Şimdi Ara

Mitsubishi Lancer Nasıldır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
887
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• Motor iyi ama kaporta çok kötü youtubede videosu bakın soğursunuz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • benimde çok hoşuma gidiyor bu araçlar, binici adama gidecek araçlar bunlar, alıp satmaya gelmez, alacan binecen uzunca satacaksanda fazla bişe beklemeden verecen...
  • Iyi araç ama alırken dikkatli olmak lazım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Rena34 kullanıcısına yanıt
    Bu arabaları ben de düşünüyorum.

Araştırmalarıma göre motoru sağlam kasası iyi arıza açma parça eskitme durumu iyi çabuk parça eskitmiyor. Yakıtı çok iyi. Parça fiyatı da normal aşırı yüksek değil.

İkinci eli zayıf kar yaptırmaz kısa vadede binip satacaksan hiç girilmez zarar edersin ama sorunsuz da binersin sağlam bakımlısı denk gelirse sanayinin yolunu bilmezsin.

• Her Japon modelde olduğu gibi Lancer modelinin içi de sadedir, ama kalitesiz diyemeyiz. Hala 80 li yılların Lancer modellerinin bile muadillerine kıyasladığımızda gayet sağlıklı olduğunu görmekteyiz. Mitsubishi'de her zaman kaput altında ki mühendislik satılmaya çalışılmış, aracın görselliğine çok fazla önem verilmemiştir, taa ki günümüze kadar. Mitsubishi de dış kasanın şekillenmesinde rüzgar sürtünme katsayısının minimum olduğu şekilde çıkarılmaya çalışılmıştı ve tüm modellerinde araç şaseleri gayet sağlam ve genelde yarım boy kullanılan B segmenti araçlar da bile tam boy şase kullanılmaktadır. Mitsubishi yi tercih ederseniz aracınızın sadece bakımlarını yaptırmak şartıyla aracınızı uzun süre sorunsuz kullanabilirsiniz ve Mitsubishi araç kullanıcıları da araçlarından gayet memnun olarak kullanmaktadır. Birçok yakınımda Lancer eski ve yeni kasası olmakta ve ben de eskiden kullanmış biri olarak her iki kasayı da tereddütsüz tavsiye edebilirim.
    eski kasalar Güzel bir motor sesi ile birlikte süper yumuşak pedallara sahip. Pedallardaki yumuşaklık sayesinde ondaki sürüş zevkini herhangi bir araçtan alamayacağınızı düşünüyorum. (f/p olarak düşündüğünüzde) ... Motor canlı ve yeterli. (herkese yeter mi bilmiyorum) ...Özellikle düşük motor devirlerinde (şehir içi) kesinlikle stop etme eğilimi göstermiyor gayet stabil. ..Yakıt tüketimi 1.6 motor için çok çok iyi.
    Sade ve geniş bir iç mekan mevcut.
    muadili nissan ve toyotaya göre daha az biliniyor ama mazda gibi mitsubishi de ülkemizde yeterince tanınmayan ama harika araçlar. özellikle otomatik vites geçişleri başarılı (ben düz vites kullanmıştım)...
    bu fiyatlara alıp yıllarca sorunsuz kullanabilirsiniz...

• Merhaba,

Ben bir yurt dışı seyahatinde 3 günlüğüne kiralamıştım. Güzel kullanışlı bir arabaydı. Kliması da oldukça güzel çalışıyordu 40 derece sıcakta. Otomatik vites olarak tercih edilebilecek bir araba, tabii iyi bakılmışsa
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Araç alacakken uzun süre araştırmıştım bende bu aracı, bu fiyatlarda alinabilecek konforlu, lpg ile çok uyumlu, kolay hatta neredeyse hiç arıza çıkartmayan,bakımdan bakıma servise sanayiye uğratan bir araç. Kullanıcıları gerçekten çok memnundurlar. Çoğu arkadaşın dediği gibi ikinci eli baya zayıf alınca uzun süre binmek lazım. Birde spoiler olmasına dikkat edin bu aracın görüntüsünü çok etkiliyor.

• Yukarıda bir arkadaş yazmış, biniciysen 10 numara araç.

Babamda 2006 Lancer Plus var, son iki yıldır da LPG'li kullanıyor.

Kesinlikle sorunsuzluk tanımına tam uyan bir araç.

Temiz bulursanız Lancer Plus tavsiye ederim. Deri direksiyon, deri vites topuzu, beyaz arkaplanlı göstergeler ve park sensörü standart...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Surveillance

Yukarıda bir arkadaş yazmış, biniciysen 10 numara araç.

Temiz bulursanız Lancer Plus tavsiye ederim. Deri direksiyon, deri vites topuzu, beyaz arkaplanlı göstergeler ve park sensörü standart...

Hocam zaten biniciyim. Yani şimdi alayım, seneye değişirim gibi bir düşüncem yok. Aldım mı senelerce kullanırım.
    Benim için önemli olan sorunsuz olması. Mesela bu aracın 180 bin kmye gelmişi alınır değil mi? sonuçta japon arabası.
    abs var mı bu araçta?
    hava yastığı 2 tane sanırım?

şöyle bir düşüncem var: daha az paraya, aynı model accent, fiat alacağıma daha kaliteli, konforlu bir araba alırım en azından senelerce biraz daha kaliteli bir arabaya binerim. Ucuz alır, ucuz satarım?

• Bu arabanin ustunde honda veya toyota armasi olsaydi fiyat 27 28 den assagi olmazdi

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Temiz bulunmasi zor gibi heralde lakin attiginiz 3 aracta kotu kullanilmis muhtemelen.

İlk arac koltuklar kaplanmis direksiyon kilifi var pek 140 binlik gibi degil.

İkinci arac muhtemelen onden kazali kapit rengi cok farkli camurluklara gore

Ucuncu aracta da zaten yan cam filmlerinin rengi ele veriyor. Bir de hocam bilemiyorum saglamdir muhtemelen ama 2004 model olmasina ragmen ic tasarim pek modern degil. Ben bunlara takilmam derseniz temizini bulup pasa pasa binebilirsiniz.

• quote:

Orijinalden alıntı: _AsDeRf_

Temiz bulunmasi zor gibi heralde lakin attiginiz 3 aracta kotu kullanilmis muhtemelen.

İlk arac koltuklar kaplanmis direksiyon kilifi var pek 140 binlik gibi degil.

İkinci arac muhtemelen onden kazali kapit rengi cok farkli camurluklara gore

Ucuncu aracta da zaten yan cam filmlerinin rengi ele veriyor. Bir de hocam bilemiyorum saglamdir muhtemelen ama 2004 model olmasina ragmen ic tasarim pek modern degil. Ben bunlara takilmam derseniz temizini bulup pasa pasa binebilirsiniz.

valla helal olsun hocam telefondan benim koskoca pcde göremediğim ayrıntıları görmüşsünüz. Dikkatli birisiniz belli ki. :)
    hocam araba hoşuma gitti, sorunsuz olduğunu söylüyorlar. dediğiniz gibi temiz bulursak kaçırmamak lazım.

sizin başka tavsiyeniz var mı 20.000 tlye?
    aradığım 2 özellik var: mümkün olduğunca sorunsuz olması ve nispeten az yakması.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

Orijinalden alıntı: Surveillance

Yukarıda bir arkadaş yazmış, biniciysen 10 numara araç.

Hocam zaten biniciyim. Yani şimdi alayım, seneye değişirim gibi bir düşüncem yok. Aldım mı senelerce kullanırım.
    Benim için önemli olan sorunsuz olması. Mesela bu aracın 180 bin kmye gelmişi alınır değil mi? sonuçta japon arabası.
    abs var mı bu araçta?
    hava yastığı 2 tane sanırım?

şöyle bir düşüncem var: daha az paraya, aynı model accent, fiat alacağıma daha kaliteli, konforlu bir araba alırım en azından senelerce biraz daha kaliteli bir arabaya binerim. Ucuz alır, ucuz satarım?

ABS var, önde sürücü ve yolcu hava yastığı var...

Bakımları zamanında yapıldıysa (yetkili servise falan gerek yok) üzmez.

Bizim aracı sanayiye sadece yağ değişimlerinde, filtre değişimlerinde falan götürüyoruz henüz 70.000'de bizim araç. Senelik 15.000'den fazla yapmamış araçlara bakın.

• benimde aklıma yattı butceme gore ideal duruyor lancer ozellıkle arka tampona ruzgarlık atmışlar gayet beğendim önden tipide kibar ama şimdi pedere desem baba ben bu arabayı alacam mıtsubishi direk bana dıyecekki ''yaa delımısın fiattan şaşma git palio bak kendine elinde kalcak manyakmısın nesin olum'' bılıyorum cunku eskı kafa zıhnıyet bu yuzden bu ulkede utanmadan 95 model toyota ya ''efsane kasa'' ayağına 20.000 tl fiyat cekenler var hiç utanmıyolar birde genel olarak 1 haftadır gece gunduz piyasa araştırması yapıyorum 20.000 tl ye 2006 model ustu içime sinen bir araba yok evet yok fiyatlar acaip balon herkes işin kurdu olmuş galericilere pislik atanlar internetten satacagı rakamın 3-5 yukarısına etiket koyuyor nasılsa pazarlık yapacaz ya diye ulan nasıl bır ulke olduk daha bugun ablamla konuştuk kendısı almanyada yaşıyor komşusunda auidi a3 eski kasa varmış adam yalvarıyomuş yeni araba aldım hurdalığa 250 euro vermeyim alın kullanın diye hediye olarak aynı araba bizim burda 25000 tl aklım almıyor gerçekten başka dünyada yaşıyorum sanki.

• quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

benimde aklıma yattı butceme gore ideal duruyor lancer ozellıkle arka tampona ruzgarlık atmışlar gayet beğendim önden tipide kibar ama şimdi pedere desem baba ben bu arabayı alacam mıtsubishi direk bana dıyecekki ''yaa delımısın fiattan şaşma git palio bak kendine elinde kalcak manyakmısın nesin olum'' bılıyorum cunku eskı kafa zıhnıyet bu yuzden bu ulkede utanmadan 95 model toyota ya ''efsane kasa'' ayağına 20.000 tl fiyat cekenler var hiç utanmıyolar birde genel olarak 1 haftadır gece gunduz piyasa araştırması yapıyorum 20.000 tl ye 2006 model ustu içime sinen bir araba yok evet yok fiyatlar acaip balon herkes işin kurdu olmuş galericilere pislik atanlar internetten satacagı rakamın 3-5 yukarısına etiket koyuyor nasılsa pazarlık yapacaz ya diye ulan nasıl bır ulke olduk daha bugun ablamla konuştuk kendısı almanyada yaşıyor komşusunda auidi a3 eski kasa varmış adam yalvarıyomuş yeni araba aldım hurdalığa 250 euro vermeyim alın kullanın diye hediye olarak aynı araba bizim burda 25000 tl aklım almıyor gerçekten başka dünyada yaşıyorum sanki.

valla hocam her gün lanet ediyorum bu ülkede yaşmak zorunda olmama.
    bıktım artık valla.
    dediğiniz gibi yurt dışında 1000€ olan arabalar burada 25000 TL.
    bütçem 15 bindi. adam akıllı bir şey bulamayınca az daha koyayım deyip 20 bin yaptım yine yok yine yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: Rena34

quote:

Orijinalden alıntı: haykouz

benimde aklıma yattı butceme gore ideal duruyor lancer ozellıkle arka tampona ruzgarlık atmışlar gayet beğendim önden tipide kibar ama şimdi pedere desem baba ben bu arabayı alacam mıtsubishi direk bana dıyecekki ''yaa delımısın fiattan şaşma git palio bak kendine elinde kalcak manyakmısın nesin olum'' bılıyorum cunku eskı kafa zıhnıyet bu yuzden bu ulkede utanmadan 95 model toyota ya ''efsane kasa'' ayağına 20.000 tl fiyat cekenler var hiç utanmıyolar birde genel olarak 1 haftadır gece gunduz piyasa araştırması yapıyorum 20.000 tl ye 2006 model ustu içime sinen bir araba yok evet yok fiyatlar acaip balon herkes işin kurdu olmuş galericilere pislik atanlar internetten satacagı rakamın 3-5 yukarısına etiket koyuyor nasılsa pazarlık yapacaz ya diye ulan nasıl bır ulke olduk daha bugun ablamla konuştuk kendısı almanyada yaşıyor komşusunda auidi a3 eski kasa varmış adam yalvarıyomuş yeni araba aldım hurdalığa 250 euro vermeyim alın kullanın diye hediye olarak aynı araba bizim burda 25000 tl aklım almıyor gerçekten başka dünyada yaşıyorum sanki.

valla hocam her gün lanet ediyorum bu ülkede yaşmak zorunda olmama.
    bıktım artık valla.
    dediğiniz gibi yurt dışında 1000€ olan arabalar burada 25000 TL.
    bütçem 15 bindi. adam akıllı bir şey bulamayınca az daha koyayım deyip 20 bin yaptım yine yok yine yok.

yok kardeşim yok gerçekten mıllet kafayı yemış 1 haftadır bende bakıyorum iş yerinde evde gece gunduz 20.000 tl aynen bnmde butcem icime sınecek duzgun diri duracak 2005 -2006 model hb sedan farketmez otomatik te aramıyorum ha :) manuel donanım olarakta sensör manyagı degılım gayet makul ısteklerım klima cift airbag 4 cam otomatik + 5 yıl bınıcem en az sorunsuzluk sırf bu yuzden sogudum araba bakmaktan inan fiyatlar genel olarak ortalamanın uzerınde millet arabasını satışa koyarken ıstedıgı rakamı yazmıyor bılerek herkes bunu yapıyor ama istisnasız o yuzdende zincirleme ortalama yukselıyor her gelen yeni ilan bir öncekine bakıyor aa bu kadar yazmış bende 300-500 fazlasını yazıyımda nasılsa pazarlık sunnettır mantıgıyla satma peşinde ya ben bi tane civic nıyetlendım 2001 vtec ilk makyajlı kasalardan km dusuktu yazdıgı 140.000 deydi adam 25.900 fiyat cekmiş ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa dedim hiç aramadım gıtmedım bıle nasılsa en fazla 24.500 diyecekti bu yuzden umarım anlıyosundur benim neler çektigimi :)

• Seat ibiza ve skoda fabia öneriyorum ben. Ben 20' ye satıyorum aracımı ama şöyle de bir durum var. Arayan kişi arabanın ne motorunu soruyor ve yakıtını. Değişen boya var mı tek soru bunlar bizde :) Ayrıca marka takıntısı da çok millet binmeye değil al sat yapmaya alıyor. Yoksa suzuki, mitsubishi gibi oldukça güzel araçlar var 20 civarına.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aspergillus

Merhaba,

Ben bir yurt dışı seyahatinde 3 günlüğüne kiralamıştım. Güzel kullanışlı bir arabaydı. Kliması da oldukça güzel çalışıyordu 40 derece sıcakta. Otomatik vites olarak tercih edilebilecek bir araba, tabii iyi bakılmışsa

Mitsubishi klimada zaten iyi uretim yapiyor.Antalya da cogu evde Mitsubishi klima var ve buz gibi ediyor iceriyi

• Rena34 kullanıcısına yanıt
    Hocam yasim itibari ile forumdaki bircok abimize gore tecrubesizim, ama ailemin sahip oldugu arabalardan vw bora 1.6 benzinli 150bin km hic buyuk bir ariza cikarmadi yolda da kalmadik allaha sukur. Biz 2001'den gecen seneye kadar kullandik araci. Comforline paketti baya da doluydu. Bi arastirin isterseniz. Lpg ile yakiti da kabul edilir duzeye gelir rahatlikla biz benzinle kullanmistik gecen sene sattik 23'e

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.