Şimdi Ara

Microsoft, Call of Duty ve Diablo geliştiricisi Activision Blizzard'ı satın alıyor (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
0
Favori
13.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni nesile, sırf gamepass için ps'den geçiş yaptım ve gamepass den aşırı memnunum.Çok oyun oynadım gamepass sayesinde ancak gerçekten Microsoft un hiçbir oyunu ps exculisive oyunlarının yanından geçemez.Fanboy değilim keşke xbox da ps kadar kaliteli yapımlar ortaya koysa.Yeni yatırımları sayesinde umarım kalite bakımından ps ile yarışabilirler.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • encuni kullanıcısına yanıt
    valla ilk aklıma gelen doların ateşini düşürmek için ne kadar dolar sattık

• Mion kullanıcısına yanıt
    Muzo diyorum ben

• alemburda34 kullanıcısına yanıt

microsoft o parayı bızımkıne verse cok rahat herhangi bi anadolu şehrini içindekiler ile satar :D

• Taak bir yetmiş milyar daha, çil yavrusu gibi dağıldık vallahi.

• Bu satın almadaki amaç,Tencenttir.Sony, Ms için hiçbir zaman tehdit olmadı,ancak tencent öyle değil.Tencent inanılmaz bir büyüme içinde,şuan Sony den yaklaşık 9 kat daha buyuk bir firma tencent.Microsoft yılların firmasıdır, Çinli tencent ile mücadeleye basladı.Tekrar söylüyorum bu satın almanın sony ile yakından uzaktan ilgisi yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okan855 -- 18 Ocak 2022; 19:17:17 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu satın alma Windows dolayısıyla PC platformunu da doğrudan etkiliyor. Böylece konsola özel oyun devri artık sona erecek gibi görünüyor. Ayrıca bununla birlikte tek abonelikle bütün oyunlara erişim sisteminin tüm platformlarda egemen olması için de büyük bir adım atılmış olunuyor.

• Wow un xbox game passa geldiğini ve xbox gamepass sahiplerinin aylık ödeme yapmadan oynayabildiğini düşünsenize. Umarım böyle bir şey olur :)

• encuni kullanıcısına yanıt
    128 milyar dolar neydi peki 😆

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bill gates aşılardan iyi para topladı. ordan gelen parayla tekel oluyor. iyi kazandırdı aşılar.

Boşuna yatırım yapmamış, resmen coronayı biliyormuş.

• Spencer: Oğlum bana oradan bir activison sar bakayım.

Çalışan: Efendim 60 milyar dolar istiyorlar bu kadar para verilir mi ?

Spencer: Bıdı bıdı yapma kral, kalıbının adamı ol. 10 milyar da benden olsun git al 70'e. Gelirken de bana kısa marlbora al, haddi bakiimm.

• Tek isteğimiz Overwatch 2 'yi ve COD MW 2 'yi adam gibi çıkarsın 1.oyunları gibi. Efsaneler hala. Yeni bir efsane bekleniyor.. 

• Adamlar neredeyse Türkiye'nin gysh'nın 1/10 fiyatına aldı şaka gibi.

• Take Two'yu satin alsa bir de mis.

• oha çüş deve neyapiyor bunlar. buneeee lan o paraya oyun yapsan zaten cosarsiniz.

• Dualsense , Pulse 3D , Exclusive , Kiralama , Kutulu oyun zevkin bu haber sonrası iyice gitti. Ya COD'tan ya da PS'den vazgeçeceğim . Harbiden moralimi bozdu bu haber. PSyi satıp XBOX alsam mı diyorum. Bi yandan da bırakamıyorum PSyi. Cidden sinirlerim bozuldu

• gelmiş geçmiş en büyük olay bu

• okan855 kullanıcısına yanıt

O zaman exclerini PSye de çıkarsınlar da görelim. Madem alakası yok. PSyi çok umursamıyorlarsa , tehdit oluşturmayacaklarsa COD ve Overwatchı da PSye getirsinler :)

• Güzel umarım diablo ve wow serileri güzel bi şekilde devam eder.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.