|
Microsoft’tan Xbox fiyatlarına büyük zam: Fiyat artışı yüzde 50’yi buluyor
-
-
Bu nedir ya. Tadı tuzu kaçtı artık herşeyin.
-
Harbiden bir sonraki konsola kadar eldekilerle devam gibi görünüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Ben resmi satıcı görmüyorum xbox tarafında TR de herkes paralel satıyor. Hayır sanki milyonlar sırada br durumu yok muhtemelen kimse almasın diye yaptıkları birşey yoksa 100 dolar daha ekleyelimde microsoft u kara geçirelim kafasında olduklarını sanmıyorum. Millet almasın bizde uğraşmayalım.
-
-
Tadımız kalmadı :(
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ 
▁ ▂ ▄ ▅ ▆ ▇ █ ☾☆ | Togg | ☾☆ █ ▇ ▆ ▅ ▄ ▂ ▁
[2024] Togg T10X V2 | [2012] Opel Astra J Cosmo | [2012] VW Polo 1.6 TDI DSG | Samsung Galaxy Z Fold 6 | Huawei P30 Pro | Huawei GT3 Pro | Sony PS4 20. Yıl Özel Sürümü | Sony PS5 Pro | Samsung 48" S90F | Vestel 65O9930 | AMD Ryzen 9 7900X3D | Asus TUF Gaming X670E-Plus | Corsair 64GB DDR5 RAM | MSI 1 TB Spatium M480 | Nvidia 12GB GeForce RTX 4070Ti -
Birde Xbox arttiriyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >_____________________________ -
20 sene önceye geri döndük. Ben lisedeyken internet cafelerde playstation oynayabilirdik.
Artık ps cafeler açılmaya başlar
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 3 Ağustos 2026; 10:37:11 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Üyeliğim 1 yıl kaldı gamepass bitmesine.
Playstation 6 çıksın geçerim oraya.
Xbox sunucular playstation gibi çok değil.
örnek : Battlefield oynayacaksın playstationda zembille odalar var xbox da kısıtlı daha az oda var.
Xbox kullanıcısı olarak hiçbir avantajı yok sony alın geçin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi İstan34bul -- 3 Ağustos 2026; 10:41:6 >
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Xbox series x kullanıcısı olarak Microsoft'un her hamlesinin berbat olmasından bıktım. Bir sonraki konsolda ps6 alacağım konsol piyasasında Xbox kalmadı artık.
30 senelik ms hesabimi icinde oyunlar ve game pass olarak caldilar ispat ettik ama yinede hesabi geri vermediler. Xbox pismanlik maalesef.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >_____________________________ -
Büyük şirketler öyle bir moda girdi ki "bize mahkumsunuz ne fiyat koyuyorsak ne yapacaksak uyacaksınız" diyorlar gibiler artık.
Ai merkezleri açıyorlar etrafındaki göller kuruyor, sesten insanlar çıldırmamak için uzaklara gidiyor, piyasadaki ramleri topluyorlar, anakart firmaları bile iflasla burun buruna geliyor pc satışları büyük düşüş yaşadığı için.
Öteki tarafta ülkeler dilediği ülkeye saldırıyor, dün gördüm Filistinde evi bombalamışlar aileyi katletmişler, fetüs annenin karnından fırlamış başka bir odada bulunmuş, yıllardır bir değil iki değil.
İnsanlara bakıyorsun pasiflemiş, bir avuç dışında tepki yok, çocukken hatırlıyorum batıda ufacık bir şey olsa insanlar sokakları yakar yıkardı, global ayaklanmalar çıkardı. Şimdi mülksüzleştirme öyle raddeye geldi ki artık "oyunlarınız bile sizin değil" moduna geldiler. Sen oyun mu oynursun keyif mi alıyorsun, al sana 2 kat zam yapıyorum, sebep mi? Sebep Ai he Ai al geç işine geliyorsa diyorlar.
Microsoft zaten berbat ötesi bir firma, Nvidia desen İsraille işbirliği yapmaktan oyunu falan unuttu %30-40 bir zam daha yapmaya hazırlanıyor. Sony desen ayrı mevzu, "tepkileri gördük bekliyorduk ama geri adım atmayacağız" dediler çıktılar.
Sosyal medya desen verileri çalıyorlar, yapay zekaları bizlerle eğitiyor her türlü sömürüyorlar, geçen gün bir araştırma okudum, çocuklar artık oyun oynamayı bile bırakmış, saatlerce Ai slop video izliyorlarmış %70 ai video olmuş tiktok vs.
Yani bilmiyorum bu insanları ne uyandıracak, eğer şimdi böyleyse ben 10-20 sene sonrasını düşünemiyorum bile ki hayal gücüm kuvvetlidir ama tahminlerin ötesinde artık durum. Allah yardımcımız olsun.
-
elimdeki konsola çiçek gibi bakıyorum hep zam hep zam
_____________________________ -
800 Euro'ya konsol vay be
. Bu konsol üreticileride elinizde SSD ve RAM vardır diye yakında bileşenleri çıkarıp satışa başlayacaklar. Aynı telefonda olduğu gibi elinizde adaptör vardır diye kutudan adaptörleri çıkarmışlardı. _____________________________ -
Bu ülkede zaten lüks olmuş bir oyuncak konsollar. Konsolu bırak, oyun fiyatlarının yanına yaklaşılmıyor. Oturup film falan izlemek daha karli bir eglence. Alternatif olarak, simdilik.
Steam harici hesabına sahip çıkan hiç bir firma yok. EA hesabım 3 yıl önce EA nın kendi hatası yüzünden komple silindi içinde oyunlar ile. Şifreyi unuttum (ki unutmadım eminim) şifre hatırlatma maili gelmiyordu.Destek ekibine yazdım dedim 3 gündür mail almaya çalışıyorum gelmiyor mail değiştire bilirmisiniz = değişikliği yaptılar oraya da mail gelmedi.Tekrar ekibe bağlandım 3 gündür gelmiyor diye arkadaşlar değiştirdi buna da gelmiyor bir hata var diye.Aynı mail ile hesap açın dediler açtım sorun çözüldü diye kapadılar.Açılan hesap BOMBOŞ
Adamlara elimde ki cd lerin resimlerini atıyorum 10 tane kutulu oyunum duruyor bakın diyorum o hesap benim hesabı uçurdunuz .Böyle bir hesap yok diyorlar.Arkadaş listemden baktırıyorum adamlar diyor hesap profil duruyor .
Ana fikir neredeyse 20 yıllık EA hesabım içinde 50 tane oyunla uçtu gitti._____________________________ AMD9800X3D MSI PRO X670-P WIFI AM5 DDR5/Arctic Liquid Freezer II 360 A-RGB / MSI 5080 Triox OC / LG C3 48 İnç" Oled Monitör/ PHANTEKS ENTHOO 719 10 fan/ Cooler Master V1000 Vangard 90 Plat 1000w/ Kingston Fury Beast RGB AMD EXPO 32GB 6000 mhz cl32 / Samsung 990Pro 1000 GB M.2 /2x 1 TB Samsung 970 EVO PLUS/2x Samsung 860 pro 500 gb /SEAGATE 1TB BARRACUDA/TRANSCEND 128GB 320/Creative Sb Z Pcı-E Ses Kartı LG BH9520TW 3D Bluray Ev Sinema Sistemi /Razer NAGA EPiC/Razer Anansi Expert MMO -Corsair Gaming K95 RGB Platinum Cherry MX Brown
-
çok satıyordu zaten
_____________________________ imza -
küstüm oynanıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Orada da durum pek iç açıcı olmayacaktır. Tek artısı belki birkaç exc oyun olacaktır. Sony de vuruyor kırbacı. Tabii en azından daha az boş bir elektronik zırva satıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yapay zeka bellek yongalarının fiyatlarını uçurdu. Almayız konsol olur biter .Eşşek kadar olduk ne oyunu artık ya . Yaşasın pc de bedava oyun özgürlüğü :))
_____________________________ Ya çare sizsiniz yada çaresizsiniz. ..
En Beğenilen Yanıtlar
|
Bu nedir ya. Tadı tuzu kaçtı artık herşeyin.
|
|
Büyük şirketler öyle bir moda girdi ki "bize mahkumsunuz ne fiyat koyuyorsak ne yapacaksak uyacaksınız" diyorlar gibiler artık.
Ai merkezleri açıyorlar etrafındaki göller kuruyor, sesten insanlar çıldırmamak için uzaklara gidiyor, piyasadaki ramleri topluyorlar, anakart firmaları bile iflasla burun buruna geliyor pc satışları büyük düşüş yaşadığı için. Öteki tarafta ülkeler dilediği ülkeye saldırıyor, dün gördüm Filistinde evi bombalamışlar aileyi katletmişler, fetüs annenin karnından fırlamış başka bir odada bulunmuş, yıllardır bir değil iki değil. İnsanlara bakıyorsun pasiflemiş, bir avuç dışında tepki yok, çocukken hatırlıyorum batıda ufacık bir şey olsa insanlar sokakları yakar yıkardı, global ayaklanmalar çıkardı. Şimdi mülksüzleştirme öyle raddeye geldi ki artık "oyunlarınız bile sizin değil" moduna geldiler. Sen oyun mu oynursun keyif mi alıyorsun, al sana 2 kat zam yapıyorum, sebep mi? Sebep Ai he Ai al geç işine geliyorsa diyorlar. Microsoft zaten berbat ötesi bir firma, Nvidia desen İsraille işbirliği yapmaktan oyunu falan unuttu %30-40 bir zam daha yapmaya hazırlanıyor. Sony desen ayrı mevzu, "tepkileri gördük bekliyorduk ama geri adım atmayacağız" dediler çıktılar. Sosyal medya desen verileri çalıyorlar, yapay zekaları bizlerle eğitiyor her türlü sömürüyorlar, geçen gün bir araştırma okudum, çocuklar artık oyun oynamayı bile bırakmış, saatlerce Ai slop video izliyorlarmış %70 ai video olmuş tiktok vs. Yani bilmiyorum bu insanları ne uyandıracak, eğer şimdi böyleyse ben 10-20 sene sonrasını düşünemiyorum bile ki hayal gücüm kuvvetlidir ama tahminlerin ötesinde artık durum. Allah yardımcımız olsun. |
|
Xbox series x kullanıcısı olarak Microsoft'un her hamlesinin berbat olmasından bıktım. Bir sonraki konsolda ps6 alacağım konsol piyasasında Xbox kalmadı artık.
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt

kullanıcısına yanıt