Bildirim
modemde 8mbit ama speedteste 7mbit neden ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
tam olarak kaça kbps yazıyor modemde. _____________________________ Saving People
Hunting Things
The Family Business -
quote:
Orijinalden alıntı: Aysat
tam olarak kaça kbps yazıyor modemde.

_____________________________ -
yardım edecek yokmu ? _____________________________ -
Arkaplanda interneti kullanan uygulamalar olabilir. _____________________________ AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evohttps://steamcommunity.com/id/katates/
Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S
https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin! -
Sorun yok kardeşim hızını tam alabiliyorsun benim modemde 16381 yazıyor ancak speedteste 14 küsür felan çıkıyor yani normal herşey sıkma canını .
Sorun yok gözüküyor dostum.Speedtest vb programlar genelde olandan daha düşük gösteriraz da olsa.Bende de 12186 kbps yazıyor fakat speedtest olsun ttnetin hız testi olsun hiç 12 mbit görmedim ölçümlerde.Genelde torrentle tam olarak 1.2 mb / s görebiliyorum _____________________________ Saving People
Hunting Things
The Family Business -
hepinize çok teşekkürler 

Kablosuz bağlantı kullanıyorsan modemden veri gelene kadar kayıp yaşıyorsundur. 1mblik kayıp normal bir değerdir böyle bir durumda ;) _____________________________ 
-
Aynı sorundan bende muzdaripim maalesef. 18 20mb alabileceğim hız görünüyor modemde ama 8mb tam alamıyorum 7mb alıyorum.Dün gece artık kafaya taktım dışarıdan gelen kablonun en yakın yerine modemi taktım gene 7mb gene 7mb yapacak birşey yok maalesef. mh yi arasam 8mb'e kadar efendim birşey yapamayız der geçerler. 

arkadaslar hepiniz kara kara düşünüyonuz ama nedeni o deil,
Adsl de kayıplar oluyo ondan %5-%15 arasında deişiyo
Uydunette ise %2-3 falan
Fiberde ise son süratt_____________________________ shoot for the moon. even if you miss you'll land among the stars. -
Bu yüzden TTNET bu kaybı önlemek adına bazı kişilere 9200, 9600,10000 hatta 12000 download hızı veriyor. 8mbits'e kadar kullanıcısıym bi ara 9.5mbit kullanıyordum :) Fakat fast path'den interleaved'e geçti ve pingim 20'den 40'a çıktı. Bende 8.000'e geri getirttim. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: salih.SLIFE
Bu yüzden TTNET bu kaybı önlemek adına bazı kişilere 9200, 9600,10000 hatta 12000 download hızı veriyor. 8mbits'e kadar kullanıcısıym bi ara 9.5mbit kullanıyordum :) Fakat fast path'den interleaved'e geçti ve pingim 20'den 40'a çıktı. Bende 8.000'e geri getirttim.
bende nisan ayına kadar 12.5mbit alıyodum ama akk uygulandığından beridir 7mbit'in üstünü göremedim bilerek vermiyolar galiba_____________________________ MANGALCI -
quote:
Orijinalden alıntı: karaniler
Arkadaşlar ttnet kullanıyorum 1-8mbit arası olan netlimitsiz tarifedeyim modeme 8mbit geliyor ama speedtest te 7mbit sonuç çıkıyor neden ?
değerlerinde sorun yok... ADSL lerde türündne dolayı kayıp her zaman kaçınılmazdır. en az 7.2 Mbps alman lazım.. IDM ile pardus u indirmeye başla en az 937 kb/sn görmen laızm en çokta 975 kb/sn falan çıkabilir arada bir(benim böyle). eğer böyleyse sorun yok. speedtestte en fazla 7.05 Mbps çıkıyor orası ayrı muamma
..
NOT: aldığın hızı 8192 yi 0.872 ye çarparsan esas gelen hızı bulursun.. bunuda 8 e bölersen kb/sn cinsinden elde edersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 1 Temmuz 2012; 17:05:06 >_____________________________
CORE i9 10900K | MSI Z490-A PRO | GIGABYTE RTX 4080 SUPER | CRUCIAL BALLISTIX 2x16GB 4300MHz CL17 | SABRENT NVMe 1TB
NVIDIA RENK, PARLAKLIK, RGB | KIBRIS INTERNET ANA KONU | MIKROTIK ROUTERBOARD | AUDIOPHILE REHBER ve DRIVER | CRYSIS 3 PC MULTIPLAYER | EN AKICI VSYNC KOMBINASYON | PASCAL-KEPLER BIOS REHBER | LGA771 XEON CPU VE LGA775 | C# IMDB SEARCH | GTX670 ACCELERO HYBRID
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- fiziksel wan bağlantısı bulunamadı
- fatura üst sınırı nedir
- tivibu iade ederken nelere dikkat edilmeli
- eve fiber kablo çektirme ücreti
- türk telekom modem dışarıdan gelen internet kablosu nasıl bağlanır
- telsiz kullanım ücreti 2025
- magnet internet fiyatları
- cep magnet nedir
- yalın internet nedir
- kapanan hat nasıl açılır
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler