Şimdi Ara

modemde 8mbit ama speedteste 7mbit neden ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
598
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar ttnet kullanıyorum 1-8mbit arası olan netlimitsiz tarifedeyim modeme 8mbit geliyor ama speedtest te 7mbit sonuç çıkıyor neden ?

Hunting Things
    The Family Business
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aysat

tam olarak kaça kbps yazıyor modemde.

AMD Ryzen 7 7800X3D | ZOTAC RTX 4090 AMP Extreme AIRO | GSKILL 2x16GB Trident Z5 Neo RGB 6000MHz CL30 | MSI MPG X670E CARBON | Corsair iCUE H150i ELITE CAPELLIX | Corsair MP600 CORE 1TB M.2 NVMe PCIe x4 Gen4 | SanDisk Ultra 3D NAND 2TB | SanDisk SSD PLUS 2TB | Lian Lİ O11 Dynamic Evo
    Samsung Odyssey Neo G9 49" 240Hz | LG C9 OLED 65" | CORSAIR K70 MK2 Low Profile | Razer DeathAdder V2 Pro | SteelSeries QcK RGB Prism 3XL | HyperX Cloud Flight S
    https://steamcommunity.com/id/katates/
    https://steamplayti.me/ - Steam’de ne oynadığınızı gün gün takip edin!
  • Sorun yok kardeşim hızını tam alabiliyorsun benim modemde 16381 yazıyor ancak speedteste 14 küsür felan çıkıyor yani normal herşey sıkma canını .
  • Sorun yok gözüküyor dostum.Speedtest vb programlar genelde olandan daha düşük gösteriraz da olsa.Bende de 12186 kbps yazıyor fakat speedtest olsun ttnetin hız testi olsun hiç 12 mbit görmedim ölçümlerde.Genelde torrentle tam olarak 1.2 mb / s görebiliyorum
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Superonline download hızı sorunu
    15 yıl önce açıldı
    8Mbit / ping sorunu
    14 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hepinize çok teşekkürler
  • Aynı sorundan bende muzdaripim maalesef. 18 20mb alabileceğim hız görünüyor modemde ama 8mb tam alamıyorum 7mb alıyorum.Dün gece artık kafaya taktım dışarıdan gelen kablonun en yakın yerine modemi taktım gene 7mb gene 7mb yapacak birşey yok maalesef. mh yi arasam 8mb'e kadar efendim birşey yapamayız der geçerler.

Adsl de kayıplar oluyo ondan %5-%15 arasında deişiyo

Uydunette ise %2-3 falan

Fiberde ise son süratt
  • Bu yüzden TTNET bu kaybı önlemek adına bazı kişilere 9200, 9600,10000 hatta 12000 download hızı veriyor. 8mbits'e kadar kullanıcısıym bi ara 9.5mbit kullanıyordum :) Fakat fast path'den interleaved'e geçti ve pingim 20'den 40'a çıktı. Bende 8.000'e geri getirttim.

Orijinalden alıntı: salih.SLIFE

Bu yüzden TTNET bu kaybı önlemek adına bazı kişilere 9200, 9600,10000 hatta 12000 download hızı veriyor. 8mbits'e kadar kullanıcısıym bi ara 9.5mbit kullanıyordum :) Fakat fast path'den interleaved'e geçti ve pingim 20'den 40'a çıktı. Bende 8.000'e geri getirttim.

bende nisan ayına kadar 12.5mbit alıyodum ama akk uygulandığından beridir 7mbit'in üstünü göremedim bilerek vermiyolar galiba

Orijinalden alıntı: karaniler

Arkadaşlar ttnet kullanıyorum 1-8mbit arası olan netlimitsiz tarifedeyim modeme 8mbit geliyor ama speedtest te 7mbit sonuç çıkıyor neden ?

değerlerinde sorun yok... ADSL lerde türündne dolayı kayıp her zaman kaçınılmazdır. en az 7.2 Mbps alman lazım.. IDM ile pardus u indirmeye başla en az 937 kb/sn görmen laızm en çokta 975 kb/sn falan çıkabilir arada bir(benim böyle). eğer böyleyse sorun yok. speedtestte en fazla 7.05 Mbps çıkıyor orası ayrı muamma ..

NOT: aldığın hızı 8192 yi 0.872 ye çarparsan esas gelen hızı bulursun.. bunuda 8 e bölersen kb/sn cinsinden elde edersin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi X-FI -- 1 Temmuz 2012; 17:05:06 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.