Yüzbaşı
11 Ekim 2005
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 18 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Adam bana 4 gün sonra yazdı ama şaka gibi bir cevap yazdı yahu. Ulan Jay Wilson, bitmemiş oyunu çıkardın, hepimizin ağzına ettin..

Güncelleme: İngiltere ofisini aradım az önce. Tam 47 dakika sonra biri çıktı sonunda karşıma. Çıkmaz olaydı, otomatik ödemelere müdahele edemiyorlarmışmış yeni üyelik ekle diyor bana Bir sonraki ödeme gününde bir önceki ve bir sonraki dönemlere birden ödeme yaptırtmaz inşallah.
Hardcoreda Zoltun Kullenin waypointine ihtiyacım var. Yardımcı olabilecek varsa sevinirim. BattleTag imzamda, eklerken özellikle belirtirseniz iyi olur.
Merhabalar,

Normalde klavye ile oynuyorum fakat bazı hareketleri yapmak zor olduğu için arkadaştan Kontorland gamepadini ödünç aldım. FIFA ya da PESte hiçbir sorun olmamasına rağmen NBA 2k12de ne analog ne de yön tuşları ile adamı yönlendiremiyorum. Gamepad ile ilgili bir sorun mu diye aklıma geliyor fakat FIFA ve PES oynayabiliyorum rahatça. Analogsuz bir gamepad ile de denedim, onda da aynı sorun oldu.

Böyle bir sorunla karşılaşan oldu mu? Ya da bir fikri olan?
Bütçem 1500tl. Sıkı bir WoW oyuncusuyum. Onun dışında wowdan zaman kalırsa belki diğer oyunları oynarım. Ayrıca SGeMS, ArcGIS, Matlab gibi programlar kullanıyorum.

Birkaç hafta önce bi araştırma yaptım ve şöyle bir sistem oluşturdum (fiyatlar teknobiyotikten):

Asus Vento TA-B22 450W Midi Tower Kasa - 141,47 TL
AMD Phenom II X2 565 Black Ed. AM3 7MB 3.4GHz Çift Çekirdekli İşlemci - 222,14 TL
Asus M4A88T-M/USB3 AM3 Soket DDR3 USB3 mATX Anakart - 225,31 TL
Kingston HyperX 4GB DDR3 1600MHz CL9 (KHX1600C9D3/4G) - 106,82 TL
Asus ATI HD5750 1GB DDR5 128 Bit PCI Ekspres Ekran Kartı - 223,84 TL
WD Caviar Green 1 TB IntelliPower 64 MB Ön Bellek 3,5" SATA II DISK (WD10EARS) - 119,28 TL
ASUS DRW-24B3LT SATA LightScribe DVD-RW Optik Sürücü - 73,16 TL
A4 Tech KX2810BK Q Klavye Fare Set USB - 49,84 TL
Acer A221HQLB 5ms 21,5'' Full HD Wide Screen Led Monitör - 290,56 TL
Creative INSPIRE T3130 25W 2+1 Hoparlör - 86,09 TL
TOPLAM: 1.538,53 TL (KDV Dahil)

Bu sistemi 1500ün altına çekebilsem aslında iyi olur, gerçi ne kadar iyi bir sistemdir bu ondan da çok emin değilim.

Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
* Char Adı ve Serveri : BRuXa_
* Build Bilgisi : Full int
* Fiyat: Belirlenen bir fiyat yok, tekliflere göre.
* Ödeme Şekli : Nakit (İş Bankası - Havale yoluyla)

Charda 283 silk, 2 dress seti, 3. inventory sayfası, 26 arena coin, 15 silver ile 1 gold coin ve lvl106 wolf bulunmaktadır. Şimdilik forum üzerinden iletişim halinde olmayı tercih ediyorum. Ciddi bir alıcı çıkarsa msn/telefon verebilirim.

Merhaba,

Uzun lafın kısası, charım çalındı, yapan kişiyi tanıyorum, adını ve tam olarak olmasa da ev adresini biliyorum ve kullandığı cep telefonu numarasını biliyorum. Bu şahsı polise şikayet etmek istiyorum, fakat bu işlerle uğraşan özel bir merci var mıdır bilmiyorum. Bu konu hakkında bilgisi olan varmı? Nereye şikayet edebilirim? Şahıs 18 yaşından büyük, bu yüzden ciddi anlamda ceza almasını istiyorum.

1:50inci saniyeye dikkat edin. Colda yeni nuke mi geliyor yoksa wizarda yeni skilli mi?
Merhaba arkadaşlar,
Mayıs ayının sonlarından beri oyuna hemen hemen hiç girmedim. Oyunda takip ettiğim kadarıyla bazı güncellemeler olmuş. Benim esas merak ettiğim Joymaxın pazarlama mantalitesinde gelişme olup olmadığı. Sanırım anladınız ne sormak istediğimi. Gerçi ben oyuna ara verdiğimde bu forumun 90%'ından fazlası bot kullanıcısıydı ama ben hiç ümidimi kesmemiştim :D
Peki şimdi bu bot kullanıcılarının durumu nedir? Venüsteki birçok arkadaşım kaleyi kaybedince bırakmışlar oyunu, venüste oynayanlar varsa son durum hakkında bilgi verebilirler mi?
Daha önceden kapanan nivlam.com, sitenin ve sitedeki scriptlerin sahibi Malvin'den scriptlerin kullanım haklarının satın alınarak igamelegitte tekrar geri döndü. İşte link:http://nivlam.igamelegit.com

Dip not: Piyasa dolaşan diğer nivlam taklitleri dosyaların siteden çalınarak yapılmış sahte sitelerdir.
UYARI: Bu bir "Guildine oyunucu arayanlar" konusudur.

VENUSE GELİN!!

Legitmisin? Diğer legit oyuncularımı arıyosun?
Botlardan, g0ld botlardan mı bıktın??
Kısa sürede max level olmuş, kendini bişey sanan botların pvpde sana düşük levelda sürekli saldırmasından mı bıktın?

Venuse gelin, çünkü lvl60 sınırı zamanında aradığınız herşeyi bulabilirsiniz. Silkroad Online sesiz, AFK olarak oynanan bir oyun değildir. Silkroad Online aktif online oyuncu topluluğunun zevk alarak elle oynadığı bir oyundur ve bunun hala değişmediği tek server VENUS!

Venuste şuan 3 aktif ve full union var ve 4. kuruluyor. Şu an server değiştirip Venuse gelmenin tam zamanı. Kurulmakta olan 4. union, ismi Overkill Order, tamamen düşük level oyunculardan oluşmaktadır ve böylelikle çok rahat parti bulunabilir, hatta guild partileri oluşturulabilir, sağlam bağlar kurulup güçlü bir topluluk/guild oluşturulabilir.

Venuste bulabileceğiniz tek şey kasma partileri ile sınırlı değildir. Belirli periodlarla tradeler yapılmaktadır. Thief olan arkadaşlarımız bot unionların tradelerini soymak için thief partileri oluşturmaktadır. Tüm server bize karşı olduğu için Fortress Savaşları çok heyecanlı geçmektedir. Ayrıca yine belirli periodlarla Cape Savaşları, Guild Savaşları, çeşitli yarışmalar, etkinlikler düzenlenmektedir. Aşağıdaki videoları izleyin, seviceksiniz.

http://www.wegame.com/player/video/Venus_The_Last_Fight/

(Yüksek kalitede izleyin)

(Serverdaki ilk Uri kesimi)

(Avalon'un 2. Shai kesimi, ilkini de Avalon kesti )

http://www.wegame.com/watch/Venus_Epic_Trade_Run/ (Venuste yapılan kervanlara bir örnek)

(Yukarıdaki videonun youtube versiyonu)

iSRO İlk Medusa Kesimi

--------------------------------------------------------------------------
Youtube videolarını sorunsuz açmak için host dosyanızın sonuna şunları ekleyin:
quote:

208.117.236.70 youtube.com
208.117.236.70www.youtube.com

--------------------------------------------------------------------------

Ayrıca şu linklerden daha ayrıntılı bilgiye ve bu topluluğun neler yaptığını takip edebilirsiniz:

http://come2venus.igamelegit.com
http://forum.igamelegit.com

İstediğiniz herşeyi sorabilirsiniz, herşeyi cevaplayabilirim. Uzun lafın kısası, SENİ VENUSTE İSTİYORUZ!!

Katılmak isteyenler oyunda Argonaut a pm atın lütfen ya da daha garantilisi bana burdan pm atın, ayrıca az da olsa ingilizce bilmeniz gerekmektedir.

Dip Not: Lütfen belirli seviyenin altına inmeyelim. Daha önce, Venuste Türk Legit guildi kurmak için 2 kez konu açtım ve bu konular beni ölesiye seven bot arkadaşlarımın konuya katkıları sayesinde silindi. Bu konunun da silinmesini istemiyorum. Şimdiden konuya katkısı olan herkese teşekkürler.
Hakkında
Sistem ve Tercihleri
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 6 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 844
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.088 (Bu ay: 71)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Free to Play - MMO
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.