Şimdi Ara

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) * Türkçe Yama!!! * (97. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
2.296
Cevap
2
Favori
135.849
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orjinalden alıntı: talsmic

soldan geçen tren e atlıcan

EYVALLAH KARDEŞİM. VALLA OYUNU SİLCEKTİM
  • bi bölümde takıldım yaw.elimizde sniper var karşıdan polis arabası falan geliyor orada nereye sıkmam gerekiyor anlayamadım.bi tane sıksam hemen kaçıyorlar
  • minübüsün motoruuna sıkıcan kaza yapıcak sora binayı polis amcalar basıcak
  • quote:

bi bölümde takıldım yaw.elimizde sniper var karşıdan polis arabası falan geliyor orada nereye sıkmam gerekiyor anlayamadım.bi tane sıksam hemen kaçıyorlar

polislerin koruduğu arabaya 1 el ateş etçeksin
  • saolun arkadaşlar oyunu bitirdim.oyunun sonunda çalan müziğin adı nedir acaba çok hoşuma gitti
  • Still Alive -Lisa Miskovsky
  • quote:

Orjinalden alıntı: devolska

Still Alive -Lisa Miskovsky

dostum harikasın
  • Eyvallah
  • Bende bitirdim sonunda , sırada dark sector var :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eths -- 30 Mart 2009; 21:36:00 >
  • bende bitirdin zevkli bir oyundu
  • arkadaşlar yardım ederseniz sevinirim oyunu oynuyorum yaklaşık 5-10 dk sonra ilk önce oyun donuyo sonra ses efektleri kesiliyo ve müzik kesiliyo ctrl+alt+del yaptığımda yanıt vermiyor diyo ve oyunun işlemini sonlandırmam gerekiyo neden dlayı yapıyo anlamadım ekran kartı sıcak değil işlemi sonlandırdıktan sonra başka bi oyun açıyorum çatır çatır oynuyo ama bu oyunda belli bi süre sonra dediğim bigi ilk önce ekran sonra ses efektleri sonrada müzik donuyo kalıyo
    oyun çok hoşma gitti o yüzden yardımcı olursanız çok sevinecem oyunun devamını oynamak istiyorum

• patch yapmanı öneriyorum,

artık her oyun yüklediğimde direk patch yapıyorum çünkü hep sorun oluyor nedense

oyunu ilk açtığımda çok kasıyordu, artık neden bilmiyorum, patch yaptım ve rahatlıkla oyunu bitirdim
  • PATCH YAPMAYA ÇALIŞTIM AM YÜKLEMİYO 1.01 PATCH YÜKLEMEYE ÇALIŞIYORUM "A LATER PATCH HAS ALREADY BEEN İNSTALLED." DİYOR SANIRIM Bİ ÖNDEKİ PATCH İSTİYO ÖYEDE Bİ PATCH BULAMADIM
  • YARDIM LÜTFENN:s:s:s
  • quote:

Orjinalden alıntı: By_MeMo_54

PATCH YAPMAYA ÇALIŞTIM AM YÜKLEMİYO 1.01 PATCH YÜKLEMEYE ÇALIŞIYORUM "A LATER PATCH HAS ALREADY BEEN İNSTALLED." DİYOR SANIRIM Bİ ÖNDEKİ PATCH İSTİYO ÖYEDE Bİ PATCH BULAMADIM

Son patch zaten yüklü diyor.
  • hadi yaa eee ne yapmam gerekiyo oynayamıyacam mı şimdi ben bu oyunu:(:(:(
  • crckı değiştir... oda olmadı ya oyunda hata var ya sisteminde...
  • Oyun mükemmel!!!

Hani arkana bakmadan kaç derler ya, işte öyle
    hele bir de canına yandığımın surround'u,
    ayak sesleri yok mu arkadan arkadan.......harbiden bakamadım arkama, ama nasıl koşuyorum....
  • kendimden utandım şimdi yaaa.yorumları okudumda (hepsini değil) benim kaldığım yerde herkes geçmiş galiba oyunun başlarında bi ofise gidiyoruz ,masada ölü biri var ve kaçmaya başlıyoruz. binadan aşağı kayyıyorum karşıya zıplıyorum sonra çatılarda ilerliyorum arada bi yere giriyorum karşı binada mavi merdivenler war ordan yukarı çıkıyorum havalandırma var ona zıplıyorum boşluk tusuyla diğer havalandırmaya zıplıyorum ordan karşı binaya o bbinaın çatısındn zıplayıp diğer binaya geöiyrum kırmızı kapı war giriyorum içeriye tam karşımda asansörden polısler çıkıyor sağdan gidiyorum.polislerin çıktığı asansöre biniyorum düğmeye basıyorum adam konusuyor."mess" diyor bölümü baştan alıyorum.nerede yanlış yapıyorum?giderken bişimi almam lazım veya doğru yön nere? sol alt tuşuna basıyorum orayı gösteriyor.yardım edin lütfen sinir oldum

• sen bişeyi yanlış yapmıyosun oyunda hata var aynı durum hepimizin başına geldi bunu yap sorun düzelecek... http://rapid&share.com/files/211581890/_CeNGiZ_Mirrors_Edge_Yama.rar.html & ı çıkar aradan
  • 
Sayfa: önceki 9596979899
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.