Binbaşı
24 Ağustos 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
4 üye
Görüntülenme
Toplam: 98 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Arkadaşlar merhaba, hem oyun hem günlük kullanım için IPS monitör arıyorum. Öncelikle renk konusuna takmış biri olarak, iyi görünmeli ince çerçeveli ve mat olmalı biraz araştırdım ve Philips'ın bu monitörünü beğendim http://www.hepsiburada.com/philips-273v7qdab-00-27-5ms-analog-dvi-d-hdmi-full-hd-ips-monitor-p-HBV0000063TN7 Sizin önerebileceğiniz başka monitörler var mı. Griden griye 5 ms bu monitör. Beyazdan siyaha ne kadar bilmiyorum
Arkadaşlar otomatik 2005 model 1.4 tdci Fiesta'mız var ve motor vuruntulu çalışmakta, baya sarsıntılı şekilde. Enjektörleri kontrol ettik bir problem gözükmüyor. Başka bir usta ise yağdan olabilir dedi ki 10/30 koyulmuş aslında Ford 5/30 kullanmaya başlamış 2008'den sonra. Eksantrik zarar görmüş olabilinir deniyor, bir türlü ustalar teşhisi koyamadı. Elektrik aksamından olabilir diyen var. Sizce sorun nedir bildiğiniz bir şey varsa sevinirim. Motorun çalışma videoları aşağıda;

Arkadaşlar gerekli açıklamalar ilanda yer almaktadır, herkese teşekkürler.

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-seat-kusursuz-seat-leon-1.6-dizel-manuel-450484899/detay/
Arkadaşlar windows 8.1 kullanıyorum güncelleştirmeler denetleniyor kısmında takılı kalıyor ve hiç bitmiyor sürekli güncelleştirmeler denetleniyor diyor. Sorun giderme araçlarından tutun bir çok şey denedim ama asla sonuca ulaşamadım. Microsoft'tan uzaktan yardım aldım ama oradaki elemanlarda yapamadı. Yardımcı olursanız sevinirim

Arkadaşlar aşağıda video olarak paylaştığım sorunu yaşıyorum.Hesap girişi yaptığımda çalışmaz hale geliyor mağaza uygulaması.Başka hesap girişi yaptığımda da aynısı oluyor. "wsreset.exe" olayını da yaptım hiç bir düzelme olmadı maalesef

Audi'nin 2010 yılındaki sürücüsüz TT modelinden sonra RS 7 ile sınırları zorlamış
Merhaba arkadaşlar,windows mağaza uygulamasını açtığımda resimdeki hatayı alıyorum "wsreset.exe" dosyasını çalıştırıp reset atmayı denedim mağazaya yine olmadı.Sizce sebebi ne olabilir internetde böyle bir sorunla karşılaşan göremedim.

Yeni MK3 1.6TDI Leon 5 ileri manuel vites ile yapmış olduğum test.İyi seyirler arkadaşlar

Start-Stop'un nasıl çalıştığını görmeniz için iyi olur diye düşündüm.Gerçekten sarsıntısız ve çok hızlı çalışıyor motor dizel olmasına rağmen

Arkadaşlar aşağıdaki resimde kırmızı olarak işaretlediğim tuş ne işe yaramakta bir türlü çözemedim.Yardımcı olursanız sevinirim

Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.842
İkinci El Bölümü Mesajları: 35
Konularının görüntülenme sayısı: 61.336 (Bu ay: 1.304)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.431 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.