Şimdi Ara

Microsoft, Call of Duty ve Diablo geliştiricisi Activision Blizzard'ı satın alıyor (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
0
Favori
13.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Haber gelse,Microsoft Sonyi satın aldı deseler.Sasirmam artik

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • SezerBey247 kullanıcısına yanıt

Hele bir dur soluklan aslanım,burda mesele oyun değil,metaverse,MS bu satın alımı oyunlar için yapmadı.Tencet ve MS savaşı bu,Sony bu savaşın hiçbir yerinde yok,bir dağ düşün, bu dağda sony fare büyüklüğünde kalıyor.Bu işler planlı programlı işlerdir,Sony gibi ufacık firmalar bu savaşa katılamaz,tabiri caizse ezilir.Oyun filan değil, geleceği düşünerek yatırımlar yapılıyor,oyunlar bu işin sosu sadece.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Geldiğin gün psnin ne kadar leş olduğunu anlayacaksın. Direk dünyan değişecek. Oyunlara bayıldığın parayla bi elite series 2 controller alırsın dual sense falan halt etmiş.

• Spencer yakında konsol dünyasının Sauron'u olacak. Adam resmen güç yuzluklerini oluşturuyor :)))

PC ve Xbox ex olayına girerlerse Sony için büyük sıkıntı olur.

• Gerçekten dev bir satın alım. Microsoft baya agresif ilerliyor.

• Eğer gerçekten alırsa wow un aylık ödemesinin kalkma ihtimali yükselir.

Yada çok cüzi bir ücrete dönüşebilir. Bakalım

• bu haberi sky tv de gördüm. ing. seviyem ölçüsünde şaşırmıştım. bence güzel bir hamle

• memo1231 M kullanıcısına yanıt

Oyunları max 30 TLden oynadım PSde. Kiralama ve al-sat ile oynuyorum . Ayrcıa Dualsense'in titreşimi ve triggerlarının asla eşi benzeri yok . Yerini alamaz hiçbir gamepad

• okan855 kullanıcısına yanıt

Tamam da olan benim gibi PS kullanıcılarına oluyor. Ben platform mu değiştiricem hayran olduğum 2 oyun için. Savaşıyorlarsa savaşsınlar , Sony küçük firmaysa bi kıyak geçsinler oyunlarını çıkarsınlar

• Yuh be oha ne diyelim GP coştu.... 

• bu haberden sonra kesin türkiyede konsol fiyatları keyfi artar talep olacak diye

• bolumsonucanavarının donanımhaber ile bir bağlantısı var mı? böyle bir haber "sözde" oyun haberleri yayınlayan sitede yok.

• Bundan böyle COD haklarinda öncelik XBox'da olur artik. Gecmis olsun Sony kullanicilarina, banada 😞

• Gecen nesil Cod oyunlarının lansmanlarinin PS4 de yapılmasına baya icerlemis MS. :))

MS bu nesil için hayvanı boyutta bir stüdyo yelpazesi oluşturdu. Adamlar bu nesilde ekonomik güçlerini ciddi kullanıyorlar. İleride bir iki alım daha olacaktir diye dusunuyorum

• cod un eski tadı yok, blizzard tarafında kotick geldiğinden beri rezil işler çıkartıyor. Zaten piyasa değeri giderek düşüyordu activision blizzardın

Belki şimdi biraz topalarlar

• Yalnız gençler bu varya bayağı bir büyük olay.

Burnundan kıl aldırmayan activision artık emin ellerde. Vallahi ben acayip sevindim bu habere. Ayda 29.99 TL'ye bize dünyaları oynatan Microsoft her iki firmayı da satın aldı, çok güzel oldu...

Electronic Arts bile Türk Lirasına geçti ama activision hababam euro üzerinden cayır cayır devam ediyordu.

Bu satın alma sonrasında ülkemize özel bir fiyat politikası olacaktır eminim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-7A1E308D7 -- 18 Ocak 2022; 21:26:13 >
    30 tl ye hangi ps5 oyununu alıyorsun

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • mehmet_clk M kullanıcısına yanıt

Nvidia arm'ı zaten satın alamıyor.Rekabet kurulu sürekli problem çıkartıyor en son çıkardığı problem çözülecek gibi değil uzatıp süreyi geçirecekler böylece otomatikman iptal olmuş olacak satın alım.Alamazsın demenin kibarcası yapılıyor şuan. Microsoftun şuan ki satın alımı böyle bir olay söz konusu değil hemen olmazsa da satım alım yakın zamanda tamamlanır.Bence iyi oldu zaten firma çok yıpranmıştı iç karışıklardan temizlenir böylece belli mi olur w4 sc yeni oyunu görebiliriz.

• Keşke gamepass'i 1 yıllık alacağıma dişimi sıkıp 3 yıllık alsaymışım

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.