oldu valla oldu geçtim asansörden saol devolska ewy cok saol
8600m gs ile oyun bitirdim ya valla helal olsun yapanlara1280*800 tüm ayarlar medium,no aa,no af
valla 106 ekran plazmada oynamaya başladım oyunu resmen adrenalin patlaması yaşatıyor , oyunun zevki böyle çıkıyormuş hakkaten...
özellikle şu akrobatik hatunu kovaladığımız ve patakladığımız bölüm mükemmler olmuş
Bütün save'ler gitti. Baştanda oynanmaz ki şimdi
Lütfen bi cevaplayın ya abilerim kim bilir kaç kere bu soruyu cevapladınız ama benim sorunum şu oyunu yükledim patch ve ona uygun c..ck de yaptım ama belirli bi dk sonra atıyorum oyunu açtıktan 8 dk sonra oyundan atıyor masaüstüne geliyor 4 tane patch denedim hepsinde zaten kurulu diyor 2 tanede c..ck denedim gene atıyor biri demiş physx kapatın diye onu kapattım ozamanda aksiyon silahlı yerlerde kasmaya başladı oyun bunu başka bir çaresi yok mu abilerim ya 2 gb ram 8800 GTS ekran kartım var ne yapabilirim ?
Zevkle oynayıp bitirdiğim 4. oyun olacak gibi
dsendil üstteki linki bi denenemi tavsiye ederim düzelmiosa oyunda bi sorun vardır atmaması gerekir...
quote:
Orjinalden alıntı: RONSPY
Bütün save'ler gitti. Baştanda oynanmaz ki şimdi
walla benim son zamanlarda oynadığım en eğlenceli oyunlardan biri, tekrar oynanır yani kesinlikle
ya ben böle bi ofiste tıkalı kaldım.swatlar smoke atarak felan geliyor kapıyı gösteriyor yukarda ama ulasamıyorum kapılar kilitli nasıl geçicem yardım pls
tmm geçtim beyaz serverları patlatcakmısız
bitirdim bitirdim saol dostum verdiğin link harbi ilaçmış
en nefret ettiğim şey bi oyunu alıp heyecanla oynamayı beklerken sorunla karşılaşıp oyunu oynayamamanın içimde oluşturduğu o berbat duygu önemli değil dostum sorununun çözülmesine sevindim
quote:
Orjinalden alıntı: devolska
dsendil üstteki linki bi denenemi tavsiye ederim düzelmiosa oyunda bi sorun vardır atmaması gerekir...
denedim hala 5-10 dk sonra atıyor abi
o zaman ya oyun bozuk yada sistemin kaldırmıyor ama bence oyun bozuk ...
merhaba arkadaşlar resimdeki bölümü geçemedim kaynak ile kapıyı açıolar ve 3 tane adam çıkıoo. ne yapmam gerekioo
soldan geçen tren e atlıcan
off bune be atlıyo falan
abi 2 gb ram 8800 GTS ekran kartı penD 2 çift çekirdek xp sp3
quote:
Orjinalden alıntı: talsmic
ya ben böle bi ofiste tıkalı kaldım.swatlar smoke atarak felan geliyor kapıyı gösteriyor yukarda ama ulasamıyorum kapılar kilitli nasıl geçicem yardım pls
Arkadaşlar bana buranın save dosyasını verebilirmisiniz?
orayı geçtikten sonra zaten oyun bitiyor save dosyasını atcamda napacaksun ?