|
Microsoft, Call of Duty ve Diablo geliştiricisi Activision Blizzard'ı satın alıyor

-
-
aldı bile 68.7 milyar dolara alındı
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 18 Ocak 2022; 17:15:34 >
-
70 milyar dolar öyf.. Bizim ülkenin merkez bankasındakı paranın kaç katı paraya adamlar oyun şirketini tak diye alıyor
-
68 milyar dolar CASH...
-
Türkiye'yi de Phil Spencer yönetmeli
Şaka maka Playstation artık daha fazla kazanmak istiyorsa oyunlarını exclusiveden vazgeçip oyunlarını PC'ye de çıkarmak zorunda kalacak. İleride daha fazla PS oyunları PC'ye gelmeye başlarsa şaşırmayın
-
"Xbox başkanı Phil Spencer ise Xbox çalışanlarına gönderdiği bir e-postada "Xbox'ın Activision Blizzard ile ilişkilerinin tüm yönlerini değerlendirdiğini" belirtti"
Başka bir haberden,,, Satın alarak sorunu çözmüşler.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
MS'un alması pek iyi olmamış, şirketin yönetim kültürü olarak eline aldığı işleri ne hale getirdiğini düşünürsek son kullanıcı olarak sonuç hiç ummadığımız gibi olabilir.
Satın almanın uzun bir süre denetim ve onaylardan geçmesi durumunu hesaba katarsak henüz bitmiş bir iş yok. örnek nvidia'nın arm'ı satın alması hala tamamlanmadı.
-
zaten o yüzden birden bire PS oyunları PC ye gelmeye başladı.Şirket kâr elde etmek için PC,mobil vs her yere oyun çıkartacak.İlk başlarda 1 yıl exclusive olur sonradan yavaş yavaş düşürür bu süreyi.Xbox bu atakları mecbur bunu yapmaya zorlayacak.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _GRKM_ -- 18 Ocak 2022; 22:50:26 >
-
Yaaa bana ne bana ne bandai namco’yla from software’i de istiyorum. Eğer almazsanız varyaaaa
-
Bill Gates Tekel Bayi
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Microsoft napıyon aga otur bi soluklan satın alınacak şirket kalmadı 😁
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
vay be... world of warcraft mesela gamepass e mi gelecek
-
Oha len Phil Reyiz yavaş ne yapıyorsun ? 70 milyar dolar boru değil
Yalnız CoD, Diablo, Overwatch, Warcraft, Starcraft vs. Game Pass'e gelirse efsane olur
Xbox ayrıcalıktır.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Wow gamepass e gelirse 15 yıllık hasretim sona ericek galiba😂😂
Cok iyi hatta mukemmel bir gelisme
Neden derseniz cod serisi activisionun sacma sapan politikalari yuzunden yok olma seviyesine geldi yeni bir felsefe bakis acisi sart onceki oyunlari remake yapsalar bize bundan daha iyi bir iyilik yapamazlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Tencent gibi uzak doğulu firmaların bu kadar güçlenmesi tüm bu firmaların beceriksiz yönetim anlayışından kaynaklanıyordu. Kendi bölgelerinde neyin tutup tutmayacağını tecrübe ederek, öğrenerek batıya yöneldiler. Bu esnada batılı şirketler "biz bunu yaptık al oyna, beğenmezsen de umurumda değil" kafasını yaşıyordu. Microsoft'un yönetim anlayışı daha mantıklı ve kullanıcı dostu hamleleri esirgemez. Bethesda, Blizzard, Obisidian ve Activision'ın bu çatı altında toplanması oldukça iyi.
Arkane, Obsidian, Zenimax, ID, Machinegames? Bethesda'nın anlaşmasında ufak bir sıkıntı olmasaydı Deathloop bile XBOX Exclusive olacaktı. Daha bunun Starfield'ı var, Avowed'ı var, Outer Worlds 2 var, S.T.A.L.K.E.R 2'si var, Elder Scrolls VI var, ki bunlar daha bildiğimiz oyunlar. Bu stüdyolar ile birlikte gerçekten o kalitede oyun yapacak firma yok demek ayıp oluyor. TES VI eğer iyi olursa izleyip görelim bakalım insanların tepkilerini.
-
bence pc ye getırmekle hata yapıyor bu sefer konsolda satamıcak pc de ucuz olunca yada korsan olunca insanlar neden ps alsınki. Gider steamdan ucuza ps oyunu alır yanına gamepass ceker mıcrosoftun oyunlarınıda ucuza oynar
-
Activision blizzard bir türk şirketi olsaydı bu satınalma sonucunda ülkede dolar 8-9 civarına düşmüştü 😬
Ps ciler bayıldı.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
70 milyar dolar öyf.. Bizim ülkenin merkez bankasındakı paranın kaç katı paraya adamlar oyun şirketini tak diye alıyor
|
Ps ciler bayıldı.
|
Türkiye'yi de Phil Spencer yönetmeli
Şaka maka Playstation artık daha fazla kazanmak istiyorsa oyunlarını exclusiveden vazgeçip oyunlarını PC'ye de çıkarmak zorunda kalacak. İleride daha fazla PS oyunları PC'ye gelmeye başlarsa şaşırmayın |
Tayyip rakamı duymasın, Katarlıları bırakıp MS ye yanaşır. |
katarlilarin 10 milyar doları için biz neler satıyoruz ulkecek... 70 milyar doları hayal edin
![]() ![]() |
Yani şu çok ilginç gerçekten. Bu sene PS tarafında Returnal ve Ratchet and Clank çıktı. Returnal 500 bin civarı sattı son zamanların en çok yarım bırakılan oyunu diye haberler çıktı. Ratchet and Clank 1 küsür milyon sattı, Game Awards’tan eli boş döndü. Yıllardır bir God of War muhabbeti var, PS4 nesline tek bir God of War çıktı. Yere göğe sığdıramadık, ortalığı yıka yıka PC’ye geldi, açın bakın Steam’den zirve oyuncu sayısı Age of Empires IV’ün altında. Flight Simulator’den 10k fazla. Bildiğiniz uçak oyunundan bahsediyorum. Üstelik bu oyunlar bir de Gamepass’te neredeyse ücretsiz üstelik. Microsoft $1 dolara Gamepass dağıtıyor yine de bu oyunlar Steam’de bu kadar satılıyor oynanıyor. Öte yandan Xbox’ın bu seneki oyunları hep yüksek puanlı, ödüllü oyunlar Forza Horizon 5 yılın en yüksek puanlı oyunu, Halo, Age of Empires hatta Deathloop Game Awards’tan ödüllerle döndü. Hala Sony kalitesinde oyun deniliyor, 500 bin, 1 milyon satan PS exclusivelere şöyle çok satıyor böyle çok satıyor üyelik sistemine gelmez deniyor. Öte yandan Microsoft Call of Duty’i üyelik sistemine getirmeye hazırlanıyor. İlginç gerçekten. |
Activision blizzard bir türk şirketi olsaydı bu satınalma sonucunda ülkede dolar 8-9 civarına düşmüştü 😬
|
Benzer içerikler
- en iyi fotoğraf düzenleme programı ücretsiz
- instagram keşfet temizleme
- whatsapp çökerten mesaj
- grup isimleri
- youtube shorts para kazanma
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X