Şimdi Ara

Mokka 1.7 otomatik dizel alınır mı?? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
50
Cevap
0
Favori
5.409
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • onun yerine benzinli KUGA, QASHQAI, TIGUAN'dan birini alıp LPG ile paşa gibi binerim. sırf dizel diye mokka'ya o kadar para vermem. BENİM GÖRÜŞÜM BU

• Alınır da can alıcı nokta şurası: Satılır mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

Aceleniz yoksa 2008 i bekleyin derim.dizel otomatik versiyonunda mevcut.4*4 yok ama grip control var ve işinizi görür sanırım.fiyat olanakta mokkadan daha ucuz olacaktır sanırım.

Pejonun mu 2008 ?

Orijinalden alıntı: r0x

Mokka tasarım olarak güzel ama 1.7 dizel cinayet demek.

4x4 otomatik dizel bu fiyata araç olmadığı için fikir almak için başlığı açtık ama kimse önermiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keomaa -- 30 Haziran 2013; 23:47:31 >

Orijinalden alıntı: Keomaa

quote:

Orijinalden alıntı: ahmetkurtulus

Aceleniz yoksa 2008 i bekleyin derim.dizel otomatik versiyonunda mevcut.4*4 yok ama grip control var ve işinizi görür sanırım.fiyat olanakta mokkadan daha ucuz olacaktır sanırım.

Pejonun mu 2008 ?

Evet daha çıkmadı ama muhtemelen sonbaharda ülkemize gelecek.araştırmanızı tavsiye ederim.bence beklemeye değer

Bizde isterdik bi cayenne ama hayırlısı artik.En mantıklı kuga gibi duruyor halaa.

Orijinalden alıntı: E-HDI

quote:

quote:

peugeot 3008 öneririm .

3008 sw gibi geliyor bana.
    Asx otomatiği yok.
    Tiguen kasa değişecek + dsg'ye güvenmiyorum.
    70 bin az değil.ikinci elle ilgili yaşadıklarımdan sonra oraya bağlayamam, sıfır olmalı.Bu classta araç gerçekten yok gibi.Anca 150 bine çıkmamız lazım dizel otomatik için o da mümkün değil benim için.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ssangyong-mazda-ozan-dan-4.000-km-de-ssangyong-korando-full-aksesuar-129794528/detay

korondayu öneririm motor ve şanzımanı çok sağlam .

Motor şanzuman mercedes ama hala 2 havayastığı ve esp yok.İnsan olan su arabaları yaparken düşür be

• quote:

Orijinalden alıntı: serhat321

quote:

quote:

quote:

peugeot 3008 öneririm .

3008 sw gibi geliyor bana.
    Asx otomatiği yok.
    Tiguen kasa değişecek + dsg'ye güvenmiyorum.
    70 bin az değil.ikinci elle ilgili yaşadıklarımdan sonra oraya bağlayamam, sıfır olmalı.Bu classta araç gerçekten yok gibi.Anca 150 bine çıkmamız lazım dizel otomatik için o da mümkün değil benim için.

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-ssangyong-mazda-ozan-dan-4.000-km-de-ssangyong-korando-full-aksesuar-129794528/detay

korondayu öneririm motor ve şanzımanı çok sağlam .

Motor şanzuman mercedes ama hala 2 havayastığı ve esp yok.İnsan olan su arabaları yaparken düşür be

motor ve şanzımanı mercedes değil o eski modellerin de vardı 2.7 litre motor ve 5 ileri otomatik şanzıman

şuan kendi ürettiği motorları kullanıyor diye biliyorum .

2 hava yastığı şaka gibi olmuş bir polo vakası daha gerçi güvenlık konusun da polonun eline hiç bir model su dökemez

• Pejonun 2008 ini netten inceledim.Gerçekten çok hoş olmuş.Hele o fuardaki fosforlu renklerini satsalar anında alırım.Ağustos gibi Türkiye'de olucakmış.Hemde 1.6 otomatik dizel.Fransızlardan haz etmem ama ilk aracım 206 ydı.o yüzden sempatimde yok değil pejoya.Fiyatını görmek lazım.

• yukarda yazmışlar, 2008 i bende bekleyin derim. tvde testlerini izledim. biri ntvde yayınlanan sıfırdan 100e programı idi (saffet üçüncü) . grip control u öve öve bitiremedi doğrusu.. (tekrarını bulursanız izleyin) görünüş olarak mokkadan aşağı olmadığını söyleyebilirim.
    sizin gibi mokka ya bende hayran oldum ancak 2008'e de göz gezdirin derim. bir de arkadaşların dediği gibi 1,7 tutulmayabilir. görmek gerek biraz da diğer motor seçeneklerini...

diğer önerilen araçlar ise mokkanın muadili değil bir üst versiyonu gibi sanki.. mokka ve benzerleri (pug.2008 veya renault capture ) ise daha mini sınıfta...

şahsi tercihim peugeot 2008 i görüp ondan sonra karar vermek olurdu..
    bir küçük not daha; bu foruma yazdıysanız karar vermenizin kolaylaşmak yerine zorlaşacağı, dolayısıyla en iyi kararı kendinizin vereceğidir... :)

ben de bir dönem 206 hdi kullanan biri olarak peugeot mu bir daha asla desem de .. bunlarda bir albeni var doğrusu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I_tech -- 1 Temmuz 2013; 17:05:22 >

• Fiyati guzelmis.

Trafikte goruyorum gayet şık.

Bence alinir.

Orijinalden alıntı: I_tech

yukarda yazmışlar, 2008 i bende bekleyin derim. tvde testlerini izledim. biri ntvde yayınlanan sıfırdan 100e programı idi (saffet üçüncü) . grip control u öve öve bitiremedi doğrusu.. (tekrarını bulursanız izleyin) görünüş olarak mokkadan aşağı olmadığını söyleyebilirim.
    sizin gibi mokka ya bende hayran oldum ancak 2008'e de göz gezdirin derim. bir de arkadaşların dediği gibi 1,7 tutulmayabilir. görmek gerek biraz da diğer motor seçeneklerini...

diğer önerilen araçlar ise mokkanın muadili değil bir üst versiyonu gibi sanki.. mokka ve benzerleri (pug.2008 veya renault capture ) ise daha mini sınıfta...

şahsi tercihim peugeot 2008 i görüp ondan sonra karar vermek olurdu..
    bir küçük not daha; bu foruma yazdıysanız karar vermenizin kolaylaşmak yerine zorlaşacağı, dolayısıyla en iyi kararı kendinizin vereceğidir... :)

ben de bir dönem 206 hdi kullanan biri olarak peugeot mu bir daha asla desem de .. bunlarda bir albeni var doğrusu.

Aynı düşüncelere sahibiz Ama şimdi foruma girmesem 2008 den hiç haberim olmayacaktı.Sagolsun forumdaşlar sayesinde öğreniyoruz :) captura baktık ne ben ne eşim hiç beğenmedik.Eşim bile daciayla capturun dokusu aynı dedi kugayı beğendik ama o araç 10 litreden aşağı yakması çok zor.Hayır çok km yapmazsak alınabilir ama aylık 600 700 lira yakıt demek.2008 i görmeden araç almayacağız galiba.otomatik, dizel, crossvr ve de 1.6 olması cezbedici. Ama farklı önerilere hala açığım.Bu classta araç arayanlara yol gösterici olduysa ne mutlu bize.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: r0x

Mokka tasarım olarak güzel ama 1.7 dizel cinayet demek.

4x4 otomatik dizel bu fiyata araç olmadığı için fikir almak için başlığı açtık ama kimse önermiyor

Mokka 1.7 4x4 değil ki..

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.