Şimdi Ara

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) * Türkçe Yama!!! * (95. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.296
Cevap
2
Favori
135.895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oyunun tam çözümü çıkmış.Takılan arkadaşlar burdan yardım alabilirler.

http://www.merlininkazani.com/review_screen.asp?GID=3103&TITLE=Mirror%39s-Edge
  • ya hocam link vermişin iyi hoş güzelde niye **** böle çıkıyor bu !!!
  • siteden kaynaklanıyor benimle alakası yok ...
  • abi pm olarak atsan belki yada oradaki 4 haneyi kodlasan ? mesela C E N K ?!?
  • linkin gözükmeyeceğini bildiğimden önüne rapid yazdım ama anlamamışsın www.r-ap-id-sha-re.com/files/206184926/Mirrors_Edge_Yama.rar.html - ları çıkar
  • şimdi olayı anladımda site açılmıyor beklicez herhalde ?!
  • şansına küs 2 defa upload ettim 10 ar indirme sınırı var 20 defa indirilmiş
  • off ya ağzını yüzünü sol gözünü
  • abilerim kim bilir kaç kere bu soruyu cevapladınız ama benim sorunum şu oyunu yükledim patch ve ona uygun c..ck de yaptım ama belirli bi dk sonra atıyorum oyunu açtıktan 8 dk sonra oyundan atıyor masaüstüne geliyor 4 tane patch denedim hepsinde zaten kurulu diyor 2 tanede c..ck denedim gene atıyor biri demiş physx kapatın diye onu kapattım ozamanda aksiyon silahlı yerlerde kasmaya başladı oyun bunu başka bir çaresi yok mu abilerim ya 2 gb ram 8800 GTS ekran kartım var ne yapabilirim ?
  • valla ben oyunu deiştiricem bu gidişle galiba bozuk herhalde piyasaya bozuk sürmüsler
  • tomb raider : underworld oynayın tavsiye ederim .
  • arkadaşlar bu oyun boyuna zıplamalı filan mı, oynayamıyorm kendini tekrar ederse oyun

oynayanın yorumunu almak daha iyi olur dedim
  • kırıkkılıç genel hatlarıyla öyle. ama tam olarak da değil. hani oyun sadece göründüğü gibi değil. bildiğin hayvan gibi sniper tüfekleri ağır makineli tüfeklerde kullandırıyor az da olsa. haaa eline tabanca dahi almadan da bitirebilrsin oyunu. ama zevk meselesi tabi
  • arkadaşlar ben bi konteynırdan inip polislerin olduğu yerde takıldım bir türlü geçemiyorum orayı. önerisi olan var mı o bölümü geçmek için?
  • talsmic gece 1 gibi son defa upload ederim erken davran bu sefer .dsendil bide benim vereceğimi dene umarım düzelir...
  • Lütfen bi cevaplayın ya
    abilerim kim bilir kaç kere bu soruyu cevapladınız ama benim sorunum şu oyunu yükledim patch ve ona uygun c..ck de yaptım ama belirli bi dk sonra atıyorum oyunu açtıktan 8 dk sonra oyundan atıyor masaüstüne geliyor 4 tane patch denedim hepsinde zaten kurulu diyor 2 tanede c..ck denedim gene atıyor biri demiş physx kapatın diye onu kapattım ozamanda aksiyon silahlı yerlerde kasmaya başladı oyun bunu başka bir çaresi yok mu abilerim ya 2 gb ram 8800 GTS ekran kartım var ne yapabilirim ?
  • talsmic umarım bu sfer yetişirsin çünkü bi daha upload etmicem.Bu senin için http://rapid&share.com/files/211581890/_CeNGiZ_Mirrors_Edge_Yama.rar.html aradaki & çıkar
  • Çok süper ve eğlenceli bir oyun, insan hiç bitmesin istiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ILoveYouHagi -- 21 Mart 2009; 2:43:56 >
  • devolska valla bu sefer yakaladım indiriyorum iinşlhh olur tşkrler ilgilendiğin için mucx
  • 
Sayfa: önceki 9394959697
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.