Bildirim
Monk karakterimdeki bugla dalga geçtiler :(
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 128 milyar bit ekran kartı nerde ? -
quote:
Orijinalden alıntı: 0xnemesis0x
http://b1205.hizliresim.com/x/p/6dppt.jpg

De-Chuck Norrisify
İyiymiş_____________________________
-
anlamadım okudum ama sonradan farkettım kı ıngılızceymıs :) _____________________________ 
-
_____________________________ -
De-chuck Norrisify 

_____________________________ "Under your command i will obey..."
"My mind is one with my soul..."
"I am near, yet so far away..."
"Through the eternal flame, i travel..."
|| PlayStation 5 | Fanatec GT DD Pro 8nm | GPX Blue92 Ultimate Plus Real Touch | Oculus Quest 2 VR - Halo Strap | DJI Mini 3 Pro Fly More Combo | Sapphire Pulse RX 7900 XTX @ 1.1v-3100Mhz-2800Mhz-15% PL | Ryzen 3700x @ 4.4Ghz | GSkill 16GBx2 3200Mhz DDR4 | Asus TUF X570 Plus | Xbox Elite Series 2 | Nintendo Switch | LG OLED C9 | Sony DN1080 - Dolby Atmos/DTS:X 5.2.2 Heco Victa Prime | HyperX Cloud 2 | Heritage H150CM | Zoom G5n || -
ahahahah 

GM ile in game dialoglarda GM den bir şaka yapmasını istemek lazım "tell me a joke" diye, bir ara epey popülerdi wow da millet eften püften şey için ticket açar sonra "tell me a joke" diye devam ederdi. Official forumda bir topic de vardı bununla ilgili...
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ 
-
Koltuğumdan düşüyodum lan gülerken
ben mob keserken tavuğa dönüşme olayını anlamıyorum. neden böyle bişey yapmışlar
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurozgel
ben mob keserken tavuğa dönüşme olayını anlamıyorum. neden böyle bişey yapmışlar
Şakasına mı söyledin bilmiyorum da o olay witch doctor'un hex skilli
_____________________________ İnandılar, dövüştüler, öldüler. Bıraktıkları emanetin bekçisiyiz. -
quote:
Orijinalden alıntı: R.Rondo9
quote:
Orijinalden alıntı: ozgurozgel
Şakasına mı söyledin bilmiyorum da o olay witch doctor'un hex skilli
diablo 2 de de vardı. ben büyücü ile oynarken bir asa aldım sert bir darbe aldım mı pigme oluyordum :)
necromancer ile daha iyi bir item vrdı elimde. büyücünün ateşli yürüyüşünden yapıyordu :P_____________________________ HER ŞEYİ BİLİYORUM DİYE BİR İDDİAM YOK. YANLIŞIM VARSA DÜZELTİN. Kİ BEN DE DOĞRUSUNU ÖĞRENMİŞ OLAYIM.
-
-
Yarıldım
_____________________________ When you play the game of thronesyou win or you diethere is no middle ground.
|| SSS || Diablo Bölüm Kuralları || İmza Kuralları || Şikayet Et Butonu || Nick Değişimi || Öneri ve Şikayetleriniz
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler