Şimdi Ara

[b]mini elektrik motorları için düz dişli nerede bulabilirim ?[/b]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
2.320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

elimde bulunan 24 voltluk rediktörlü motoruma bağlamak için 1/5 oranında küçüğü 15-20 mm,büyüğü 60mm civarı düz yada helix dişliye ihtiyacım var.yaklasık 30kg'lık yüke maruz kalacaklar.çıkma değil devamı olan ürün bulmam gerekiyor.bu malzemeleri tam olarak nereden temin edebilirim?

Not:yaptırmak istediğimde bir takımına(büyük-küçük) 120 tl istedikleri için ekonomik olur diye hazır arıyorum.dişlilerin oranında yada çaplarında küçük değişimler olabilir.

saygılar

• Matkap veya spiral motorların içinde.
    hatta bende küçük marangozların kullandığı baş kesme hizarı var
    onun içinde tam aradımız dan var,
    ama ben söküp kullanmaya kıyamıyorum.
    arızalı bi tane bulsak olur kanaatimce
  • Hangi ildesin ?
  • bana sorduysanız bana lazım değil,
    Mehmet bey için yardımcı olabilirsiniz.
  • karaköydeki pasajlarda aramalısın bence
  • Adaş !
    Bahsettiğin tipte hazır redüktörler var. Karaköyde. Yerini şöyle tarif edeyim. Bankalar caddesinde Merkez Bankası ile Halazoğlu firması ( acaba halazoğlumuydu tam ismini hatırlayamadım, hani vitrininde kaynak makinası, yüksek güçte aydınlatma armatürleri bulunan firma ). İşte o firma ile Merkez Bankasının arasındaki sokaktan perşembe pazarına inen yol var. O yolun perşembe pazarı tarafında motor satan, aspiratör satan dükkanlar var. O dükkanlarda hem hazır redüktörler hem de boş dişliler var. Oralara bir bak istersen.

Şayet matkap motoru dişlileri işini görecekse onun için de bir adres vereyim.
    Çetinkaya panonun 4 veya 5 dükkan üst tarafında şair ziya paşa sokağında İLKE ELEKTRİK var. Bobinaj malzemesi ve matkap motorları parçaları satıyor. Orada dişliler var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ŞEF34 -- 16 Mart 2009; 22:39:04 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: ŞEF34

Adaş !
    Bahsettiğin tipte hazır redüktörler var. Karaköyde. Yerini şöyle tarif edeyim. Bankalar caddesinde Merkez Bankası ile Halazoğlu firması ( acaba halazoğlumuydu tam ismini hatırlayamadım, hani vitrininde kaynak makinası, yüksek güçte aydınlatma armatürleri bulunan firma ). İşte o firma ile Merkez Bankasının arasındaki sokaktan perşembe pazarına inen yol var. O yolun perşembe pazarı tarafında motor satan, aspiratör satan dükkanlar var. O dükkanlarda hem hazır redüktörler hem de boş dişliler var. Oralara bir bak istersen.

Şayet matkap motoru dişlileri işini görecekse onun için de bir adres vereyim.
    Çetinkaya panonun 4 veya 5 dükkan üst tarafında şair ziya paşa sokağında İLKE ELEKTRİK var. Bobinaj malzemesi ve matkap motorları parçaları satıyor. Orada dişliler var.

arkadaşlar teşekkür ederim.konuyu hallettim.

saygılar

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 2009 un konusu ama banada lazım oldu nasıl hallettiniz acaba
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.