Şimdi Ara

Microsoft, Windows 9 işletim sistemi için hazırlıklara başladı (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
208
Cevap
1
Favori
13.248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: bkaakco

Apple adam olsaydı da Microsoft gibi her bilgisayara yönelik bir sistem yapsaydı. Kendi donanımına özel bir sistem yap sonra da en iyisi benim de.

Neyse.

tabi tabi ondan sonra barzoların kroların eline kadar düşseydi dimi.. iphone o yüzden kullanmıyorum artık zaten ameleler bile kullanır oldu 36 ay taksitle alıp

Orijinalden alıntı: vitor reis

quote:

Orijinalden alıntı: bkaakco

Apple adam olsaydı da Microsoft gibi her bilgisayara yönelik bir sistem yapsaydı. Kendi donanımına özel bir sistem yap sonra da en iyisi benim de.

Neyse.

tabi tabi ondan sonra barzoların kroların eline kadar düşseydi dimi.. iphone o yüzden kullanmıyorum artık zaten ameleler bile kullanır oldu 36 ay taksitle alıp

Her kesime hitap etmek kadar güzel bir şey olamaz. Bunun kötü yanı yok.

• Bir yerde okumuştum, Windows'un bir versiyonu iyi bir versiyonu kötü oluyormuş. Örneğin Vista hiç tutulmadı, Win7 çok sevildi gibi. Windows 8 tutulmayabilir belki. Windows 9 güzel olur ama.

bu liste günceli yansıtmamaktadır
  • önce bi 8'i görseydik

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: MeliCaliskan

quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

quote:

Orijinalden alıntı: MeliCaliskan

quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

5 yılda bir yeni işletim sistemi çıkarır microsoft,win9 ise 2017 gibi anca çıkar.
    win7 2007 de çıktığına göre win8 2012,win9 da 2017 diye düşünebiliriz.

Bilip bilmeden konuşmazsan ne kadar güzel olur Win7 2009 da çıktı.

doğru aptal olduk,sen final versiyonlarından bahsediyorsun,ben ilk versiyonu 2007nin sonunda test etmişdim,insanlar beta olmasına rağmen kullanıyordu.
    sevimli görünerekden bel altı vurma ,senin seviyene inmeyeceğim,üsluplu alıntı yap ve ona göre cevap ver kırathane değil burası..

Küfür etmedim hakaret etmedim insan gibi yazdım. Şimdi sen 2007 de kullandın diye 2007 de mi satışa sunuldu

"Bilip bilmeden konuşmazsan ne kadar güzel olur "

dostummusun arkadaşımmısın böyle hitap ediyorsun??

win8'i bizler 1 yıldır kullanıyoruz,win7 dede bu böyle oldu.sapla samanı birbirinden ayırın,microsoft yeni çıkaracağı işletim sistemlerini her zaman asgari 1 yıl beta olarak kullandırır.
    bilmiyorsan sende git bunu araştır,beta,rtm ne demekmiş bir öğren olurmu arkadaşım.

• Windows 7 8 9 Takip edip bekliyoruz ama çok dar düşünüyoruz işte her şeyi hazır hale getirilmiş gelecek hayat. Bu hayat gelene kadar onların zenginliği artacak bizde hep fakir kalacağız tabi bir şeyler yapıncaya dek.

• quote:

windows 8 ile de deviremiceğini anladı Mac Os'u...
    Tutuşmaya başladı microsoft...
    Apple bu kardeşim adama böyle yusuf çektirir

Donanim haber eksi rekorunu bu arkadaş kırmış bulunuyor.. Tebrikkk

windows 8 ile de deviremiceğini anladı Mac Osu... Tutuşmaya başladı microsoft... Apple bu kardeşim adama böyle yusuf çektirir

Ooooo abi bi dakka pardon ya, çok haklısın biz bunu tam olarak anlayamadık. Apple'dan korkuyorum abiler :(

• Devamlı alttan bir sonraki sürüm geliştirilmeye başlanır zaten.

• quote:

sırf dikkat çekmek için yazdığından eminim.sende biliyorsun mac os un windows un yanından bile geçemeyeceğini

Haggard seveni ben de severim.
    2 kişilik hesâb

• quote:

Orijinalden alıntı: Rayquaza

quote:

sırf dikkat çekmek için yazdığından eminim.sende biliyorsun mac os un windows un yanından bile geçemeyeceğini

3 Senedir macbook pro kullanıyorum sevgili hocam.
    ayrıca otomobil markasındaki seçiminizde bazı şeyleri göstermeye yetiyor kaliteden anladığınızı ne yazık ki söyleyemiyeceğim

• Windows7 bitti amayeni sürümleri bitmedi. Windows starter ile ultimate arasında dağlar kadar fark var. Windows 8inde ilk sürümünü sürecekler piyasaya düşüncelere göre değiştirmeleri geliştirmeleri lazım. Windos 8 bitti diye hemen 9amı girişilir

• Bende Apple severim,4S kullanıyorum. Fakat bir Mac OS, Windowsun yanından geçemez. Sonuçta ikiside farklı kesimlere hitap ediyor. Bunu asla tartışamazsınız. Fakat ben daha 8'e gecmemişken bune hız yahu:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShineOnYouCrazyDiamond -- 11 Ağustos 2012; 1:39:53 >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Rayquaza

quote:

3 Senedir macbook pro kullanıyorum sevgili hocam.
    ayrıca otomobil markasındaki seçiminizde bazı şeyleri göstermeye yetiyor kaliteden anladığınızı ne yazık ki söyleyemiyeceğim

Ne yazıkki bütçene göre kaliteyi seçebiliyorsun.Bende isterim bir bmw yada mercedes im olmasını.Renault'um var diye bmw yi kötülüyemem.Aynı sizin macbook unuz olduğu içi koskoca windows u kötülemeniz gibi.Ayrıca boşuna kendinizi kandırmayın.Ben bir Microsoft çalışanı yada taraftarı değilim.Sizde biliyorsunuz ki Microsoft bu işte en gelişmiş firmadır.Windows'un da başından beri en kullanışlı ve kaliteli işletim sistemi olduğunu.Ayrıyeten Mac Os kullanmışlığımda vardır.

• bazı arkadaşlar windows ile mac os u karşılaştırmış. yazık valla ya. size inat kim nederse desin MICROSOFT ulan.

• belki 10 yıl sonra cıkacak seyi konusmanın ne anlamı var simdiden ne yapmaya calısıyor anlamıyorum.adamlar yolda yürüse haber oluyor resmen.

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.