|
Bildirim
179 TL olduğu zamanlar çok uzak değildi, gençlerin gençliğini elinden aldı iktidar, bu gençler de çalışıp bu ülkeye neden fayda sağlamak için uğraşsın, göç eder.
|
Genç nesil bu iktidara sandıkta nasıl tepki verecek hep birlikte göreceğiz
|
Almayin aldırmayın. Sadece bu ulkede durmadan zam yapiliyor.
|
|
Gençlik ne yapabilir sence ?
Dışarı çıksa 2 sene önce 10 lira olan kahve olmuş 20lira 2 sene önce 10 lira olan hamburger olmuş 20-25 lira 2 sene önce 12-15 lira olan sinema olmuş 20-30 lira Sevgilisi olsa dert, olmasa dert. Sigara içse pahalı mekana gidip eğleniyim dese alkol fiyatları durmadan artıyor. Ne yapsız bu çocuk, oyun oynayayım bari diyor oda durmadan artıyor. Merak etme yani kimse oyun fiyatı için memleket değişmez bu ülkede her şey artıyor tek düşen şey yaşam kalitesi ve refah düzeyi. |
Algı yapmayı bırakın artık Türkiye ekonomisi uçuşa geçti. Ben Almanya da yaşıyorum gecen gün gözümün önünde iki Alman kiskancligindan çatladı. Siz hala kriz var demeye devam edin yakında yasa çıkacak ekonomik kriz var diyeni Silivri ye atacağız. Nankörsunuz nankör Almanya da insanlar açından ölüyor Türkiye de bolluk var. Ben burda tuvalaet temizliyorum. Canım vatanım ülkeme geliyorum en lüks otelde kalıyorum. Siz daha ne istiyorsunuz nankorrrr
|
Topladım 4K ya orta seviye bir cihaz. Epic games sağolsun oynuyorum oyunumu :)
|
Ekonomik gücün somali seviyesine düşmüş, sen hala avrupalılara, amerikalılara özeniyorsun. Tabii ki oyun oynayamayacaksın, ne sandın? Sen kim oyun oynamak kim. Bak mesela somaliliye, nijeryalıya, gineliye, onlarda oyun oynama derdi var mı? Yok. Sende de olmayacak.
|
İçler acısı, acınası olan sizlersiniz. Kimseye gidin falan da demeye hakkın yok senin tapulu malınız değil bu ülke. Gerçekler acıtıyor diye kimseye git demeye hakkınız yok. Yolun sonuna gelen bu ülkeden gidecek olan tek şey var o da sizin gibilerin zihniyeti. |
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|