Şimdi Ara

Motorola, Xoom'u Android 3.2'ye güncelliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.280
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• Bir süre önce ülkemizde de satışa sunulan ve geçtiğimiz günlerde Amerika'daki satış fiyatında indirime gidilen Motorola Xoom, Android 3.2'ye kavuşmaya başladı.

Google'ın da Açık Kaynak Android Projesi kapsamında kaynak kodlarını yayınladığı Android 3.2, tablete uzun süredir beklenen SD desteğinin yanı sıra ekran yakınlaştırma özelliği ile kullanıcıların çalıştırdıkları uygulamaların pencere boyutlarını tam tabletin ekranına sığdırabilmelerine imkan veriyor. Android 3.2, ayrıca 7 inçlik ekranlara ve Qualcomm'un yongada sistem platformlarına verdiği destekle öne çıkıyor.

• Motorola,hayrola :D
  • Ipad2 ile bunun arasında kaldım valla...

Ekran kartı olarak ipad2 nin daha güçlü olduna inanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tanerergul

Ipad2 ile bunun arasında kaldım valla... Ekran kartı olarak ipad2 nin daha güçlü olduna inanıyorum.

Yapıcanız uygulamaya bağlı bi durum yani maksat oyun oynamaksa nvidia dan şaşmak mantık dışı olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanerergul

Ipad2 ile bunun arasında kaldım valla... Ekran kartı olarak ipad2 nin daha güçlü olduna inanıyorum.

Nvidia zaten oyun için üretilmiş resmen.Nvidia Tegra Zone'a her hafta 1 oyun ekleniyor diye biliyorum.Nvidia zaten oyun sektörünün içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: l3ortacine16

quote:

Orijinalden alıntı: tanerergul Ipad2 ile bunun arasında kaldım valla... Ekran kartı olarak ipad2 nin daha güçlü olduna inanıyorum.
    Nvidia zaten oyun için üretilmiş resmen.Nvidia Tegra Zonea her hafta 1 oyun ekleniyor diye biliyorum.Nvidia zaten oyun sektörünün içinde.

Bu olay doğru ancak appstore'daki oyunlarla karşılaştırılınca çok komik bir rakam sonuçta ipad 2 alınacaksa İOS için alınacaktır,İOS da destek,uygulama oyun kullanım kolaylığı konusunda zaten en iyisi
  • 2003 "notebooktan oyun mu oynanır lan!?"

2010 "netbooktan oyun mu oynanır lan!?"

2011 "tabletten oyun mu oynanır lan!?"
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: rutrut06

2003 "notebooktan oyun mu oynanır lan!?"

2010 "netbooktan oyun mu oynanır lan!?"

2011 "tabletten oyun mu oynanır lan!?"

Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.