Şimdi Ara

Android 15 (One UI 7.0) güncellemesi almayacak Samsung telefonlar belli oldu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
18
Cevap
0
Favori
1.513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Android 15 (One UI 7.0) güncellemesi almayacak Samsung telefonlar belli oldu
    Samsung ürün yazılımı desteği konusunda ne kadar iyi olsa da popüler modeller eninde sonunda güncelleme almayı bırakıyor. Bu süreçte Android 15 tabanlı One UI 7.0'ın dağıtımı sürerken, güncelleme almayacak Galaxy A serisi telefonlar da netleşmeye başladı. Yeni güncelleme, 16'dan fazla modele gelmiyor.

Android 15 (One UI 7.0) almayacak Samsung telefonlar belli oldu

Kaçıranlar için Samsung, bir dizi sorun ve duraklatmanın ardından nihayet One UI 7.0 dağıtımına başladı. Güncelleme, genel Galaxy deneyimini yükselten bir dizi yeni özellik ve iyileştirme getiriyor. Ancak ne yazık ki, her Galaxy A serisi kullanıcısı bundan yararlanamayacak. Güney Koreli şirketin güncelleme dalgasından nasiplenemeyecek birkaç Galaxy modeli var. Aşağıdaki listede yer alan cihazlar için Android 15 son büyük işletim sistemi güncellemesi olarak kalacak. 

Galaxy A serisi

• Galaxy A72

• Galaxy A52

• Galaxy A52 5G

• Galaxy A52s 5G

• Galaxy A32

• Galaxy A32 5G

• Galaxy A22

• Galaxy A22 5G

• Galaxy A13 5G

• Galaxy A12

• Galaxy A12 Nacho

• Galaxy A03

• Galaxy A03s

• Galaxy A03 Core

• Galaxy A02

• Galaxy A01 Core

• 2021 öncesi modeller

Diğer modeller

• Galaxy S20

• Galaxy S20+

• Galaxy S20 Ultra

• Galaxy Z Fold 2

• Galaxy Z Flip 2

• Galaxy Tab S5 Lite 

Ayrıca Bkz.Samsung Galaxy S25 Edge'nin bütün detayları ortaya çıktı

Samsung'un güncelleme dışı bıraktığı telefonlar, bundan sonra büyük Android güncellemelerini alamayacak. Ancak desteğin tamamen kesilmeyeceğini belirtmekte fayda var. Bu doğrultuda küçüp çaplı yenilikler olduğunda veya ciddi bir güvenlik açığı durumunda güncelleme alacaklar. Dolayısıyla kullanıcıların endişelenmelerine gerek yok diyebiliriz.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2025/05/02/galaxy-a-series-phones-that-wont-get-one-ui-7-update/

• S20 serisi One ui 6 bile almadıki 7 almayacaklar listesine eklenmiş

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi barballow -- 2 Mayıs 2025; 17:25:35 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • barballow kullanıcısına yanıt
    Geçte gör :)))

Türkiye'de olmayan 5G versiyonu aldı, 4G olanlar ise 5.1'de kaldı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• TheCraxy kullanıcısına yanıt
    Ben Samsung'a geçtim. S24FE aldım. Müthiş derecede memnunum.
    4 yıldırda İOS+Macos kullandım. Bazı konularda iyiler lafım yok fakat Samsung'un lezzetini sevdim.
    Hatta etrafımda İphone 13-14 kullanan iki arkadaşım da beraberken sergilediği perdormansı görünce birer tane almaya karar verdiler.
    Android eski Android değil. Kendi has hareketleri olsada, ben bir iphone kullanıcısı olarak bu kadar keyif alacağımı düşünmezdim. Nefis bir telefon olmuş. Bu fiyata ciddi iyi kanımca.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZALMAX -- 2 Mayıs 2025; 22:5:37 >
  • ZALMAX kullanıcısına yanıt
    android 17 sonrası s24 fe nin 8 gb raminden memnun kalirmısin bakcez. 128 gb hafiza da şaka gibi ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ssbrutality -- 2 Mayıs 2025; 22:31:53 >
  • gelecek hafta : Oneui alacak ve almayacak cihazlar listesi.

• ssbrutality S kullanıcısına yanıt
    Tek endişem o..
    256'lık versiyonu aldım bu arada. Ram arttırmayı denedim birkaç kere yazma okuma hızını düşürüyor fakat genede süratli makina. Gündelik işlerde de ileride yorulacağını düşünmüyorum ama bekleyip görmek lazım.

Dediğim gibi oldukça keyifli çalışıyor video çekme kalitesi ve fotoğraf başarımı oldukça yüksek.
    Bataryası da İphone'dan sonra sanırım yorum yapmaya gerek yok.. 😅

• hani 7 sene güncellleme alacaktı cihazlar ne oldu...2 senede ölüyor.

• cem650 kullanıcısına yanıt
    S24 ve S25 serisi model telefonlardan önce çıkan modeller için 7 yıl güncelleme geçerli değil.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.