Abiler bu aracı bi incelermisiniz alınır mı? Alman üretimi olduğu yazılmış fakat benim bildiğim kadarı ile Mondeo MK4 Almanyada hiç üretilmedi. Diğer ülkelerde üretilen Mondeo MK4 den bir farkı var mı? Beni aydınlatırsanız çok sevinirim.. https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-ilk-sahibinden-ford-mondeo-1.6-benzin-alman-uretimi-1017923163/detay < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruzgar3460 -- 5 Mayıs 2022; 19:36:6 > |
Mondeo MK4 Almayada üretildi mi?

-
-
Benim bildiğim valencia, İspanya’da üretildi ama tam emin değilim…
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Belçika'da üretildi.
Mondeo MkV'e geçerken fabrikayı İspanya'ya taşıdılar.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hocam adam açıklamaya Almanyada tanıtım amaçlı üretildiğini ve geldiğini yazmış. Böyle birşey var mı?
Sahibi yanlış biliyor
Belçika fabrikası üretimi bütün mk4ler, torna tezgahı değil bu
Adam aracın Türkiye için showroom aracı olduğundan bahsediyor
Titanium x araç
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Hocam tam anlayamadım. Anladığım kadarı ile attığım linkte ki araç showroom aracı ama ispanyada üretilmiş doğrumudur?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ruzgar3460 -- 6 Mayıs 2022; 18:15:39 > -
Tokatlı hemşerim, Mondeo alacak mısın? Almaya niyetin varsa al artık. Her geçen gün piyasa yükseliyor. Temizini bul, al. En kötü karar kararsızlıktan iyidir.
1.6 motor bu arabaya nasıl yetecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babapars -- 6 Mayıs 2022; 21:11:33 >
Kesinlikle alma 1.6ları Turbosuz bu focusa bile yetmiyor buna hiç yetmez pişman olursun.
-
Mondeo MK4 asla ve asla almanyada üretilmedi.
Ancak ben sanki sislerin arasından almanyada üretim öncesi 1-2 örneğin üretildiğini hayal meyal hatırlıyorum ama tam da emin değilim. James BOND filmi için ön modellerdi galiba. Tabii bunların satışa sunulması sözkonusu bile değildi. Yani satıcı yanılıyor. Alman üretimi mondeo mk4e sahip olamaz Satıcıdan şasi no istenip VIN çözümlemesi ile üretim yeri öğrenilebilir.
İlandaki modelin Belçika üretimi olduğuna dair bahse girerim.
-
Adam şasi numarasını vermedi ama baştan 7.ci harfi G dir. Yapıldığı ülkenin baş harfidir diyor.
-
Tam şase nosunu versin kontrol edelim. Anca öyle çıkar ne olduğu…
Gardaş sana dedik 125 beygirlik makyajsız olanı alma ama sen illa belamı bulacağım diyorsun :)
1500 kilo araba 125 beygir ve 160 tork ile yürümez üzer çok yakar , garip bir ülkeyiz doğruya yanlış yanlışa doğru diyoruz
https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-ford-2011-ford-mondeo-1023807720/detay
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Hocam iyi de ecoboost motor sorunlu diyor herkes. Hararet yapıyormuş.
-
Herkes kim , arabaların sahiplerini arayıp sordunuz mu hiç?
Focus 1.6 ecoboost 182 HP motor için söylenir o
Ben foruma insanlar okuyor fikir sahibi oluyor diye yazıyorum yoksa sizin ne aldığınız benim umurumda değil al 160 tork Mondeo rampada valiz yolcu indirip çıkarsınız sonra
İyi konumu terket o zaman bir şey yazma. Yeni konu açıp oradan bilgilendir insanları.
-
Fordlarda şase numarasının 11 ci hanesi plant yani fabrika kodu 7 ye bakmayacak.
https://www.fleet.ford.com/content/dam/aem_fleet/en_us/fleet/vin-guides/23377-2020-VIN-Guide.pdf
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nerd Miner -- 16 Mayıs 2022; 9:35:17 >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X