Şimdi Ara

Mokka 1.7 otomatik dizel alınır mı??

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
5.129
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Opel bayisinde mokkayı inceledim gayet heybetliydi.corsanın yükseği demişler ama kalite farkı çok bariz mokkanın daha üstün.Gelgelelim bizim güzergahımızda yol % 70 stabilize bir yol hemde nasıl stabilize! Kışın kar buz derken yolda ilerlemesi zor o yüzden yüksek ve 4x2 veya 4x4, eşimde kullanacağı için otomatik dizel araç bakıyoruz mokkayı gördük beğendik.Son fiyat sıfır 2012 1.7 mokkaya 72 bin fiyat aldık.maks vereceğim 72 bin zaten.
    Araç bu fiyata alınır mı? Başka önereceğiniz araç var mıdır? Subaru xv inceledim birde ama onda da performans çok düşük ve benzinli.
    Ayda 1200 km yapacağız.Efsane forumdan tavsiyeler bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• 1,7 litrenin yıllık vergisi ne kadar? 1200 TL falan mı?
    1,6 litre de galiba 800 TL miydi? Sonuçta yıllık vergi farkı o kadar da azla değil.
    Ayda 1200 km, yılda 25 BİN. Dizel anlamlı. Ama şart değil.

Bu konuyu vaktiyle bayağı inceledim (10-15 saat internette dolaşmışımdır). Öyle her 4x4 yazan gerçekten karda kışta kolay kolay gidemiyor.
    Ancak gerçekten 4x4 ihtiyacı olan bir yolda sürecek olsam kesinlikle opel mokka almam. Arazi özelliğinin yok denecek kadar az olacağını tahmin ediyorum. Hatta bence hiç bir işe yaramaz.
    Subaru xv gerçek bir 4x4. Gerçekten arazi özelliği olan 4x4 ihtiyacınız varsa paranız Subaru derim. Performans çok kötü olmaz, 110 hp. şanzımanı çok konforlu. Ama benzinli. Benzin parasını bir kenara bırakırsanız mokkanın çok çok üstünde bir otomobil.

Ford kuga var. 4x4 180 HP benzinli. Büyük araba. Focus eşdeğeri (mokka corsa ise, kuga focus)

Ama illa 4x4 değil de yükseklik ihtiyacınız varsa, Peugeot 3008 dizel 1,6 var. Ben beğenmiyorum ama....

Nissan Qashkai (nasıl yazılıyorsa) 1,6 litre dizle 130 hp 4x4 var ama düz. Ayrıca 4x2'de var. Ama 1-2 sene kalmaz yenisi gelecek.

Hyundai i35 benzinli var ama otomatikten emin değilim. 55-60 TL arasıdır. Aradaki fark benzin dizel farkına fazlasıyla yeter ki mokkadan çok daha iyi 2. eli olur.

1,7 dizel mokka çok çok az satacaktır. motoru bir arıza yapsa aylarca parça bekler. Çünkü 1,7 litre opel yok denecek kadar az. Bu vergi sistemi ile böyle devam eder...

Yazdıklarınızı tekrar okudum: SUBARU XV.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi racai -- 28 Haziran 2013; 21:24:39 >

• Subaru xv gibi bir aracı almak istiyorsanız bence bu aracı tercih etmelisiniz.
    Subaru marka araçların lpg li olanlarını ilanlardan bakıp markalarını öğrenin.
    Daha sonra o marka lpg firmalarını arayıp irtibata geçin ve uyumunu sorun.
    Yada subaru satıcısına sorun. Belki onlar da bu işlemi yapıyor olabilirler.

Eğer xv ye de lpg uygulanıyorsa çok daha iyi bir araç almış olursunuz diye düşünüyorum.

Üstelik xv'yi yollarda da görmeye başladım. (Ankara)

Ben tercihimi xv den yana kullanırdım.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben almam;

Çünkü 1.7 dizelin son senesi; seneye 1.6 dizel gelecek ve bu motor çöpe çıkacak.
    Aracı alırken ötvden ötürü bir ton zarara gireceksiniz, ayrıca 2. el piyasayı "0".

Mokka gibi B sınıfı suvlar asfalt üzerinde kullanılmak, ara sırada pikniğe gitmek için kullanılır.
    Sizin gibi bozuk yol mağdurlarına gidebilecek bir araç değildir.

En az bir üst sınıf araç öneririm.
    Bütçenize göre 2.el de bakının derim.
    _________

Subaru 4x4 konusunda daha başarılı bir firmadır.
  • kısaca saçmalamayın diyelim.

o araç suv falan değil zaten. gidin kuga, xv falan bakın.
  • Mokka dememin sebebi o fiyata dizel otomatik 4x4 araç olmadığı için.
    4x2 benzinli de işimi görür diye düşünüyorum ama yapacağım yol gerçekten fazla.Birde ayda 2 defa aileleri görmeye gidiyoruz 300-400 km de ordan.
    Kuga olabilir.Aradım ekim-kasım diyolar.
    Subaru 110 hp 150 tork.performansından korkuyorum kötü olursa diye.Sonuçta beğenmesek bi ton zarara gireriz + test araçlarıda yok subarunun !!!
    En mantıklı kuga görünüyor.Sonuçta gideceğim yolda dur kalk yapmayacağım.ışık felan yok yani.
    Dediğiniz gibi mokka asfalt aracı araştırdığım kadarıyla.motorda eskiymiş zaten.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Kuga 2,0 TDCİ Alınır mı
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: racai

1,7 litrenin yıllık vergisi ne kadar? 1200 TL falan mı?
    1,6 litre de galiba 800 TL miydi? Sonuçta yıllık vergi farkı o kadar da azla değil.
    Ayda 1200 km, yılda 25 BİN. Dizel anlamlı. Ama şart değil.

Bu konuyu vaktiyle bayağı inceledim (10-15 saat internette dolaşmışımdır). Öyle her 4x4 yazan gerçekten karda kışta kolay kolay gidemiyor.
    Ancak gerçekten 4x4 ihtiyacı olan bir yolda sürecek olsam kesinlikle opel mokka almam. Arazi özelliğinin yok denecek kadar az olacağını tahmin ediyorum. Hatta bence hiç bir işe yaramaz.
    Subaru xv gerçek bir 4x4. Gerçekten arazi özelliği olan 4x4 ihtiyacınız varsa paranız Subaru derim. Performans çok kötü olmaz, 110 hp. şanzımanı çok konforlu. Ama benzinli. Benzin parasını bir kenara bırakırsanız mokkanın çok çok üstünde bir otomobil.

Ford kuga var. 4x4 180 HP benzinli. Büyük araba. Focus eşdeğeri (mokka corsa ise, kuga focus)

Ama illa 4x4 değil de yükseklik ihtiyacınız varsa, Peugeot 3008 dizel 1,6 var. Ben beğenmiyorum ama....

Nissan Qashkai (nasıl yazılıyorsa) 1,6 litre dizle 130 hp 4x4 var ama düz. Ayrıca 4x2'de var. Ama 1-2 sene kalmaz yenisi gelecek.

Hyundai i35 benzinli var ama otomatikten emin değilim. 55-60 TL arasıdır. Aradaki fark benzin dizel farkına fazlasıyla yeter ki mokkadan çok daha iyi 2. eli olur.

1,7 dizel mokka çok çok az satacaktır. motoru bir arıza yapsa aylarca parça bekler. Çünkü 1,7 litre opel yok denecek kadar az. Bu vergi sistemi ile böyle devam eder...

Yazdıklarınızı tekrar okudum: SUBARU XV.

Çok teşekkür ederim

• arazide iyi gitsin istiyorsan,karda kışta beni yolda bırakmasın diyorsan 2.el 1.9 dizel suzuki grand vitara öneririm, sıfırı çok pahalı
  • Madem yol çok kötü lada niva + tiguan almanızı öneririm . Kışın kötü zamanlarda niva işinizi görür. Yazında tiguana binersiniz =))
  • Şu araca 1.3 95PS dizeli getirip 50.000'e satarlar umarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

Opel bayisinde mokkayı inceledim gayet heybetliydi.corsanın yükseği demişler ama kalite farkı çok bariz mokkanın daha üstün.Gelgelelim bizim güzergahımızda yol % 70 stabilize bir yol hemde nasıl stabilize! Kışın kar buz derken yolda ilerlemesi zor o yüzden yüksek ve 4x2 veya 4x4, eşimde kullanacağı için otomatik dizel araç bakıyoruz mokkayı gördük beğendik.Son fiyat sıfır 2012 1.7 mokkaya 72 bin fiyat aldık.maks vereceğim 72 bin zaten.
    Araç bu fiyata alınır mı? Başka önereceğiniz araç var mıdır? Subaru xv inceledim birde ama onda da performans çok düşük ve benzinli.
    Ayda 1200 km yapacağız.Efsane forumdan tavsiyeler bekliyorum.

o çarpışma testindeki rezillikten sonra mokkaya 50 bin tl dahi verilmez.Uzak durun.ASX bakabilirsiniz.LPG'ye de tam uyumludur.

• quote:

Orijinalden alıntı: senersongur

Şu araca 1.3 95PS dizeli getirip 50.000'e satarlar umarım.

Neticede Corsa nın yükseltilip suv hale getirilmişi.
    Belki 50 bin bile fazla.
    Dizel 4x4 diye Mokkaya 72 bin vereceğime biraz daha katar ikinci el eski kasa Bmw X3 alırım.

• 4x4 benzinli araba önerenler olmuş heralde akaryakıt fiyatlarından haberleri yok

Arabayı almaktan ziyade yürütmesi problem , her ne kadar 70 çok olsada alacağınız dizel modellere aşağı yukarı bu paraları vereceksiniz

Bütün markaları inceleyin hangisi güzelse onu alın gitsin
  • sizin için en iyi seçenek yeni kuga gibi görünüyor.araç suv havasında ve iç-dış tasarımıyla çok iyi cidden.
  • peugeot 3008 öneririm .
  • quote:

Orijinalden alıntı: E-HDI

peugeot 3008 öneririm .

3008 sw gibi geliyor bana.
    Asx otomatiği yok.
    Tiguen kasa değişecek + dsg'ye güvenmiyorum.
    70 bin az değil.ikinci elle ilgili yaşadıklarımdan sonra oraya bağlayamam, sıfır olmalı.Bu classta araç gerçekten yok gibi.Anca 150 bine çıkmamız lazım dizel otomatik için o da mümkün değil benim için.

• quote:

Orijinalden alıntı: onboardx

sizin için en iyi seçenek yeni kuga gibi görünüyor.araç suv havasında ve iç-dış tasarımıyla çok iyi cidden.

Benzinli olması haricinde kuganın benim için eksik yanı yok.Gideceğim yolda dur kalk yapmayacağım.o yolda 8-9 litre yaksa yeterli olur diye düşünüyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

quote:

Orijinalden alıntı: E-HDI

peugeot 3008 öneririm .

3008 sw gibi geliyor bana.
    Asx otomatiği yok.
    Tiguen kasa değişecek + dsg'ye güvenmiyorum.
    70 bin az değil.ikinci elle ilgili yaşadıklarımdan sonra oraya bağlayamam, sıfır olmalı.Bu classta araç gerçekten yok gibi.Anca 150 bine çıkmamız lazım dizel otomatik için o da mümkün değil benim için.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ssangyong-mazda-ozan-dan-4.000-km-de-ssangyong-korando-full-aksesuar-129794528/detay

korondayu öneririm motor ve şanzımanı çok sağlam .

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.