Şimdi Ara

Mirror's Edge (`ÇIKTI`) * Türkçe Yama!!! * (99. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2.296
Cevap
2
Favori
135.839
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ya arkadaşlar bi bölüm var çantayı alıyosun sonra asansöre gidiyosun.Sonra oyun bitiyo. Devam etmiyo.Oynu bitmiş olamaz daha çok erken çünkü.Neden acaba bişeyleri eksik mi yaptım????
  • quote:

Orjinalden alıntı: tsfirtina

Ya arkadaşlar bi bölüm var çantayı alıyosun sonra asansöre gidiyosun.Sonra oyun bitiyo. Devam etmiyo.Oynu bitmiş olamaz daha çok erken çünkü.Neden acaba bişeyleri eksik mi yaptım????

Önceki sayfalara olmadı Google.com'a bir baksaydınız bu sorunun binlerce kez sorulduğunu görürdünüz.Oyunun 1.01 yamasını ve bu yamaya ait ilacı malum sitelerden temin edin.Yamayı yapıp ilacı kullanırsanız sorun hallolur.
  • quote:

Orjinalden alıntı: zebani69

arkadaşlar 1.1 yaması ve orginal ilacı bende mevcut :)
    istiyen olursa PM ile bana ulaşsın linki verebilirim.
    ii oyunlar :)

Not: Bende 2 deyişik hata vardı 1. bölümde asansöre geldiğimde oyun kapanıyordu.
    birde uzun süre oynayınca kapanıyordu :) 1.1 ve orginal ilacımla bu sorunlar kalktı. :)

bide bana atsan süpe olur aslında ya
  • @Avrim, dediğin gibi vur kaç taktiği ile alt edebildim onu tekrardan teşekkür ederim
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avrim

quote:

Orjinalden alıntı: tsfirtina

Ya arkadaşlar bi bölüm var çantayı alıyosun sonra asansöre gidiyosun.Sonra oyun bitiyo. Devam etmiyo.Oynu bitmiş olamaz daha çok erken çünkü.Neden acaba bişeyleri eksik mi yaptım????

Önceki sayfalara olmadı Google.com'a bir baksaydınız bu sorunun binlerce kez sorulduğunu görürdünüz.Oyunun 1.01 yamasını ve bu yamaya ait ilacı malum sitelerden temin edin.Yamayı yapıp ilacı kullanırsanız sorun hallolur.

Evet baktım bi patch buldum onu yükledim kurdum.Sonra tekrar crack yap dedi yaptım.Girdim oyuna aynı bölüme ama gene menüye dönüyo

• Oyun sürekli hata verdiği için son bölümlere yakın sildim gitti beğenerek oynuyordum
  • serverlardan 4 tanesini patlattım(daha fazla patlamıyor) ama kapı fln açıldığı yok birde yukarı merdivenlerden gidip ordaki kırmızı kapıdan geçince sarı bir odaya doğru gidiyorum ve hiç birşey olmuyor üstüne üstlük kapı ardımdan kapandığı için geri dönemiyorum yardım ediiiin
  • görüntü koy yardım edelim
  • quote:

Orjinalden alıntı: CooperCrew

serverlardan 4 tanesini patlattım(daha fazla patlamıyor) ama kapı fln açıldığı yok birde yukarı merdivenlerden gidip ordaki kırmızı kapıdan geçince sarı bir odaya doğru gidiyorum ve hiç birşey olmuyor üstüne üstlük kapı ardımdan kapandığı için geri dönemiyorum yardım ediiiin

Sanırım sen benim açık kapıyı göremeyip,takıldığım yerdesin ama birkaç ekran görüntüsü koyarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Avrim

quote:

Orjinalden alıntı: CooperCrew

serverlardan 4 tanesini patlattım(daha fazla patlamıyor) ama kapı fln açıldığı yok birde yukarı merdivenlerden gidip ordaki kırmızı kapıdan geçince sarı bir odaya doğru gidiyorum ve hiç birşey olmuyor üstüne üstlük kapı ardımdan kapandığı için geri dönemiyorum yardım ediiiin

Sanırım sen benim açık kapıyı göremeyip,takıldığım yerdesin ama birkaç ekran görüntüsü koyarsan daha iyi yardımcı olabiliriz.

çözdüm en sonunda ama deli etti o tel kapıdan 10 kere geçmeyi denemiştim en sonunda atladı ve oyunu bitirebildim
    bahsettiğim yer tam çatı sahnesi başlamadan önceki kapıydı yinede teşekkürler

• arkadaşlar belki bunu defalarca duymakdan sıkıldınız ama oyunu bugün aldım ve asansör sorunuyla karşılaştım geçen sayfalarda bunun ilacı verilmiş ama link bozulmuş yada indirme süresi bitmiş allah rızazı için ne olur biri o linki atabilirmi sinirden monitörü yumrukluyorum
  • tmm tmm yaptım başka bi siteden
  • oyunda 4. bölümün sonunda trenden atladıktan sonra demo giriyor ve sonrasında loading ekranı geliyor.işte o ekranı bir türlü geçemedim oyun sürekli donuyor.patch i yükledim ve onlarca farklı kürek denememe rağmen çözüm bulamadım 2 aydır oyuna elimi sürmedim bu yüzden yokmudur bunun çaresi dostlar
  • Oyunu indirmeye değer mi arkadaşlar?
  • pişman olmayacaksın kesinlikle indir
  • arkadaşlar autorun çalıştırma belgesinin içindeki yazılar olmadıgı için setup başlatmıyor o yazıları birisi kopylerse sevinirim
  • ya bir vinçden bir vincin ucuna atlamam gerekir ama yapamadım 2 gündür hep ölüyorum lütfen bi yardım edermisiniz resimde çekicem birazdan

arkadaşlar burası vincin ucuna çıkıyorum ucndan diğerine atlalma lazım galiba ama atlıyamıyorum lütfen yardım edin ne yapmam lazım

Resim burda

http://img18.imageshack.us/my.php?image=resim1klb.jpg

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi doruktr -- 23 Nisan 2009; 15:50:36 >
  • İlk olarak elindeki silahı bırak o silah senin hem hızını düşürür hemde atlamanı zorlaştırır.Senin tarafta bulunan vinçten karşı vincin ucuna değil taşıdığı ağırlığa atlıyacaksın.Düşerken SHİFT tuşunu kullanarak yuvarlan ayrıca.
  • çok teşekkürler atladım ondan sonra baya bi oynadım tiren istasyonuna geldim yer altında ama metro orada oyun takıldı ilk defa patch ilaç falan herşey olmasına rağmen orda takıldı düzelmedi sonra takılmaması için ne yapmam gerekir ekran kartım 8800 GTS 2 gb ram var
  • 
Sayfa: önceki 979899100101
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.