Şimdi Ara

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) * Türkçe Yama!!! * (98. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.296
Cevap
2
Favori
135.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • çok sağol yaa.sonunda bitti bölüm sinirden artık duvarları yumruklamaya başlamıştım bitsede silsem.acayip sıktı.
  • ya şuı alt-üstteki siyah bölümleri nasıl yok edebiliriz?
  • arkadaşlar ben oyunu ilk başta oynarken bir problemim yoktu fakat kız kardeşişin yanına ilk gittiği yerden sonra ağır takılmalar oluyor ve oyundan atıyor.
    sistem konfigrasyonum
    E8500 3.16 ghz
    4 GB OCZ 1066 MHZ Platinium
    Sapphire 4870 Toxic 512 mb
    Seagate 500 gb 32mb cache

oyun ayarlarım 1366*768 diğerleri full de

daha sonra bu konfigrasyonu düşürsemde pek bir işe yaramadı. ne yapabilirim yardımcı olursanız sevinirim
  • arkadaşlar oyunu bitirdim ama hiç sinematik izleyemeden team jpn versiyonu war bende oyunun. ne oyunun aralarında nede extralardaki videoları çalıştıramıorum. oyunun videolar klasörü 138mb acaba sizinkiler kaç mb?
  • quote:

Orjinalden alıntı: designr

arkadaşlar oyunu bitirdim ama hiç sinematik izleyemeden team jpn versiyonu war bende oyunun. ne oyunun aralarında nede extralardaki videoları çalıştıramıorum. oyunun videolar klasörü 138mb acaba sizinkiler kaç mb?

Movies klasöründen bahsediyorsunuz galiba , bende 959 Mb.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lty1 -- 9 Nisan 2009; 20:15:32 >
  • Güzel oyundu Işıklandırma harika ama bir süre sonra gözü yoruyor işallah ea ' nın gelecek oyunları bu kadar güzel hikaye ve atmosferi görürüz
  • biras pop biraz as.creed biraz da modern bina ekledin mi.. al sana oyun.. EA araklamış gibi geldi bana...
  • quote:

Orjinalden alıntı: Lty1

quote:

Orjinalden alıntı: designr

arkadaşlar oyunu bitirdim ama hiç sinematik izleyemeden team jpn versiyonu war bende oyunun. ne oyunun aralarında nede extralardaki videoları çalıştıramıorum. oyunun videolar klasörü 138mb acaba sizinkiler kaç mb?

Movies klasöründen bahsediyorsunuz galiba , bende 959 Mb.

movies klasörünün bir ekran görüntüsünü alabilirmym ?
  • http://img142.imageshack.us/my.php?image=mirrors.jpg

1280x1024 de oynuyorum bu band niye var anlamadım
    ayrıca
    burda takıldm karşıda rampa var onun aşağısında da borular o aşağıdaki borulara nasıl tutuncam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Jr.SmiTh -- 10 Nisan 2009; 20:37:29 >
  • Beyler 10 tane trainer indirdim bir tanesi bile çalışmadı. Traineri aktif etmek için tuşa basıyorum hata raporu veriyor, oyundan atıyor. Ne yapmam lazım
  • quote:

Orjinalden alıntı: Jr.SmiTh

http://img142.imageshack.us/my.php?image=mirrors.jpg

1280x1024 de oynuyorum bu band niye var anlamadım
    ayrıca
    burda takıldm karşıda rampa var onun aşağısında da borular o aşağıdaki borulara nasıl tutuncam

Ben E ile tutundum, belki de kendisi tutundu ama ben E'ye basıyordum yani
  • arkadaşlar 1.0.1 patch için Kürek lazım varsa bi babayiğit gönderbilir mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi .: mds :. -- 12 Nisan 2009; 22:00:21 >
  • sorun yaşıyosan(asansör) kürek gerekli yaşamıyosan patch ede gerek yok...
  • quote:

Orjinalden alıntı: rampagee

oyun kalite olmuş ya resmen çok sade bi havası var , şimdi bitirdim çok hoştu ya grafikler falan , oyunun akışı süper böle cambazlıkları fps olarak yapmak zevkliymiş gerçekten

ayrıca oyundaki sarı hatun 10 numaraymış şöle resminide verelim

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) *  Türkçe Yama!!! *

hatun tam tiky modeli...

• sonu çok dramatik.. ea dan bu denli başarılı bir oyun beklemezdim son zamanlarda.. hll olsun adamlara

• Mirror's Edge, Unreal editor ile açılabiliyor, şahane haritalar ve modlar (gerçek şehirler ? istanbul ? :P) yağabilir ona göre

http://www.beyondunreal.com/view_story.php?id=12681

• quote:

Orjinalden alıntı: Silver_Sky

Mirror's Edge, Unreal editor ile açılabiliyor, şahane haritalar ve modlar (gerçek şehirler ? istanbul ? :P) yağabilir ona göre

http://www.beyondunreal.com/view_story.php?id=12681

İnşallah öle bişiy olur.Oyun gerçekten çok harika, İstanbul da oynaması zevkli olurdu.Ama öle bişiy olcaksa bile ilk NewYork olar :) Zira en yüksek binalar orda mevcut :)

• Arkadaşlar chapter 7 de maskeli bir kadın var bize ateş eden, onun yanına gidip dövüşüyorum fakat her seferinde beni öldürüyor. İnternetten videosunu izledim kadınla biraz dövüştükten sonra kaçması gerekiyor. Ben 5dk cebelleşiyorum ama kadın banamısın demiyor. Geçemedim birtürlü yardım bekliyorum
  • Oyunun grafikleri çok hafif gibi. 6600 LE 256 mb var, umarım çalışır.
  • quote:

Orjinalden alıntı: MMXex

Arkadaşlar chapter 7 de maskeli bir kadın var bize ateş eden, onun yanına gidip dövüşüyorum fakat her seferinde beni öldürüyor. İnternetten videosunu izledim kadınla biraz dövüştükten sonra kaçması gerekiyor. Ben 5dk cebelleşiyorum ama kadın banamısın demiyor. Geçemedim birtürlü yardım bekliyorum

Kadını dövmek için kesinlikle üst üste iki kere hamlede bulunmıyacaksın.Mesela kadın sana tam hamle yaptımı geriye doğru zıpla yada kaç boşa tekme/yumruk atıyor.İşte tam bu boşa savurduğu hamleden sonra yanına yaklaş ve sen vur,yumruğunu attıktan sonra geri çekil kesinlikle ikinci bir hamle yapma.Yani taktiğin vur kaç olsun.Bu şekilde bir 9-8 kere vurucaksın.

Bir müddet sonra kadına vurduğunda kadın yere yığılır gibi olucak ve elindeki silah kırmızı renk alıcak tam bu sırada arkasından yaklaşıp silahı SAĞ FARE TUŞU ile kapmaya çalış.

• 
Sayfa: önceki 96979899100
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.