Şimdi Ara

Microsoft, Windows 9 işletim sistemi için hazırlıklara başladı (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü, 1 Mobil
5 sn
208
Cevap
1
Favori
13.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Adamlar 3 yıldır windows 8 ile uğraşıyor. Bitirmişler zaten bir kaç ay sonra piyasaya çıkacak. Windows 9 işletim sistemine başlamaları normal.

• MAVİT sen misin?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mq1n -- 10 Ağustos 2012; 22:46:19 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: DARTH_BLACK

5 yılda bir yeni işletim sistemi çıkarır microsoft,win9 ise 2017 gibi anca çıkar.
    win7 2007 de çıktığına göre win8 2012,win9 da 2017 diye düşünebiliriz.

Bilip bilmeden konuşmazsan ne kadar güzel olur Win7 2009 da çıktı.

Orijinalden alıntı: vitor reis

windows 8 ile de deviremiceğini anladı Mac Os'u...
    Tutuşmaya başladı microsoft...
    Apple bu kardeşim adama böyle yusuf çektirir

kusura bakma ama çok yanlı ve saçma düşünüyorsun piyasadaki hiç bir firma elindeki herşeyi ortaya sürmez yani demek istediğim şuan piyasada a ürünü var ken b ürünü teslime hazırsa b ürünü piyasa çıkmadan c ürünün yapımında bayağı bir yol alırlar. Sen sanıyormusun ki apple ios x i çıkardı diye arkasına yaslandı o x çıkmadan x+1 i üzerine çok çalışmaya başlamıştır bu şirketin iyi liği ile kötülüğü ile bir alakası yok. he belki apple microsoft tan daha iyi saklıyordur o ayrı olay..
  • Yeminle daha habere girmeden "daa windows 8 çıkmadı yhaa xD" diyenler olur dedim.. Zaten Win7'nin hazırlıkları Vista çıkarılmadan yapılmıştı. Normal haberler bunlar. Teknoloji bilmeyen adam dolu konu dışı. Açmayın şu haberleri oraya.
  • orjinal windows bile kullanmayan adamlar windowsu savunuyor höh

windows 9 dediyse hemen seneye çıkacak değil tabi ki

kocaelide oturuyorum burada ford fabrikasında çalışan tanıdıklarım var onlar söylerdi misal bugün en son kasa focus veya transit çıktığı zaman bile bundan 1-2 kasa sonraki arabanın çalışmaları çizimleri araştırmaları yapılır taslakları hazırlanır vs vs diye
  • Normal bir şey kardeşim bu, millet yine velveleye vermiş ortalığı "daha 8e geçemedik" vs. diye. 7 piyasaya sürülmeden 8'in hazırlıkları başlamıştı, Vista çıkmadan önce de 7'nin hazırlıkları başlamıştır eminim. Dünyanın en büyük yazılım üreticisi geleceğini düşünüp planlayacak herhalde, gayet doğal bir durum

• quote:

Orijinalden alıntı: MeliCaliskan

quote:

5 yılda bir yeni işletim sistemi çıkarır microsoft,win9 ise 2017 gibi anca çıkar.

doğru aptal olduk,sen final versiyonlarından bahsediyorsun,ben ilk versiyonu 2007nin sonunda test etmişdim,insanlar beta olmasına rağmen kullanıyordu.
    sevimli görünerekden bel altı vurma ,senin seviyene inmeyeceğim,üsluplu alıntı yap ve ona göre cevap ver kırathane değil burası..

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MeliCaliskan

quote:

doğru aptal olduk,sen final versiyonlarından bahsediyorsun,ben ilk versiyonu 2007nin sonunda test etmişdim,insanlar beta olmasına rağmen kullanıyordu.
    sevimli görünerekden bel altı vurma ,senin seviyene inmeyeceğim,üsluplu alıntı yap ve ona göre cevap ver kırathane değil burası..

Küfür etmedim hakaret etmedim insan gibi yazdım. Şimdi sen 2007 de kullandın diye 2007 de mi satışa sunuldu

• quote:

windows 8 ile de deviremiceğini anladı Mac Os'u...
    Tutuşmaya başladı microsoft...
    Apple bu kardeşim adama böyle yusuf çektirir

Microsoft, Windows 9 işletim sistemi için hazırlıklara başladı
  • gayet normalde hani bi ara bi haber vardi bumdan sonra windows ismiyle çıkmayacaktı

• Yazılım mühendislerini boş otutturacak hali yok, Windows 8 zaten bitti diye belirttiler tabiki doğal olarak yenisine başlıacaklar.

• Microsoft geç bile kaldı....

• quote:

windows 8 ile de deviremiceğini anladı Mac Osu... Tutuşmaya başladı microsoft... Apple bu kardeşim adama böyle yusuf çektirir

senin gibilerden elimden geldiğince uzak durmaya çalışıyorum

• daha 8 yayılmadı be..

" 8 Ocak 2009 Perşembe" Bitmesini istemediğim en güzel yolcuğun ilk adımı "
    Corsair 750D - Amd Fx8350 @4.5 Ghz - Gigabyte GA-990XA-UD3 - Aorus Gtx 1080Ti - 32gb KHX 1600MHZ - KINGSTON SSDNow UV400 480GB | Logitech Z906 -Canon 5D Mark III

ACER 5635G - T9600 2.8 ghz 6Mb - Nvidia G105m - 4Gb Ram - 15.6'' HD LED LCD - KINGSTON SSDNow UV400 480GB
    Corel Draw || Adobe Photoshop || Adobe Illustrator || Quark Express || Macromedia Flash || Solid Works
    İşlemci OVerclock'um | Hd6850 Overclock'um | 8500GT Overclock'um | Enermak Chakra Kasa Modum
    | Webmaster MT
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.