaallah. yok mu firefox için nazar boncuğu eklentisi

• firefox 7.0.1 sürüm adayı muhtemelen de asıl sürüm olarak çıkacak denemek isteyen buyursun

ftp://ftp.mozilla.org/pub/firefox/nightly/7.0.1-candidates/build1/win32/tr/Firefox%20Setup%207.0.1.exe

edit : 7.0.1 asıl sürüm olarak yayınlandı yukarıdaki sürümle aynı dosya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi NuKe_MaNia -- 30 Eylül 2011; 12:11:37 >
  • hemen yüklüyorum 7 yi
  • 10.0 ile yola devam...
  • 7.0.1 çıktı...

kendi güncelledi
  • 8.0b3 Türkçe çıkmış arkadaşlar, takip edenlere duyurulur...

8.0b3 Türkçe
  • 8.0b5 Türkçe çıkmış arkadaşlar, takip edenlere duyurulur...

8.0b5 Türkçe
  • 
Sayfa: önceki 1112131415
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.