Şimdi Ara

thief in yaptıkları (eziqlere karşı)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
12
Cevap
0
Favori
434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

konuşulanları okuyun

• bana da çok yaptılar oyle ama ölmedim hiç topuk siz bakıyonuz öküze trenin öküze baktı gibi (trs oldu ama ) sonra çıkıyo onun tiefleri tek atar tabi akıllı olun biraz yüksek lwl tief atı gördünüzde topuk yapın
  • 2. resmi kaldır bence, forumda küfür içerikli ss koymak yasaktır, boş yere banlanma...

bu arada dikkatlica baktımda küfür edenlerin hepsi türk... bu biraz düşündürücü geldi bana, oyundaki oyuncu seviyesi bile türkler yüzünden yerlerde sürünürken üyelerinin hepsi türk olan bu forumu nasıl düzeltmeyi düşünebilirizki ??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Phyrex -- 19 Eylül 2006; 18:24:33 >
  • skilleri manyak derecede yannıs wermısın nie cold+fire+light ı acdn ??? bide 24 lvl yazıo sende 10 lvl giysisi war :D
  • LAN RESİMLER BENİM ARK. A VERDİĞİM CHARDAN ÇEKİLMİŞ İLK KEZZ ESKİ CHARMIN SS İ Nİ GÖRDÜMM ÇOK DUYGULANDIMM
  • ya thieflere yapılanlar...

herşeyi kendi açınızdan yorumlamayın ..

thieflerin de bi canı var bende thief im

• bende thief ve çok güzel olmuş benimde canıma deysin bende çok seviyorum npc lerime ezikleri kestirmeyi çok ii yapmış ama adam nası yaptıysa elinden öpmek lazım bende lvl 37 yim banada 52+ hunterlar geliyor ben buraya koyuyormuyum herkes buraya koysa ohoooo
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Wolf'un Mageler üzerinde etkisi
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • yaw hatırlıyomda 1 gün 60-70 level thief gelmişti.Galiba bu resim.Herkezi kesti 2. kesilen bendim.Thief 1 vurdu öldüm.Sonra kapıda ki herkezi kesti.herkez reeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeees diye bağrınıyordu.Manzara da süperdi.
  • jangan kapısının önünde bunu çok yapıolar :D o yüzden yüksek lvl thief yada trader gördün mü kaçç
  • Arkadaşlar bunu bende çok yapıyorum çok komik oluyor ben ezikken banada çok yaptılar sonra akıllandım arkadaşların dediği gibi lvli yüksek bir kervan veya tief gördümmü sağa sola bön bön bakmayın topuklayın. Arkanıza bile bakmayın mümkünse. Ölürsünüz...
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_ZerO

Arkadaşlar bunu bende çok yapıyorum çok komik oluyor ben ezikken banada çok yaptılar sonra akıllandım arkadaşların dediği gibi lvli yüksek bir kervan veya tief gördümmü sağa sola bön bön bakmayın topuklayın. Arkanıza bile bakmayın mümkünse. Ölürsünüz...

ewet
  • ohhh iyi yapmışlar. küfürbaz eizkler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.