Arkadaşlar selam öncelikle. Yeni evleneceğim, evimize 55'' televizyon almak istiyoruz. Malum bu süreçte pek çok şey alındığı ve maalesef paramız da limitsiz olmadığı için televizyon için ayırabileceğim bütçe max 5500TK. (zorlama şansım yok, zorlanmış hali 5500TL)
Öyle 4K yayın yapan uydu kanallarını takip edeyim, PS5 Pro alayım vs amacımız olmayacak. Netflix, AmazonPrime, YouTube ağırlıklı kullanılacak televizyon. Kendimce 2 günde aşağıdaki 3 model üzerinde yoğunlaştım.
Olumlu / olumsuz her türlü fikre ihtiyacım var, yorumlayan herkese şimdiden teşekkürler...
PHILIPS 55PUS7805/62 // TV'yi duvara bağlayacağız, kullanacağım odada TV ünitesi gibi bir mobilyam yok, duvarda da Ambilight'ın hoş duracağını düşünüyorum. Tamamen Ambilight sevdasına bu model. :)
SAMSUNG 55RU7100 yada 55RU7400 // Yanlış bilmiyorsam daha sorunsuz bir panel olan VA panele sahip. Daha eski bir model ancak TU serisine göre daha sorunsuz ve stabil bir seri olarak gördüm forumlarda.
LG55UM7100PLB // Daha yeni bir model, LG'nin renk kalitesini hep çok sevmişimdir ayrıca SmartTV özellikleri ve yapay zeka yazılımları olarak da bana sanki 1 tık önde gibi geldi.
Üç modeli de gidip mağazada görmeye çalışacağım ancak buradan da tecrübesi olanları dinlemek isterim.
|
Kimsin sen???
|
Marco Rose Kimdir, Ne Oynatır?
|
BJK, Yarıda Kalan Maça Çıkmayacağını Açıkladı
|
Giuliano Terraneo West Bromwich Albion'da
|
|
The Sun "Fenerbahçe Oscar ve Isco'nun Peşinde"
|
Jose Sosa Fenerbahçe'ye çok yakın
|
Meslek: Mühendis
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.464
İkinci El Bölümü Mesajları: 14
Konularının görüntülenme sayısı: 10.082 (Bu ay: 123)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.761 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor