Şimdi Ara

Microsoft, Call of Duty ve Diablo geliştiricisi Activision Blizzard'ı satın alıyor (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
267
Cevap
0
Favori
13.695
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
110 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bilmem 10 bin vardir heralde. 6-7 sene goturcek alete 10 bin vs 2 senede mediuma dusecek pcye 50 bin.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Activision gibi olur mu sanmıyorum... Umarım o ekiple devam eder.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Six Feet Under. kullanıcısına yanıt
    50 bine aldığın ekran kartı rtx3080 olur konsolların ömrüde 5 sene 6 sene

• _RapiD_ kullanıcısına yanıt
    bu gercek degil galiba ultimate paketinde bunlar yok

• ülkeyi satalım diyorsun yani?

• alpalp84 kullanıcısına yanıt
    yok siz muhalifleri satsak abad oluruz! ayrıca tayyip ne askerlik arkadaşın mı?! Sayın Başkan Recep Tayyip Erdoğan diyeceksin!!!🤬

• Rekabet efso bişy

• Boş konuşmayın,MS,Apple dünyanın en hızlı büyüyen ilk 2 firması,yine bu 2 firma dünyanın en büyük ilk 2 firması.Ms nin birçok alt şirketi var,bu alt şirketlerinden bircoğu sonyden kat ve kat daha büyük,bak alt şirketlerinden bahsediyorum.Bugun internet kullanan herkes Microsofta doğrudan yada dolaylı olarak para kazandırıyor.Turkiye dahil dünyanın birçok ülkesinden daha zengin MS.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nedeyelim hayırlı olsun.Sony bu hamleye karşın bu sene yeni oyunlar duyurarak karşılık verir.

• Microsoft, Call of Duty ve Diablo geliştiricisi Activision Blizzard'ı satın alıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Potato_GLaDOS -- 18 Ocak 2022; 18:59:57 >
  • Mion kullanıcısına yanıt
    Ülkeyi satmak mı? Ne alaka? Ülkene bir oyun şirketi satılıp 70 milyar dolar para girecek. Bak tekrar söylüyorum bir oyun şirketi. Bir şeker fabrikası, bir liman işletmesi yada bir hidroelektrik santrali değil. SADECE BİR OYUN ŞİRKETİ... ayrıca 70 milyar dolara karşılık tayyibin bu ülkeden neler verebileceğini tahmin bile edemezsin, eğer hala satılmayan bir kurum kaldıysa...

• Valla hayırlısı olsun sevindirici haber pc den 1 launcher eksildi umarım seri üretim cod stratejisinden vaz geçerler

• rwo kullanıcısına yanıt

Aynen qnq o yüzden Apple ile beraber dünyanın en hızlı büyüyen 2 firması,ağzı olan konuşuyor.

• CaptainSon kullanıcısına yanıt
    Ps4'ün en çok kazandıran ilk üç oyunu cod, fifa ve fortnite.

Cod eğer xbox ve pcye özel olur ve gamepasse ilk günden gelirse sony'nin işi çok ama çok zor.

Ms seneye de ea'i ve take twoyu alırsa şaşırmam. (Fifa ve nba için)

• Call of duty dışında diğer oyunlar hiç ilgimi çekmiyor sanırım Sony call of duty karşın killzone yada yeni bir fps oyun duyurur.

• El atmışken EA Games'i de alsın tam combo olur.

• oha diyorum yuh diyorum çüş diyorum microsoft un hiç acıması yok 2022 fena başladı

• blizzard falan satın alınmadan önce çok iyi durumdaydı değil mi hocam? vanguard falan da çok iyi eleştiriler aldı evet Microsoft, Call of Duty ve Diablo geliştiricisi Activision Blizzard'ı satın alıyor  şimdi bozacak bunları Microsoft tüh...

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.