Şimdi Ara

Mondeo 2.0 tdci Trend?407 2.0 hdi premium?c5 2.0 hdi sx pk? HANGİSİ???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
585
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar konu başlığında gördüğünüz gibi bu 3 araç arasında kaldım.407 (2005) ve c5 (2005 makyajlı kasa) manuel mondeo(2004) otomatik.kullanıcı yorumlarınızı bekliyorum.

• Mondeo derdim ben.eski kasa c5'in stoplarını hiç beğenmiyorum.Mondeonun tasarîmı iç mekanı hep daha sıcak gelmiştir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hydropnomatik süspansiyon varsa C5

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mondeo alır götürür. Hele ki 2000 cc motoru varsa(o arabaları 1.6 motor kaldıramıyor)

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hem 407 dizel otomatik hemde mondeo dizel sahibi oldum mondeo manuel vitesti 2003 5 ileri 140 bg 8.1 ortalama ile geziyordum şehir içi ağırlıklı, megane dizel satıp almıştım yakıt ilk başlarda çok koydu ama özellikle 120 180 arası hızlanması oldukça iyiydi, otoyollardaki yüksek hızlardaki güven hissi çok iyi bir araçtı, parça olarak hiç sıkıntı yaşamadım fiyat olarakta çok yüksek değil fiyatları, ikinci eli pek yok çok değişken bir piyasası var acil satmak isteyenler yok pahasına satıyor iyi takip etmek lazım öyle ilanlarda en fazla 2 gün kalıyor. 407 dizeli mondeoyu satıp aldım 4 ileri triptronik şanzumana sahipti özellikle yüksek devirlerde 5. hatta 6. vitesi arıyor insan çabuk bitiyor vitesleri bu en kötü özelliğiydi bence, aracın altının yere çok yakın olması özellikle burun kısmının yere aşırı yakınlığı yüzünden 2.5 ay kadar bindim hiç bakım yaptırmadan sattım, parça konusunda bir şey diyemem, konfor ve kalite hissi olarak mondeodan bir tık daha öndeydi ama 4 ileri oluşu özellikle uzun yolda 140 km gibi hızlardaki yüksek deviri yüzünden fazla motor sesi alıyordu, otobanda bile araçta 4 kişi varken kasislerde altı yere sürtüyordu, eğer araca çok kişi binmeyecek ve çukursuz sıfır asfaltta kullanacaksanız 110 km hızı geçmem diyorsanız güzel araç ama benim gibi sürekli yollarda olan dağ taş dere tepe gezen biri için kesinlikle iyi bir araç değilmiş aldıktan sonra öğrendim, mondeo gerek yakıt gerek konforu gerekse türkiyedeki yol şartlarına en uygun araç bence.

• 1 yıl o kasa Mondeo 2.0TDCI kullanmış birisi olarak Mondeo derim.
  • serkan_2120 kullanıcısına yanıt
    yalnız benim bulduğum 407 manuel 6 ileri modeo ise otomatik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Mondeo da bulunan CVT otomatik şanzıman, Japon Jatco üretimidir ve sorunsuzluğu ve verimlililği ile bilinir. TDCI Mondeoları otomatik almakta fayda var.
  • Al tdci bak işine hocam. Hem sorunsuz hem parçası ucuz bakımı ucuz hem de Türkiyede satılan en kemikli en saglam otomobillerden biri. Hele ki o motoru ....

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.