P

Teğmen
03 Nisan 2012
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 3 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Şimdiden teşekkürler.

Şimdiden teşekkürler.

Şimdiden teşekkürler

Şimdiden teşekkürler
Yazın tüm derslerden mi konu bitirmeliyim yoksa belli derslere odaklanıp onlarda tüm konuları mı bitirmeye çalışayım? LYS başlayayım mı? Kitap olarak neler tavsiye edersiniz? Netlerim 135-150 arası değişiyordu ancak uzun süredir YGS denemesine girmedim düşmüş olabilir. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Teşekkürler.
Bu sene 10. sınıfı bitirdim. İlk 100'ü hedefliyorum ve bunun için şimdiden çalışmalıyım diye düşünüyorum. Nasıl bir çalışma tavsiye edersiniz? Şimdiden YGS konularına başlamayı düşünüyorum. Teşekkürler.

Teşekkürler.
Mağara mi bilmiyorum ama şimdi Wickd'in yayında gördüm. Daha TR'de yazmıyor galiba NA'dan baktım. 11/11'de bitecekmiş.
Görmüşsünüzdür belki birkaç kere konu açmıştım, QQ konusu. Takımıma hep beceriksizler geliyor falan diye. Daha demin Plat biriyle duo girdim ve fark ettim ki maç çok daha zevkliydi. Bunun için artık çıkmak istiyorum şu gümüşten. Her ne kadar takım kötü olsa da yeterince iyi oynasam taşıyabileceğimi düşünüyorum. Bu konuda tavsiyelerinizi bekliyorum. Hero, lane, build, gameplay hepsi olur. Ayrıca son birkaç maçımın SSlerini koyayım hatalarım neler acaba.

Yetti artık ya karşı takımın kulenin dibinde durup gank yeyince küfür eden mi dersin 10 dk. AFK kalıp kastırmışsınız sizin yüzünüzden kaybediyoruz diyen jungler mı dersin hepsi bana mı denk gelir ya.
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 7 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 7 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 358
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 9.841 (Bu ay: 62)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 98 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.