Şimdi Ara

Mokka 1.7 otomatik dizel alınır mı?? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
5.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: serhat321

Orijinalden alıntı: E-HDI

Orijinalden alıntı: Keomaa

Orijinalden alıntı: E-HDI

korondayu öneririm motor ve şanzımanı çok sağlam .

Motor şanzuman mercedes ama hala 2 havayastığı ve esp yok.İnsan olan su arabaları yaparken düşür be

motor ve şanzımanı mercedes değil o eski modellerin de vardı 2.7 litre motor ve 5 ileri otomatik şanzıman

şuan kendi ürettiği motorları kullanıyor diye biliyorum .

2 hava yastığı şaka gibi olmuş bir polo vakası daha gerçi güvenlık konusun da polonun eline hiç bir model su dökemez

Şimdi baktım sitesinde motorları değişmiş

• quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

4x4 dediler bize tabi aldatmadılarsa

Mokka 1.7 Dizel 4x2'dir. Size 4x4 diyen kimse ya gerçekten bilmiyor ya da art niyetlidir. Fiyat fena değil ama araç hangi versiyon hangi donanımlar ve opsiyonlar var bakmak lazım.
    4 çeker dediğimiz çoğu araç ya da suv ağırlıklı olarak önden çekerde gidiyorlar ve ancak karda, çamurda kalıp da patinaja dustuğunde arka aksa guc gönderiyorlar ve ne kadar gönderebildikleri ya da ne kadar hızlı gönderebildikleri de meçhul. Yani o araçlarla durduğunuz yerden aracı 4 çeker avantajı ile kaldırırsınız ama örneğin 100km/h hızla giderken değişken yol şartlarında, yağmurda, çakılda ve tekerleklerin birbirinden farklı tutunmaya başladığı anda Subarunun AWD'si zaten görevini yapıyor olur ama çoğu 4 çeker denilen araç patinaja dusmeden, tehlikeli durum başlamadan faliyete geçmez yani aslında aktif guvenlikte çok da payları olmaz.
    Senede 25.000km azımsanacak bir rakam değil o yuzden XV alın diyemem ama guvenli yol almak 1. tercihse kesinlikle XV'yi değerlendirin.

• quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Mokka ile XV uzaktan yakından karşılaştırılacak araçlar değil. Kar ve buzda Mokka ya da çoğu 4 çeker araç bir XV gibi yurmeyecektir ki 2 çekerleri zaten konuşmaya gerek yok.
    4 çeker dediğimiz çoğu araç ya da suv ağırlıklı olarak önden çekerde gidiyorlar ve ancak karda, çamurda kalıp da patinaja dustuğunde arka aksa guc gönderiyorlar ve ne kadar gönderebildikleri ya da ne kadar hızlı gönderebildikleri de meçhul. Yani o araçlarla durduğunuz yerden aracı 4 çeker avantajı ile kaldırırsınız ama örneğin 100km/h hızla giderken değişken yol şartlarında, yağmurda, çakılda ve tekerleklerin birbirinden farklı tutunmaya başladığı anda Subarunun AWD'si zaten görevini yapıyor olur ama çoğu 4 çeker denilen araç patinaja dusmeden, tehlikeli durum başlamadan faliyete geçmez yani aslında aktif guvenlikte çok da payları olmaz.
    Senede 25.000km azımsanacak bir rakam değil o yuzden XV alın diyemem ama guvenli yol almak 1. tercihse kesinlikle XV'yi değerlendirin.

Bilgiler için teşekkürler. Xv de hala tercihlerim arasında yalnız belirttiğim gibi güvenlik kadar performansta benim için önemli en azından verdiğim ücretin karşılığınıda almak isterim.Ama test aracı olmadan gözü kapalıda araç alamam.Bi ara xv için başka bayiyede uğrayacağım ama çalışanlar çok lakayıt.en son fiyat ne olur elegans için dediğimde
    -Ahahaha hadi trafik sigortası bizden olsun 69 a al git.
    Hayvan pazarında öküz alıyoz sanki.Korktum bi an el sıkışacaz aldın mı almadın mı diye...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yine de nissan qq tercih etmek ilerisi için 2.el durumu,kolayca elden çıkarılabilir v.s nedenlerden daha mantıklı gibi.

Chevrolet Yeni Aveo Sedan 1.3 Lt Dizel Saten Gri 2012,5 Model
  • Keomaa K kullanıcısına yanıt
    Bayi çalışanlarının tavrı gerçekten çok hatalı olmuş.. Performans konusunu ki genel olarak bozuk ve zor şartlarda araç kullandığınızı belirttiğiniz için söyluyorum o yollarda daha performanslı olsa bile Mokka'nın ortalama hızı XV'den dusuk olacaktır. Çunku XV'nin limitleri çok daha yuksektir.

Ayrıca ilk virajda, aman bu araç devrilecek hissini XV ile almazsınız. Yani 0-100 de Mokka hızlı olsa bile XV ile aynı hızda viraja giremez ya da geyik testinden çıkamaz. Benim Forester, XV ye göre daha yumuşak suspansiyon ayarlarına sahip olduğu halde yol tutuşunu çok beğeniyorum ama bir de Cherokee Moose test diye aratın nasıl yattığını göreceksiniz. Demem odur ki yuksek araç iyi hoş ama Subaru gibi simetri ve dusuk ağırlık merkezine sahip değilse aman aman hızlanmasına kanmayın çunku limitleri mutlaka bir binek araçtan daha dusuktur.
    XV'yi test etmenizi öneririm nasıl tok bir suruş ve yol tutuşu olduğunu zaten anında hissedersiniz.

• _____________________________
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilker67

Buyrun detaylı incelemesihttp://www.subaruclubtr.com/1597/test-subaru-xv-ile-2-gun/

O incelemelerin hepsini okumuştum.o iki gün testide mükemmel.subaru güvenlik açısından ve benim ihtiyaçlarımı karşılaması noktasında tam istediğim araç.Ah bi de test etsem +kendi gözlemlerimle yakıt verilerini görsem tam kararımı vereceğim ama test aracı bile olmayan pazar esnafı kılıklı bayiiler güvenimi sıfıra indirdi.Yemin ediyorum bak sordum performansı düşük diye yazıyor forumlar sizce? dedim.Başka bi bayii bu,yemin ediyorum tekrar.
    -Abi 180 yapıyo valla

YAni ne diyim ilker Bey.farklı bayiilerde çalışan bu arkadaşların isimleride aklımda verebilirim :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keomaa -- 2 Temmuz 2013; 7:54:55 >

• Donanım olarak falan süper dış tasarımıda sınıfında en iyilerden juke un o itici hatlarını qqnun sıkıcılığını düşünürseniz hepsinden gayet önde..bence vergi farkndan dolayı 1.4 turbolu olana bakın 140 beygir işinizi görecektir mokkanın 4*4 deil piknik için oldğunu söyleyen arkadaşlar bir sürü arazide çekilmiş videosu var açıp izlesnler gayet iyi gidiyo =))

Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.