Şimdi Ara

Microsoft, Call of Duty ve Diablo geliştiricisi Activision Blizzard'ı satın alıyor (14. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
0
Favori
13.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
Giriş

400 oyun veriyor game pass bana. Ne veriyosa onla yetinmiyorum. Sende oyun çıkınca indirime girene kadar ağzının suyu akarak bekliyosun.ayrıca bir çok güzel oyunuda day one veriyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • SezerBey247 kullanıcısına yanıt

Fanboyum ne olmuş fanboy olunca kötü bişey mi oluyor. Ayrıca cod gamepasse gelsede oynamam.bana hitap etmiyor. Ama game pass e gelince bi overwatch2 , starfield falan deneriz ..

• memo1231 M kullanıcısına yanıt

Hocam sizde biraz anlama sorunu var bunu farkettim. Ben bir oyunu çıktığı gibi 50 tlden oynuyorum sorun yok. Sen kendini avutmaya çalışıyorsun çünkü büyük bir pişmanlık çekiyorsun. Yapacak bir şey yok. Ben de Xbox'tayken pişmanlık çekmiştim PS alamıyorum diye. 400 tane indie kütüphanesine sahip Gamepass'i ağlayarak kullanırdım. Neyse ki şimdi oyun kültürüm gelişti artık her oyunum en son çıkan oyun oluyor ben de gidip 50 TLye bitiriyorum.

Kısacası ben burda PS'yi anlatmaya devam etmeyeceğim çünkü konu Xbox konusu. Senin gibi biri kendini avutmaya devam edebilir. Oynayamadığın birçok exclusive veya normal oyunu öyle rahat oynuyorum ki hem de Day One şeklinde , sen kendini avutabilirsin . 400 tane indie kütüphanen hayırlı olsun. Daha da konu uzamasın PS tartışmasını burda sürdürürsem ban yiyeceğim.

• Bu haber forumdaki bağzı PlayStation hater arkadaşların moralini bozabilir. :)
    Microsoft, Call of Duty ve Diablo geliştiricisi Activision Blizzard'ı satın alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GalacticHope -- 23 Ocak 2022; 2:28:25 >
  • SezerBey247 kullanıcısına yanıt

Tamam bu yorumdan sonra tam bir zavallı olduğunu herkes anladı. Çok teşekkür eder hayatının geri kalanında sürünmene devam etmeni dileriz..

• Doğru doğru 400 tane indie..Biz tetris oynuyoruz sen boşver. Sen tlou tloulamaya devam et. Yat kalk tlou de. Hatta tlou tlou halay çek 😄

• 
Sayfa: önceki 1011121314
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.